Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Aztán egyszercsak ide kerülnek a képek is. [link]
-
Gergőke88
addikt
válasz
Calogero #49081 üzenetére
Akkor ez jelenleg még nem kaphato. Valoszinuleg elobb kapja majd meg az 1.6 turbot (kombival vagy ha lesz akkor a GTC-vel), az 1.8 pedig az Insignia es az OPC motorja lesz. Nem lepodnek meg ha az Insigniaban jelenne meg elobb, majd az OPC Astraban plusz par loerovel.
-
diablo1984
veterán
válasz
Findzs #49087 üzenetére
nekem is asrockom van.....
nem tudom, az exide-al mi a gond, de sok ember van, aki kifizet valami márkásért egy vagyont utána szapulja, mert csak indít, nem tankolja meg az autót, nem újítja fel a fékeket, csak indít, szörnyű, hogy ennyi pénzért csak ezt tudja az akku!
-
Findzs
addikt
válasz
diablo1984 #49040 üzenetére
persze nem lehet tudni lehet, hogy egy noname gyártóé még tovább is bírja
de ha már veszek olyat veszek ami nagyobb eséllyel lesz hibamentesolyan ez mint az asrock alaplap
hiába raktam össze több 100ilyen gépet hibamentesen magamnak valahogy nem kéne
Calogero:
ez már nem fér bele a költségvetésbe
meg aztán az exideról írtak páran rosszat az árukeresőn is meg ha jól emlékszem itt a fórumban is -
gban
veterán
válasz
diablo1984 #49083 üzenetére
Köszönöm.
Milyen zsírt használjak? Ide való nincs, csak konyhai.
Vagy műszer illetve motorolaj.
Víz: 1 éve töltöttem, napi használatban van, utóbbi időben napi araszolós dugóban, vagyis jó meleg van a motortérben. Nyáron meg a tűző napon szintén fő rendesen. -
diablo1984
veterán
sarukat egy finom smirdlivel húzd meg a felfekvési felületeket és majd ha rakod vissza, akkor véknyan zsírral kend meg! az amúgy annyira nem természetes, hogy tűnik elfelé a víz belőle, anno én egy motorakkut szárítottam ki, igaz, azt fordítva kötöttem a töltőre és megfőztem mint a maggi tyúkhúslevest! mire észleltem a hibámat, már hasa volt a víz(sav) 90% már elment a fellegekbe!
-
gban
veterán
F, 1.4, 60 ló, az akku mögött, a gyújtótrafó mögött - alatt picit.
Más.
Úgy döntöttem, felhozom az akkut, feltöltöm, mewrt jön a hideg, és nem akarok meglepődni.
Plusz okulva a korábbi kiszáradásából, arra is ránéztem. 4 deci ráment így egy év után, bár most a lamellák tetejéig ért még a víz.
Feltettem tölteni, alig veszi fel az áramot, vagyis a töltöttségével nem volt gond.
Viszont a test sarujának csavarja erősen berohadt, nagy nehezen leszenvedtem az anyát, és felhoztam, megolajoztam, bejárattam.
A sarukkal mit tegyek, ha már úgyis ügyködök vele? Minimális korrózió látszik rajta.
Smirgli talán van, drótkefe nincs, fogkefe van. -
F_Gergely
őstag
válasz
trassher #49076 üzenetére
Kis motor keveset fogyaszt, ezt valahogy sose ertettem. Meg mihez kepest? Betolod a klimad azt pirosnal ledadog a kocsi
Palyara kiviszed es nem megy cserebe sokat fogyaszt es porog mint a koffeinfuggo mokus.
Hibrid autot ne is mondd ismerosom allandoan ezzel nyuz hogy ilyet akar venni es nem gyozom lebeszelni. Raadasul ilyenhez hozzanyulni mar nemnigazan tudsz otthon a markaszervizt meg gondolom nem kell bemutatnom... -
Gabis
őstag
Sziasztok,
van egy 1.2-es C12NZ B Corsa-m.
Néhány hónapja vettem csak és szeretnék pár dolgot kicserélni(tetni) benne.
Eddig kapott:
- 4 téli gumit
- 1 új vízhűtőtAmit szeretnék még első körben:
- OSRAM H4 SILVERSTAR 2.0 izzókat (A H4 jó bele ugye?)
- szelepfedél tömítés (ezzel kapcsolatban már kaptam korábban segítséget tőletek)
- ablaktörlőlapátok
- levegőszűrőMásodik körben:
- MANN-FILTER W 712/75 olajszűrő (Vagy inkább jobb a gyári?) + olaj
- gyertyák
- vezérműszíj
- akkumulátorBátran hívjátok fel a figyelmemet olyan dolgokra amire érdemes odafigyelni egy ilyen korú autónál!
Ahol írtam márkát esetleg jobb alternatíva ajánlását is szívesen fogadom.
Előre is hálás köszönetem -
trassher
addikt
válasz
F_Gergely #49070 üzenetére
Ez csak arról szól hogy rájátszanak az átlagautós tévképzeteire. Kis motor, keveset fogyaszt, kevésbé szennyező. Persze ez szép és jó csak a kihegyezett üzemórás lomok élettartamban sehol sincsenek. Ez épp olyan mint a sok hybrid fanatikus esete hogy "jajj de zöld vagyok". Hogyne, az akku előállítás teljesen környezetbarát és a használt tárolása is.
-
F_Gergely
őstag
Hiaba huszoneves auto barmikor elfogadnam
Bar lehrt ez mar inkabb harmincX eves de akkor is johetne csak tankolni nem tudnam
[link] -
F_Gergely
őstag
1.2, 1.4, 1.6 hol vannak a nagy motorok? 2.0, 2.2 vagy 2.5, 3.0.
Oke hogy turbo meg kirnyezetvedelem meg salamon fenyesitett toke, de inkabb veszek egy 10 eves de nagykobcentis autot mint egy uj 1.4 vagy 1.6 autot. Bar utobbi veszely nem fenyeget, elvbol nem vennek ujonnan autot. En regimodi vagyok egy motor legyen nagy, inkabb tulmeretezett mint alulmeretezett. -
haddent
addikt
válasz
Calogero #49067 üzenetére
Na most értem haza, megvolt nekem is. Lesz 1.8 turbó benzin
De lehet, hogy csak az OPC -ben.
Külső: tetszik, szép, nagyon szeretném ha ilyenem lenne, de nagyon szeretem a H -át és az F -et is. Nem érzem azt, hogy egyből szerelmes lettem. Nekem túlságosan "meg akarok felelni mindenkinek". De gyönyörű, csak túlságosan általános. Kéne rá egy-két egyedi elem utólag
Belső: sokkal modernebb. Sokkal puhább. Nagyon full extra, nagyon kényelmes, hátul is kényelmes, tágasnak hat, kellően letisztult még nekem is pedig utálom a sok gombot meg hülyeséget. Szerintem tökéletes lett belülről. A kormány vékonyabb a H -nál, nekem ez annyira nem tetszik.
Motor: 1.4 turbó benzinnel mentem, 150LE. Egy kicsit sem vagyok elájulva... Sokkal, sokkal sokkal többet vártam tőle. Egyetlen dolog ami jó érzés volt, hogy alacsony fordulaton/indulásnál olyan "dízelesnek" tűnt a jó értelemben véve. Semmi más. Meg is pörgettem, nem érzem azt a szép nyúlást, ahogy felépül a nyomaték, épül a teljesítmény, végig ugyanolyan, dögunalom. Cserébe 4-4500 körül meghal, felsüvít a turbó mintha disznótvágnék és kihal, lehal. Nem tetszik.. nem jó, biztos nem cserélném be rá.
Ami még idetartozik, hogy sokkal, ezerszer kényelmesebb vezetni. Köszönhetően ugye a turbónak nagyon alul, meg gondolom az egész ECU minden más. Sokkal jobban besegít, a váltás sima, túl sima. Minden annyira sima hogy kicsit hánynom kell tőle. Nem lehet egy jókedvű erős gyors váltást rárugni mert nem engedi össze a tárcsákat, érezni-hallani hogy üresbe pörög..Összességében egyértelműen óriási előrelépés. A nagyközönség imádni fogja, én is imádnám
majd 40 évesen. Olyan mintha bármilyen tizenmilliós autóban ülne az ember. Nagyon, nagyon kényelmes, puha, finom, segít, szolgál. Viszont minden nyersség kihalt belőle, azért ez nem feltétlen jó, szerintem, nekem.De tény, hogy megvan az az érzés mint az F után a H -ba ülni. Hogy hát igen, ez 2 generáció, most űrhajóba ültem át? Csak amíg (számomra) a H az F -után kb. annyit ad, hogy iszonyat jó fékek és egy nagyon kellemes VVT 16 szelepes moci de semmi sallang, addig ez már inkább tenyérbemászó.
-
Calogero
addikt
-
haddent
addikt
válasz
diegho #49064 üzenetére
Mert nyílt titok, hogy az egész TC japóbuzi
Ez nem baj, én meg tudom érteni. És igazából sehol nem ígértek teljes objektivitást, de néha tényleg kicsit sok márCalogero hát lehet, hogy lekéstem. Pedig akartam csak nem jutott eszembe jelentkezni. Mindegy
Gergőke88 Akkor ez mi te nagyon képben lévő? Már annyira hiányoztál ide megint kötözködni, nyugi volt pár napig nélküled
-
diegho
nagyúr
Totalcaron mindig csodálkozok, hogy mennyire tolja a nepperűző a Jazz-t, hogy mekkora hely van benne, mennyire jól pakolható stb. Nem értem a Meriva miért nem kerül szóba soha, hiszen amíg a Jazz-be beülni sem tudok!! addig a Meriva-ban habzsi-dőzsi van, a csomagtartóba bedobom lazán a két babakocsit, az meg, hogy 5 gumit beteszünk a Jazz-be nem nagy kunszt én is beteszek 5-öt és három utazótáskát úgy, hogy a hátsó üléseket nem mozdítom előrébb.
-
Calogero
addikt
válasz
haddent #49062 üzenetére
Itt 20-21 között volt üdítős, pogácsás bemutató. És amíg tartott, addig be lehetett adni az autót ingyenes állapot felmérésre. (Hátha találnak egy kis javítani valót és lehet fizetni)
Ugye én mindig márkaszervizbe hordtam az autót, a kereskedő postán küldött egy meghívót, és egy 5000 Ft-os szerviz kupont. -
-
Borokafa
őstag
válasz
mohabá 007 #49059 üzenetére
Volt egy Görög túránk a nyáron, 4 személy + tele csomagtartó, a 3k kilométer átlagfogyasztása 6,5 l volt. Bejárattuk. Sajnos most itt városban már nem annyira jó, 8l körül van
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Borokafa #49056 üzenetére
Hát már én is rég kigyógyultam ebből a cikk-cakk-ban száguldozós tempóból.(no meg pénzem sincs több 10 ezres büntikre)
Azért autópályán,autóúton a 80-as átlagot a trabim is röhögve viszi.
Remélem idővel leszel annyira kíváncsi,hogy hasonló körülmények között 110-120 átlaggal mennyi lesz a fogyi. -
Borokafa
őstag
válasz
mohabá 007 #49052 üzenetére
Igen, ez a verzió lesz nálam
ezért nem is sietek a téligumi cserével, majd ha kezd csúszós lenni akkor felteszem őket. A gyári Michelinek addig bírni fogják, amúgy sem szoktam száguldozni.
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007 #49051 üzenetére
Egy újabb rendkívül hasznos és érdekfeszítő fejlesztés ami semmi másra nem jó csak hogy szórni kelljen a pénzt...
-
Calogero
addikt
válasz
xrvman #49030 üzenetére
A benzinszűrő egybe van építve tankkal H Astra esetén.
Ma megvolt a tesztvezetés
Külső: Nagy tetszik az autó formája, az eleje az nagyon bejött. Sajnos nem a Led fényszórókkal volt szerelve.
Hátsó szélvédő egy kicsit kicsire sikerült, így nagyon jól jön a tolató radar. Jobban oda kell figyelni tolatásnál, mint H Astra esetén.Belső: Jobban tetszik a belső mint a H Astra esetén, Tempomat kezelése kormányról nekem kényelmesebb. A tempomat sajnos nem adaptív, pedig minden technológia adott, hogy az legyen. Ha túl közel mész az előtted lévőhöz akkor csak jelez, de nem avatkozik közbe. A ráfutásos védelmet nem lehetet kipróbálni. Az km óracsoport szebb mint a H-és, de nem jobb mind a XC60- óracsoportja. A teszt autóba fekete zongora lakkos közép konzol volt, ami nagyon gyűjti az új lenyomatot, és a port. Az érintőképernyős kijelző nagyon jó helyen van , és jól látható. Már nincs olyan sok gomb mint a J Astra-nál. Közép konzol értékelése jobb mint a H Astráé, és jobban bejött mint a Volvoé. Az ülések kényelmesek elöl,hátul. Tágas hátsó lábtér. Sajnos nem a AGR fitnesz ülés volt benne.
Motor: A teszt autóban 1,6 (136Le 320Nm) diesel volt 6 sebességes manuális váltóval. Nagyon jól mozgatta a kasznit. Opel esetén viszonyítás alapom 1,4 (90Le) 1,7(100Le)) Ezeknél sokkal jobb az 1,6-os motor. A váltó rövid úton és könnyen jár (még 125km volt az autóba), bár közel vannak egymáshoz a fokozatok. A sok automatázás után elsőnek sikerült lefulladnom vele
(az asszonyak kétszer
) 60nál hatodikban sem volt gond, bár nem volt olyan dinamikus innen a gyorsítás mint a Volvomnál.
A motor nagyon csendesen járt, bent ülve szinte nem is hallható, nem úgy mint 1.4 és 1,7 esetén.Összvélemény: Jobb mint a H Astra.
Megvenné az autót: Igen, másodiknak autónak.
Lecserélné a Volvót erre?: Nem
Év autója címet én odaadnám neki.Kérdeztem őket az új motorokról, új motor paletta januártól lesz elérhető 1.6 diesel, és 1.7 benzinről beszéltek, de szerintem az 1,8-as lesz az. Az hogy ezek lesznek-e automatával, azt nem tudták megmondani. A kombi 2016 márciustól lesz majd kapható.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Borokafa #49044 üzenetére
Most néztem a J-t,valóban bonyolultabb
(szerintem ez már feleslegesen túlbonyolított,és csak kötelező adónak tartom.)Ha csak jelez a műszer,de semmi egyéb,tudomásul kell venni,és kész……”(pl. négy téli gumiabroncs), a vezető információs központban megjelenik egy üzenet: A gumiabroncs-levegőnyomás ellenőrző rendszer nem működik...”
Tavasszal meg visszamegy az eredeti kerék,azt meg megcsinálja magának az autó igaz?
Automatikus tanulási funkció:
Kerékcsere után a gépkocsinak kb:20 percig álló helyzetben kell lennie,mielőtt a rendszer újraszámítja a paramétereket. Az ezután következő tanulási folyamat kb:10 percig tartó, legalább 20 km/h sebességű haladást igényel. Ekkor $ jelenhet meg a kijelzőn, illetve a nyomásértékek váltakozhatnak a vezető információs központban.Ha a tanulási folyamat közben probléma merülne fel, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg a vezető információs központban. -
diablo1984
veterán
csak akkor enged a peremnél, ha rohadt a felni pereme, vagy a gumit ette már meg a perem, illetve ha valami kosz odaszorult. ha ez egyik sem áll fent, akkor nem tud engedni ott. az meg nem a gumis hibája, hogy a felni szét van rohadva, bár egy drótkefével megcsiszolhatja és ragaccsal bekenheti, de szezonban ha nem mondod, akkor szarnak rá, pörgés van, maguktól plussz munkát nem csinálnak!
-
gban
veterán
válasz
AMD Power #49045 üzenetére
Nekem 3600 volt, úgy hogy felnin volt.
De ezek hibátlanul dolgoznak, az tuti.
Eddig aki olcsóbb volt annak a munkája után mindig el kellett hoznom ezekhez, centíroztatni.
A rossz munkát leginkább csak 110 fölött venni észre, de van hogy 120 fölött, kivéve ha olyan mint a régebbi melóhelyemen sokaknál volt.
Egy helyre vitték, 5-ből 3-nál 2 héten belül leeresztett legalább az egyik kerék. És nem a szelepnél, hanem a felninél. Az elsőnél el se hittem hogy ilyen van, a másodiknál már elbizonytalanodtam, a harmadiknál meg kiakadtam. -
AMD Power
titán
válasz
mohabá 007 #49026 üzenetére
Nekem most az Opelben 3000ft-ert csereltek le a gumikat. Ugy,hogy nem felnire szerelten vittem oda.
-
Borokafa
őstag
válasz
mohabá 007 #49042 üzenetére
A J-nél kicsit bonyolultabb sajnos, a barátom opelos nem tudta otthon összehangolni, igaz ezek még nem voltak fenn az autón.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Borokafa #49029 üzenetére
A fene se tudja,hogy mi az igazság.Beleolvastam a kezelési utasításba:
Aszongya:
Defektfelismerő rendszer és gumiabroncs-levegőnyomás ellenőrző rendszer.
- Az ellenőrzőlámpa sárgán világít:
Meghibásodott a rendszer, vagy nyomásérzékelő nélküli kerék (pl.pótkerék) lett felszerelve. Vegye fel a kapcsolatot egy szervizzel.
Amennyiben minden kereket lecserél érzékelő nélküli kerekekre (pl. négy téli gumiabroncs), akkor nem jelenik meg hibaüzenet.A gumiabroncs-levegőnyomás ellenőrző rendszer nem működik.
A rendszer kalibrálása:
Kerékcsere után a rendszert kalibrálni kell: fújja fel a gumiabroncsokat az előírt levegőnyomásra, kapcsolja be a gyújtást, tartsa nyomva a DDS gombot körülbelül 4 másodpercig,ekkor az ellenőrzőlámpa háromszor felvillan.
Ha ilyen egyszerű a rendszert újra kalibrálni,minek menni szervízbe? -
gban
veterán
válasz
diablo1984 #49040 üzenetére
Én is írtam már, megvettem a corás Winny-t, 2011 májusában, 8990 Ft-ért, azóta egyszer kiszárítottam mert a gondozásmentesekhez szoktam, belement 6 deci desztvíz, feltöltöttem, túlélte, azóta is hibátlan.
Márminthogy teszi a dolgát - mert hogy igazából milyen állapotban van, azt ugye nehéz megmondani, pláne egy 2-3-4 fordulatra induló motor mellett. -
Findzs
addikt
válasz
trassher #49038 üzenetére
köszi
és hány évesek?
nekem is egyre inkább az a befutó mert ilyen 1-2 ezer ft a különbözet az s3 -hoz képest
kiszállítva 15354.- ettől olcsóbban nem találtam -
trassher
addikt
válasz
Findzs #49032 üzenetére
Az S4-el nem igen tudsz mellényúlni. Nekem az van az ótóban és fater ignis-ében is. Varta black/blue dynamic is tökéletes.
Szerk.: Az apáé már 3 éves, az enyém nem tudom mivel azzal vettem az autót. Róla tudni kell hogy nem egy autóbarát szóval simán indítja az autót úgy hogy fel van lőve a világítás, megy a szélvédő és ülésfűtés és a rádió, természetesen egyszerre.
-
Findzs
addikt
egyébként mostanában alig vagyunk páran aktívan a topikban
régen sokkal nagyobb volt a pörgés pedig hát opel tulaj biztos sok vanmég ilyen szerelő zsenik is voltak is régebben mint tomyoy
-
Findzs
addikt
válasz
F_Zolee #49028 üzenetére
nem is vennék ilyet
csak érdekesség képen írtam, meg az ah/indító áram aránya jó (ha tényleg igaz)
most készülök akksit venni és nézegetés közben találtameddig a bosch s4 44 ah/440 a kiszemeltem vagy az s3
de jobban hajlok az s4 felé mert keveset megyek a kocsival és napközben kint áll majd, este garázsban
napi 2*3 km, + hetente 1x2 átruccanás anyóshoz vagy közeli nagyvárosba az kb. 30km -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Opel Astra H benzines modellnek nincs benzinszűrője?
-
Borokafa
őstag
válasz
mohabá 007 #49026 üzenetére
Hát igen, ezért is nem cseréltem még le télire, majd ha kicsit roszabb lesz az idő, mert a téliben nincs szenzor és minden induláskor törölnöm kell majd a hibajelzést.....
-
Findzs
addikt
hankook akksi
nem is tűnik rossznak és az ára sem vészes -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Borokafa #49024 üzenetére
Hát ez a dühítő a dologban.Már egy egyszerű kerékcserét se tudsz otthon házilag megcsinálni.Arra azért nagyon kíváncsi vagyok,hogy a gumis,vagy szervíz mennyi lét kér el a mutatványért.
(Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel is ellátott autókon olyan megbízható szakműhelyben ajánlott gumit cseréltetni, amelyben képesek a megfelelő berendezéssel történő kalibrációra is.)
-
Calogero
addikt
válasz
mohabá 007 #49023 üzenetére
-
Borokafa
őstag
válasz
mohabá 007 #49023 üzenetére
A J astrán sajnos nem, a többinél nem tudom
-
7Sony7
addikt
Üdv Srácok. F astránál a tolatólámpa kapcsoló után van még kötés a hátsó lámpáig? A kapcsolóhoz menő vezetékben megvan a 12,x V, de hátul már csak 10,x V van. Vagy a kapcsolónak koszosak lennének az érintkezői?
-
Én is tegnap délelőtt dobtam fel a téli kerekeket.Félóra alatt meg is van.Most nem cserélgettem,majd centírozáskor.Mivel mostanában van a dömping,később megyek az ismerős gumishoz.Bár semmi gond,nem ráz,a nyomás is rendben,azért jobb ha ránéznek.
-
diegho
nagyúr
Nézd meg a tesztet. A Firestone ugyanúgy kopik, mint a HP2, viszont lényegesen jobb mindenben és árban ugyanannyi. Nekem nem kérdés, hogy melyiket válasszam. A nem kopás pedig semmit nem jelent, a felkeményedés a lényeg, én 8mm-es 6 éves Semperit-en mentem egyszer hóban, másnap vettem egy garnitúra Dunlop-ot, mert nem akartam megdögleni.
-
haddent
addikt
Én nem beleszólni szeretnék senki dolgába, de ma pl. egész nap 6C és esik, és az elkövetkező egy hétben a legmagasabb hőmérsékletre is 9C -ot ír. Ennyire hova spóroltok azzal a gumival? Én nem hinném, hogy olyan nagyon kopna ekkor már
-
diegho
nagyúr
válasz
AMD Power #49007 üzenetére
Már fent figyelnek a Dunlop-ok. Jövőre meg újat veszek, mert már 5 évesek. (autóhoz kaptam őket nyáron) de a teszteket elnézve nem fogok újra prémiumot venni. A méretemben a Firestone nagyon jól szerepelt, sőt mondhatni minden méretben jól szerepel ez a minta, úgy gondolom bevállalom jövőre.
-
AMD Power
titán
Téli papucsokat már mindenki felrakta a gépére?
-
AMD Power
titán
válasz
Petyyyyy #49002 üzenetére
Itt van minden amit tudni kell rola.
-
AMD Power
titán
válasz
haddent #48980 üzenetére
Jaj ne is mond.... sajnos nem volt. Ebből sajnos már csak tavasz lesz. Nálam a december halál. Szom-vasárnap is dolgozok.
Természetesen ha lesz rá igény akkor megbeszéljük és kitalálunk valamit.
Declare: Leszel topic gazda? Engem is felkértek rá.
De én szinte csak reggel és este tudok benézni ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest