Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaresz002
senior tag
tököm ki van már ezzel a kocsival.... megvettem a kormányművet (13e),hogy majd kicserélem mert hogy lóg 2ponton a kormány.... vettem servo olajat is, na de ha már aknán vagyok,akkor cserélek a váltóba is olajat.... elbattyogok a boltba, ott hagyok 10ezret megyek szerelő cimborámhoz,erre benyögi hogy nem a kormányművem a rossz,hanem az összekötőrúd gömbfeje lóg mint az állat,csoda hogy még ki nem esett....na jól van elmegyek vissza a bótba,nézzük mennyibe fáj nekem az összekötő......21ezer
nesze nekem...ugye bár az egész futó művet kicseréltem szinte, csak ezt az egyet nem néztük meg én hülye

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! Carly autó hibakód olvasó obd 2
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nesze nekem...ugye bár az egész futó művet kicseréltem szinte, csak ezt az egyet nem néztük meg én hülye