Hirdetés
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Na tempomat megoldva... tökre hiányzott, hogy nem volt de nem akartam emiatt venni egy kart.

Apum állandóan beleakadt az irányjelzőn és marhára zavarta, agglomerációs használatnál amúgy sem igen nyomkodta szándékosan nekem meg ugye eleve hiányom volt....
Szerencsére a GM mindig mindent olcsón akar megoldani ezért azonosak a karok, dízelekben gyárilag elő van minden vezetékelve szóval csak fogtam az OPCOM-ot, 16XER-en letaníts, pici imbusszal kiakaszt -> kart kihúz, magamnál bedug, feltanít.
Mindenki nagyon örül, osztrákba mi már tempomattal megyünk apum meg nem fogja nyomkodni akaratlanul.

Also szereztem egy bontott könyöklőt és deréktámaszt, most kapaszkodjatok... tényleg minden H Astra ülésen ott van nekik a felfogatás. Hétvégén megy be ez is... GID pipa, tempomat pipa, derék és kartámasz pipa, elektromos behajló tükör pipa, sportgomb pipa... szerintem még rakok be esőszenzort meg durrantok egy bontott xenon szettet mosóval és szintezővel aztán leállok.
A közepesen fapados Astra félév alatt egész jó lett.

Gondolkodom még egy manual -> digit klíma cserén de nem tudtam még magam rászánni.... ezekkel már bőven el leszek, az egyetlen szememben fontos extrát meg úgyis tudta gyárilag, az ESP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest