- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
"Ezt is azért, hogy ahol lehet egy igennel, vagy nemmel válaszolni a feltett kérdésre, ne kelljen többsoros magyarázatot adni. "
Akkor írhatnánk egy 5x ekkora szabályzatot, ami szájbarágósan minden szarságot külön elmagyaráz, ahogy most tettem vagy 3 hsz-en keresztül. Nem tudom ki olvasá el...

Másrészt minek kell rugózni azon, hogy nem egyértelmű mennyire kell büntetni? A VB feladata eldönteni. És igenis a VB feladata az, hogy megmagyarázzon valamit, ha kell akkor 15 sorban. Ez csak egy támpont. Figyelembe veszed, vagy sem, az már rajtad áll. MINDIG lesznek olyan helyzetek, amire nem lehet felkészülni, tessék elfogadni.
A szabály pedig feketén-fehéren le van írva, tök egyértelműen, miszerint: tilos úgy lökdösődni, hogy ezzel valakit egyensúlyából kibillentesz, vagy sérülést okozol. Ennyi és pont.Erre az esetre nincs konkrét szabály. A szélesítés sem konkrétan erről szól.
És? Akkor majd úgy ítéljük meg, ahogy gondoljuk - HA jelenti valaki, hogy szerinte ezzel probléma van. Az szintén le van írva a szabályban, hogy igen, a pályán kell haladni, tehát a bíróság el tudja dönteni, hogy ilyenkor büntet-e valamennyire, vagy sem.
Egyébként ha állításod szerint ennyi értelmezési probléma van a szabályzattal, írhatsz másikat, bárki írhat, fogalmazhat másikat. Én nem vagyok ellene. Most már kezdem unni a szabályokat, én is játszani akarok, nem szarozni minimális apróságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi