Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Annyi köze van az adaptív xenonhoz, hogy minden felkapcsolásnál teszteli a "lámpamozgatást" teljes jobb-bal, fel-le (és szerintem előre-hátra, de lehet ebben tévedek), és egyrészt ez sem az élettartamát növeli, valamint az sem hogy felkapcsolja a xenont. Mi Opelesek vagyunk/voltunk. Bár volt egy Seat tévút, meg van ez Mazda BT-50, de általában Opeleket használunk. A két Insi közötti legnagyobb különbség az étvágy. Az édesanyámé is automata, csak neki 18"-os kerekekkel van szerelve neki 7-8 litert eszik városban, az enyém 19-es kerekekkel 9-11-et. Nekem kényelmesebbek a sportülések, de hangosabb/keményebb a futómű. Az 5 ajtósban van követési szenzor a tempomatnak, utoléréskor lassít kikerülés után gyorsít, na ez nagyon jó, ilyen az enyémben nincs. Az elektromos kéziféktől paráztam az elején, de már most kezdi a 9. telét probléma nélkül. 90000km-nél volt cserélve vízszivattyú, vezérműszíj, generátorszíj de ennyi. Jahh a fékbetétet az eddigi autóink közül ez eszi legjobban. Mondjuk nehéz is mint a dög, tehát van mit fékezni. Ami még nem az igazi az automata távolsági fény kapcsolása, mert elég későn kapcsol le, és ez zavarhatja a szemből jövőt. Csomagtartó nagy, de egy alacsony emberke a Tourert nehezen tudja pakolni, mert nagyon mély. Az 5ajtósnak meg szerintem a hátsó ajtó a gyengéje, mert a tetőív lecsapja a beszálláskor a fejteret, így kényelmetlenebb a beszállás. Én szeretem vezetni, jó kis autó, és ennyi pénzért amennyibe az Opelek kerülnek szerintem nem tudsz ilyen felszereltségű autót venni. A céges autóink is Opelek. A Vivaro-t szeretem legjobban, tgk-hoz képest kényelmes pozícióban ülsz benne, tempós fürge kis autó. Ezért akarom egy Vivaro Westfalia-ra lecserélni az Insimet. Na abban tuti elférünk. És abba belefér a horgászfelszerelés is
Más autókban nem nagyon ülök, az eddigiek is Astra F, G, H, Vectra B, C, Zafira voltak/vannak. De ár érték arányban szerintem jó autók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más autókban nem nagyon ülök, az eddigiek is Astra F, G, H, Vectra B, C, Zafira voltak/vannak. De ár érték arányban szerintem jó autók.