Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz bzoley #20174 üzenetére

    No ezért vonzó a kombi, bár tekintve, hogy javarészt ketten használnánk, el lehet fektetni a hátsó ülés, és akkor azért van hely. De majd meglátom.
    Mennyiért, milyen időst vettél végül? Mit takar egy vezérlés csere, mekkora összeg, mely alkatrészek? Mondom, nem értek hozzá :D
    Miért jobb az Ecotec? Amennyire én tudom, több olajat eszik, meg nyilván összetettebb, esetleg költségesebb javítani. Gondolom nagyobb a teljesítménye, vagy más? Én az eddig olvasottak alapján nem ilyet vennék.

    fero02: én is ezen a motoron gondolkodom. Dízelt nem szeretnék, azokhoz még ennyire sem értek, öreg autó, gondolnám, ha abban valami megadja magáz, azzal még több szívás lenne, és talán eleve több törődést igényel, nem? Amit ha elhanyagoltak, akkor az ugye nem nyerő. Meg hát évi 5000 km körül mennénk vele, ami annyira nem számottevő.

    Igen, kutya is jönne velünk kirándulni. Egyszer utazott egy 5 ajtós Focus csomagterében, az teljesen rendben volt, ezért is gondolkodom abban is. Vagy esetleg hátsó ülés, de ez az ötlet engem annyira nem vonz, bár akkor szóba jöhetnének a 4 ajtós modellek is, ami szintén 500l csomagtér, bár akkor sem tartom olyan praktikusan kihasználhatónak.

    Órát gondolom is, hogy tekergetik, de mondjuk az nem mindegy, hogy 200ról vagy 400ról... sajna azért a belső teret sem annyira nehéz feldobni, kis szilikon, új váltószoknya/gomb, avagy mi van, ha eddig volt a kormányon / ülésen valami huzat, ki van takarítva szépen, szóval a nagyon szembetűnő dolgokat talán könnyű elfedni, avagy nem feltétlenül venné észre. De persze lehetnek árulkodó nyomok, szóval mindenképp megnézném alaposan.

    Extrák, hát majd ami lesz benne. Ha remek állapotban van a kocsi jó áron, nem fogom otthagyni, mert nincs centrálzár vagy elektromos ablak :) Klíma van a családi kocsiban is, de elég keveset használjuk, én eleve a kocsival sem tervezek sokat menni, no meg ha lenne is benne, kérdéses annak is az állapota, szóval ez nekem nagyon másodlagos. Jó ha van, még jobb, ha működik (mert ezzel is kell[ene] foglalkozni, és öreg autónál ez azért nem garantált), de meg tudok lenni nélküle.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák