Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz dzsavermadar #2540 üzenetére

"Ezt is azért, hogy ahol lehet egy igennel, vagy nemmel válaszolni a feltett kérdésre, ne kelljen többsoros magyarázatot adni. "

Akkor írhatnánk egy 5x ekkora szabályzatot, ami szájbarágósan minden szarságot külön elmagyaráz, ahogy most tettem vagy 3 hsz-en keresztül. Nem tudom ki olvasá el... :U

Másrészt minek kell rugózni azon, hogy nem egyértelmű mennyire kell büntetni? A VB feladata eldönteni. És igenis a VB feladata az, hogy megmagyarázzon valamit, ha kell akkor 15 sorban. Ez csak egy támpont. Figyelembe veszed, vagy sem, az már rajtad áll. MINDIG lesznek olyan helyzetek, amire nem lehet felkészülni, tessék elfogadni.
    A szabály pedig feketén-fehéren le van írva, tök egyértelműen, miszerint: tilos úgy lökdösődni, hogy ezzel valakit egyensúlyából kibillentesz, vagy sérülést okozol. Ennyi és pont.

Erre az esetre nincs konkrét szabály. A szélesítés sem konkrétan erről szól.

És? Akkor majd úgy ítéljük meg, ahogy gondoljuk - HA jelenti valaki, hogy szerinte ezzel probléma van. Az szintén le van írva a szabályban, hogy igen, a pályán kell haladni, tehát a bíróság el tudja dönteni, hogy ilyenkor büntet-e valamennyire, vagy sem.

Egyébként ha állításod szerint ennyi értelmezési probléma van a szabályzattal, írhatsz másikat, bárki írhat, fogalmazhat másikat. Én nem vagyok ellene. Most már kezdem unni a szabályokat, én is játszani akarok, nem szarozni minimális apróságokon.

Új hozzászólás Aktív témák