Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Daywalker #1503 üzenetére

Nem csak rossz rugónál rakják be hanem akkor is ha nagy súlyokat visznek benne és még be is ülnek 5-en a kocsiba rendszeresen akkor beleteszik vagy akkor is ha nagy kereket raknak be és még nem férne el rendesen esetleg beleérne a kaszni.

A rugók, telók egyébként teljesen jók szal nem hiszem, hogy ezért rakták be (pénteken műszakin semmivel sem volt gond + gumi nélkül is szépen áll szal nem kell oda, hogy miért volt benne mégis hát passz... ami még lehetne az az utánfutózás de ez is kiesik mert nincs rajta vonóhorog és nem is volt :)

Szal csak az maradt, hogy vki aki nem értett hozzá berakta a gumikat... sokkal jobb a gumik nélkül, szépen rugózik a hátulja is :) + A képeken is látszik, hogy nem ül a hátulja mint sok kadettnek, hogy majdnem eltűnik a gumi a kaszniban. Tuti vmi szakbarbár rakta bele... sajnos sok pancser autószerelő van... pl találkoztam már önbeálló súllyal centírozás után valamint fékszervíz után pl nem légtelenítették a féket... az is szép volt főleg menet közben rájönni kereszteződés előtt ahol ott figyelt a STOP tábla nekem én meg csak a gázt nyomtam, hogy gyorsan átírjek majd máv rakodón megálltam és pumpáltam rendesen... igaz a kéziféket meg úgy meghúzta, hogy égett...

Megfelelő ET-vel rendelkező felninél befér gyárilag is de így, hogy nagyobb a hely később nem lesz annyira behatárolva, hogy milyen kerekeket rakjak alá + sokszor még megfelelő ET-s gumi is beleér az ívbe ha nehéz a hátulja, most pedig semmibe sem került megcsinálni...

Köszi :)

stangli: rajta vagy valamelyik képen? :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák