Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Tegnap majdnem sikerült kinyírnom az Asztrát..
Cseréltem fagyállót, járatom, hogy légtelenedjen, erre mint egy nagyonrossz csapágyas autónak, olyan hangja van.. Mondom miafene, rájövök, az olajbeöntő kupak rezeg.
Kezembe akadt egy tömítés, passzolt a kupak és a szelepfedél-borítás közé, elnémult, örülök, mint majom a farkának.
Erre délután jövünk le apósékhoz, egyenes útszakasz, 100-as tempó, hátsó ablakban azt látom, mintha füstölnénk.. Mondom mi a fene, hengerfejes lett? De mitől? Aztán mivel koszos is volt a hátsó ablak, meg sötétített is, párommal megbeszéltük, hogy csak a koszon csillan a nap, megnyugodtam.
Megállunk a háznál, dől be a füst a szellőzőn (1-esen ment a ventilátor), meg a géptető alól is dől.. Mondom bazz, tényleg füstöltünk, abban a pillanatban le is esett..A kupak alatt kitolta az olajat (az eredeti tömítés épp nem tömített), az rá a kipuff hőterelőre, onnan meg a leömlőre..
Kb. 1 liter olajat vesztettem, még jó, hogy teli volt, így kb. 2-3 decivel ment a min. szint alá, az is az utolsó pár km-en, ott jöttem nagyobb fordulattal és tempóval.
Meg jó, hogy nem gyulladt ki (mondjuk nem tudom, h a motorolaj be tud-e gyulladni a kipufftól.)Nem volt jó ötlet a tömítés...

Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest