Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Az autókban az órák csalnak de ált többet mutat mint amennyi a valóssebesség a 140 óra szerint és 190 trafi szerint lehetetlen... hacsak nem 145/55 R13 az autód gyári kerékmérete és feltettél egy 21-22''-os gumit

Milyen autóról is van szó? Lehet érdemes lenne megnézetni azt az órát ha valóban jól mért a trafi és az óra nem
Opel Vectra B 1.8 benzin meg is találtam, szépek a B-s vectrák
Óra ellenőrzése ennyi kellene
Jah kérdezted a 3 hengeres módot: 2-3 literrel is nőhet a fogyasztás...
Kadett 1.3S
4 hengerrel megy óra szerint 180-185-ig is a vége még nem ismert mert elfogyott az út...
3 hengerrel autópályán a 120-130 még meg volt 4 fővel telepakolva de már rendbehozott motorral (hamisított NGK gyertya összeégett így a második henger nem dolgozott)
3 hengerrel generál előtt 110 volt a vége 4 fővel megpakolva de mire mentem vele kb 15 kilométert:
2 henger maradt csak és már annak is örültem, hogy éppen gurul...
(szelep tört el benne anno... 2 henger módot felspéciztük falun skoda 100-as gyertyákkal és 3 hengerrel hazajöttem gond nélkül
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest