Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz B-L-A-C-K #69980 üzenetére

Nem rosszak a kis OPC-k, mondjuk ez a konkret darab az én koordináta rendszeremben inkább a riasztó kategória, a phossá szilikonozott belsö, meg a pormentesre kimosott motortér miatt, tudom, most én vagyok a khöcsög, aki csak leszól... :DDD

Az extrák ( gewinde, csilli-fitti nagyzene )-hoz képest nagyon jó az ára, idekint cirka 2 milliótól mennek a darabok.

Bár ha már Corsa OPC, akkor én biztos spórolnék hozzá, és egy NRE-re fizetnék be, a gyárilag ersöebb Motor, Bilstein futómü miatt, na meg persze mivel limitált, így ritkább is, plusz a tesztekben az egekig magasztalták, még a sima OPC-hez képest is. :)

Mondjuk D OPC-nél érdemes alaposan átnézn a dolgot, 3 perces kereséssel már több helyröl lehet találni hengerfejesség-problémát, visszatérö 4-es henger kompresszió gondokat is, valahol olvastam, hogy az elsö szériákat - mint a legtöbb esetben - érdemes kerülni ennél is, mert elöfordulhatott, hogy az injektorok méretezési hiba miatt overboost-nál nem szállítottak elég üzemanyagot, elszegényedett a keverék, olvadt a dugó, sült a motor is.
    Persze ettöl még, ha az ember megnézi elötte, illetve alapos, akkor biztos mokány kis jószág. :)

Új hozzászólás Aktív témák