- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaraDani
üzenetére
Két óra időmérő az eleve rengeteg, másrészt 18:00-kor GRID bajnokság van (átfedés akad), tehát sokkal előrébb kéne hozni a dolgot, mint gondolod. Nem vagyok biztos abban, hogy ez járhatóbb út. Ha meg nagyon koránra tesszük (minimum 16:00, vagy előtte), akkor megint ott vagyunk, hogy 3-4 óra folyamatos játék (+vb-knek még bíráskodás is, nagyon rövid idő alatt), amire aligha fogja mindenki elverni az időt vasárnap ide vagy oda. Szóval szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmű, többek között én is dolgozom ám - minden - hétvégén is.
#2439: attól, hogy megvárt még szabálytalan volt, hagyjuk már ezt a duplán büntetéses dolgot, mert nem igaz. Nem volt köteles megvárni, a valóságban sem áll meg senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest