Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

(#2406) N€T0X|N:

"Annyi, hogy a rajtsorrend nem vasárnap 19:00-kor kerül kihirdetésre, hanem még a délelőtt folyamán. Így mindenki előre tudni fogja, hogy honnan indul este."

Gondoltam, hogy korábban lesz meghírdetve, csak már nem akartam bonyolítani :) . Egyébként ha számít én támogatom a felvetést. Nekem tetszetős a dolog :) .

(#2407) dzsavermadar:

"Ráadásul az első helyre kerüléshez, meg rögös az út, mert tele van szórva a pálya autókkal."

[lelki_terror]Az még hagyján, hogy tele van, de ráadásul az elejét fogja a biológiai hulladék csapat :DD (igen a bambuszrügyekre gondoltam :D )[/lelki_terror]

VB tagok figyelmébe:

Ha, ez amit Neuro felvetett bevezetésre kerül, akkor szerintem csináljátok úgy, hogy csak X mennyiségű (szerintem 3-5 ideális) kört lehessen nevezni abban az esetben, ha bármi hibát talált a VB a leggyorsabb körön. Ha a limitet túllépve is van hiba minden körben (drasztikus és s Szabályzatnak nem megfelelő), akkor kapjon büntetést az illető (mp büntetés, rajthely büntetés esetleg boxból rajtolás. Ez a ti jogotok eldönteni :) ).

Természetesen ez csak az én magánvéleményem :) .

Na ezt a hsz-t mire megírtam, közben más dolgom is akadt a ph meg kirakott, majd visszajöttem copy/paste és postoltam. Szóval ha tárgytalan és hülyeség elnézést kérek :) .

Új hozzászólás Aktív témák