- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Ugyanannyira tilos, mint mondjuk filmet lekalózkodni. Mindenki leszarja ... amíg nem árulod a másolatot.
A gond, hogy némelyik hozzászóló szerint ciki meg stb., hogy néhányan otthon, saját kínai eszközzel diagnosztizálunk, mert hogy úgyis fals értéket ad és különben sem értünk hozzá.
Ezért írtam azt amit írtam.
Egyébként nekem is van OPCOM és ELM327 is otthon... olcsóért.
Mindkettő hasznomra vált már nem egyszer.
Ezeken:
Astra F X14NZ, Astra F X14XE, C Corsa x10xe (?), C Corsa Y17DT, Zafira B A16XER, Ford Transit 2.2 TDCi QVFA...
Mind családban, baráti körben van.Mindegyiken kiszűrtük a hibát illetve leszűkítettük a kört. Tehát megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest