- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Powerbank topik
- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Ezeket meg én nem vettem számításba

Másik ötlet a mostani rendszer használatánál: akkor valahogy úgy legyen megoldva, hogy ha annyira kicsi a vágás amit a versenyző belső kamera állásból vezetés közben nem tudhat egyértelműen megítélni, annak büntetésétől utólag tekintsetek, el mivel ennek tényleg kicsinek kell lennie, biztos, hogy nem szándékos, senki se tudja közülünk centire pontosan kimérni a kanyarvételt szerintem, szóval szándékosan ezzel az opcióval senki nem fog előnyt szerezni. Ha viszont nagyobb a vágás, azt a versenyző is egyértelműen tudja, és ha nem kompenzálja, azaz adott esetben az lesz a gyors köre, akkor utólag is meg lehet büntetni, hiszen tudta, hogy szabálytalan volt, még sem tett ellene.Tudom, hogy a valóságban nem áll meg senki, de eddig minden online ligában amit mint érdeklődő figyelemmel kísértem, az volt a szabály, hogy ha megvár nincs bünti, mert így sokkal inkább fair play van. Vagy akkor ne enyhítsen a megvárás semmit, csak akkor ez legyen egyértelmű, hogy mi az elvárt illendő viselkedés ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Opel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Windows 11
- További aktív témák...
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest