- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Minden autónak van egy alap setupja, minden pályára azt tölti be.
Én úgy állok neki egy pályának, hogy ezen az alap setupon beállítom a kormányszögemet (vagy hogy van magyarban nemtom), mert anélkül nem tudok értelmesen menni ugye. Leveszem a benya mennyiségét 4-5 körre elegendőre. Kimegyek a leghosszabb egyenesben gyorsan beállítom a 6. fokozatot, többit nagyjából hozzá. Majd körözök amíg nem lesznek stabil körök kb fél másodpercen belül, nem megy már szinte csukott szemmel a pálya. Nem olyan pályaismeretről van szó, hogy tudom milyen kanyar jön, hanem ugyanúgy be is tudom venni kétszer egymás után nagy átlagban. Ha ezt a szintet elértem, akkor állok neki setupolni, ez előtt semmi értelme, mert nem tudsz összehasonlítani két kört. Lassan apránként, állítok egy valamit kimegyek vele pár kört, amíg el tudom dönteni, hogy ez jó volt-e vagy sem. Majd vissza garázs, ha jó volt mentés, ha nem elvetés. És így tovább. Ez azért elég sok körbe tud kerülni. Folyamatában gyakorlatilag a Setup Your Car in 21 steps gudieot követem. Természetesen némi kihagyásokkal, mert tudom már nagyon jól, hogy mi az az autón amihhez nem szoktam nyúlni, mert az alap setupban a legjobb nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest