- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a klíma eléggé érdekes dolog: autóban nincs sok tapasztalatom vele, főleg csak a józan ész... érthető, ha kinti 35+ fokból beülve és 20 fokra beállítva nem hűti le 1perc alatt az utasteret... azt mondják nem is érdemes ennyire levenni, hogy 15 fok legyen a kinti-benti levegő közt a különbség... (max 8-10 fokot ajánlanak) ...gondolj bele, hogy állsz a napon órákat, az utastérben minden felforrósodik és utána ezek "hősugárzóként" működnek és a klíma ellen dolgoznak... én úgy szoktam ezekben a 35 fokokban, hogy beülök és percekig lehúzott ablakokkal járok, amivel valamennyire kiszellőztetem az utasteret... ha tehetem, útvonalból is olyat választok ahol megállás esetén fák alatt vagyok... ha már kiszellőztettem, akkor belövöm erre a 20 fokra a klímát, feltekerem az ablakokat és belsőlevegő-keringetésre kapcsolok... nagy melegekben is ilyenkor már nem maxon indulnak a ventilátorok, majd pár perc alatt lehűtik annyira az utasteret, hogy szépen visszavesz a fordulatból
ha nem szellőztetnék és nem segítenék a klímának, akkor pörgetné a ventiket vagy 10 percig maxon és akkor sem éreznék jelentős javulást a levegő hőmérsékletében
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem szellőztetnék és nem segítenék a klímának, akkor pörgetné a ventiket vagy 10 percig maxon és akkor sem éreznék jelentős javulást a levegő hőmérsékletében