Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Na tempomat megoldva... tökre hiányzott, hogy nem volt de nem akartam emiatt venni egy kart. :DDD

Apum állandóan beleakadt az irányjelzőn és marhára zavarta, agglomerációs használatnál amúgy sem igen nyomkodta szándékosan nekem meg ugye eleve hiányom volt....
    Szerencsére a GM mindig mindent olcsón akar megoldani ezért azonosak a karok, dízelekben gyárilag elő van minden vezetékelve szóval csak fogtam az OPCOM-ot, 16XER-en letaníts, pici imbusszal kiakaszt -> kart kihúz, magamnál bedug, feltanít.
    Mindenki nagyon örül, osztrákba mi már tempomattal megyünk apum meg nem fogja nyomkodni akaratlanul. :DDD :DDD :DDD :DDD

Also szereztem egy bontott könyöklőt és deréktámaszt, most kapaszkodjatok... tényleg minden H Astra ülésen ott van nekik a felfogatás. Hétvégén megy be ez is... GID pipa, tempomat pipa, derék és kartámasz pipa, elektromos behajló tükör pipa, sportgomb pipa... szerintem még rakok be esőszenzort meg durrantok egy bontott xenon szettet mosóval és szintezővel aztán leállok.

A közepesen fapados Astra félév alatt egész jó lett. :DDD
    Gondolkodom még egy manual -> digit klíma cserén de nem tudtam még magam rászánni.... ezekkel már bőven el leszek, az egyetlen szememben fontos extrát meg úgyis tudta gyárilag, az ESP-t. :B

Új hozzászólás Aktív témák