Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#2406) N€T0X|N:
"Annyi, hogy a rajtsorrend nem vasárnap 19:00-kor kerül kihirdetésre, hanem még a délelőtt folyamán. Így mindenki előre tudni fogja, hogy honnan indul este."
Gondoltam, hogy korábban lesz meghírdetve, csak már nem akartam bonyolítani
. Egyébként ha számít én támogatom a felvetést. Nekem tetszetős a dolog
.
(#2407) dzsavermadar:
"Ráadásul az első helyre kerüléshez, meg rögös az út, mert tele van szórva a pálya autókkal."
[lelki_terror]Az még hagyján, hogy tele van, de ráadásul az elejét fogja a biológiai hulladék csapat
(igen a bambuszrügyekre gondoltam
)[/lelki_terror]
VB tagok figyelmébe:
Ha, ez amit Neuro felvetett bevezetésre kerül, akkor szerintem csináljátok úgy, hogy csak X mennyiségű (szerintem 3-5 ideális) kört lehessen nevezni abban az esetben, ha bármi hibát talált a VB a leggyorsabb körön. Ha a limitet túllépve is van hiba minden körben (drasztikus és s Szabályzatnak nem megfelelő), akkor kapjon büntetést az illető (mp büntetés, rajthely büntetés esetleg boxból rajtolás. Ez a ti jogotok eldönteni
).
Természetesen ez csak az én magánvéleményem
.
Na ezt a hsz-t mire megírtam, közben más dolgom is akadt a ph meg kirakott, majd visszajöttem copy/paste és postoltam. Szóval ha tárgytalan és hülyeség elnézést kérek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest