Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Ez a faceliftes mar egesz jol nez ki szerintem
Picit a kategoriaban neheznek szamit, de elhetö....A 2 literes dizellel nagy bajok nincsenek. Az elejen volt egy ket problema (pl turbo csö repedes), de azokat mar biztosan kijavitotta az elözö tulaj.
Viszont ez a 100-150k km kb a gondtalan autozas vege idöszak kb egy dizelnel, ezt jo tudni. Valahol itt kezdödhetnek a nyügök a kettöstömegüvel, turboval, egr el, dpf el stb....hasznalat függö. Ezt jo eszben tartani (belekalkulalni)
(#73541) Luck Dragon
nagyon szip. Ugyan ilyen felnit akartam venni, de nem vallaltam vegül be a 17"-t, pedig jol all a GTC nek is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Robotporszívó - Eufy Robovac L70 Hybrid
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Picit a kategoriaban neheznek szamit, de elhetö....
nagyon szip. Ugyan ilyen felnit akartam venni, de nem vallaltam vegül be a 17"-t, pedig jol all a GTC nek is.