Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Nézem közben a VB topicot meg megnéztem az első három (Zodo, Smisa, én) visszajátszását végig. Remélem nem gond, ha leírom a véleményem. Mindhármunknál találtam néhány kisebb vágást, nálam konkrétan 3-at az ominózus sikánban. (Az első szerintem tárgytalan (2. kör), ott nagyon elmértem a féktávot, de nem is padlógázon gyorsítottam ki, jobban magamra engedtem smisát, mint előtte volt.) Utána volt két kis vágásom, én azokat belső nézetből nem is érzékeltem, szerintem ez tipikusan az olyan kategória, ami a valóságban is belefér 1-2 szer egy versenyen, rögtön nem adnak érte büntetést. Ugyanilyenek voltak a többieknél is. Ezért szerintem az az ötlet, hogy minden ilyen vágás x mp-vel büntetve lesz, értelmetlen, adott esetben teljesen irreálissá teheti a végeredményt. Pl. ha a hátrébb levők közül valaki egyáltalán nem vágott (kizártnak tartom) adott esetben emiatt nyerne, mikor ~10mp-vel lassabb volt az élbolytól. És nem azon az 1-2 apró vágáson múlt, hogy 10mp-vel lemaradt. Ez így nekem a versenyzés szellemével ellentétes lenne, ha valaki hajt, 1-2 apró hiba óhatatlanul bekövetkezik, és ennyinek bele is kell férnie szerintem.
Viták meg biztos mindig lesznek, de ezért ne válasszátok a könnyebb utat (mindenre kiszabunk büntetést, mindegy mennyire súlyos a dolog) ti vagytok a vb-k, nektek kell mérlegelni az esetek súlyosságát, mi meg elfogadjuk, max hőzöngünk kicsit, ha nem értünk egyet, de ez egy ilyen dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest