Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Nem azt mondtam, hogy jobb az Ecotec, hanem, hogy szerintem számomra jobb. Nincs összehasonlítási alapom, de papíron picikét izmosabb, lehet pörgetni, veszi a fordulatot, tetszik. Egy nagyobb köbcentis nyolcassal lehet ugyanott vagy, és még fogyasztásban is jobban jössz ki. Aránylag sokan problémáznak rángatásról, leállásról, misztikus hibákról, de rendszerint valamelyik nyolc szelepes az áldozat. Ezzel szemben többen írják, hogy ezek a motorok igénytelenek, mármint kivisznek a világból is.
Én 290-ért szereztem meg egy elárverezett 98-as Sedan-t. Caravanhoz képest csak apróbb dolgokat tudok belepakolni, de két mázsa szénnel vígan szaladgálok. Csak fékezni ne kelljen
Vezérlés csere szíjjal, görgőkkel, vízpumpával, munkadíjjal 50k körül lehet.
Ha biztosra akarsz menni féktárcsák, dobok, betétek, pofák, folyadék csere 30-40. Aztán jöhetnek az eltitkolt hibák
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest