- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Tudom , alapból a használt autó egy zsákbamacska. Amúgy is állapotot nézzük az autón és nem a km óra állást. Több százezres visszapörgetés az tényleg eléggé gerinctelen dolog de azért egy váltókupakon , kormánykeréken , üléseken meglátszódik ha 300ezer km van benne és nem 150ezer .
Lehet jobb vétel venni egy céges autót amit autópályán nyüstöltek hosszú távokra . Egy nagyobb cégnek a márka szerviz semmiség .
Hatalmas kérdőjelek vannak bennem. Egyelőre annyit tudok ,hogy kettőezres dízeles motorral felszerelt kocsira vágyakozom . Viszonylag újacskára .
80% ban én használnám egyedül illetve valamikor a b.nőm ülne mellettem ._
Maradék 20%ban 5 fő kitöltené az üléseket , ezért sem szeretnék nagyobb kombit ,sedánt de mégis legyen sportos ,masszív és erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multi detektor
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest