- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Smisa, szavad nem lehet.
Elrontottad a kanyart és én úgy mentem el melletted, hogy legalább egy méter volt a két kocsi között. 
Az elején a tumultus kicsit necces, de nem vészes. Adyz jött be középre, kicsit meglökött közben engem, majd ahogy beért feri mögé, Smisa nekiment a seggének, emiatt ő nagyobbat lassult mint a féktől, ezért toltam meg Smisát. De végülis semmi komoly nem történ, senki nem sérült, vagy esett vissza.
Utána még van egy vagy két kocc, de nem súlyos. Az egészet minden szemszögből nem néztem végig,szóval a többit nem tudom.
Ted... ha már kiszedted ezeket a hsz-eket, a minimum az lett volna, hogy linket csinálsz belőlük! Apró kis meló ennyi hsz esetén.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vicces képek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elrontottad a kanyart és én úgy mentem el melletted, hogy legalább egy méter volt a két kocsi között.