Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Jó regelt, Jó reggelt,
Gyönyörűszép tavasz van,
De nem azért vigyorgok,
Hanem mert bebasztam...
Hinye, de jól...(nemis) szrul sikerült ez a szülinapi kertyparty. Milyen már hogy délután kezdjük a piálást, és este 10-kor már céltalanul kóvályjgunk a városban? Leteszsem a kólásüveget a zutcasarkon, és mikor a Mekit meg a Cafét megjárva visszamegyek hazafelé, még mindig ott van. A város meg mint Pripjaty. Mégis, minek kéne történnie, hogy az emberek jól tudják érezni magukat? Én megittam vagy 5-6 sörrt, meg pár deci bort, de épp elpggé megnyomott, hogy elbsszak egy órát a lépcsőházban, meg a tetőre való kimászásnál azzon gondolkodva, hogy vajon az az izé az csak mágneszár, vagy az a vezeték ami belemegy, az jelez esetleg valahol, mint riasztó. Így nem is mentem ki a tetőre, pedig gyerekkorom óta kegyetlenül vonz, mint minden kilátási lehetőség a házból, ami nem a megszokott.
És még közlési kényszerem is van. És már megint egyedül érzem magam, és ...
Nemtom, mindegy, ár csak egy napot kell kibírni, és kezdődik a szürke hétköznapok sorozata ismét.
A szemem majd leragad, de mégsem esik jól lefeküdni. Valamit szeretnék csinálni, de magam sem tudom mit. Csak mást. Mondjuk felmarkolni a fiókot, és elmenni Pestre, onnan meg fapadossal Spanyolhonba, és aztán meg nem érdekel mi lenne, valami majdcsak.
Semmi bajom az itthonléttel, csak nem akarom, hogy ez a lét határozza meg a tudatot. Namost ma megittam a lét, de a tudat nem ment el...
Nem tudok többet írni. És még ezt is leírtam. -
neduddki
nagyúr
HI!
Nketek begyun a bme honlap? esetleg barmi a 152.66.-bol???
koszi
udv
neduddki -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
300 zsepit használtunk el...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
t1
veterán
Hali!
Geocaching-hez milyen GPS-t tudnátok ajánlani max 40000Ft-ig? -
(Kolombusz)
veterán
Na, hazakerültem, gondolom mennyire hiányoltatok.

-
DragonR+
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én nem akartam ilyen drasztikusan fogalmazni.

-
piqla
őstag
Udv!
Szeretnek egy weboldalt (mondjuk piqla.hu) es nekem nem kellene mas, csak tarhely, esetleg hogy teljesen alap php cuccokat tudjak futtatni rajta. Tudtok valami jo szolgaltatot ajanlani? -
szatocs
őstag
Na, mostmá' megy
Köszi mindkettőtöknek
-
szatocs
őstag
válasz
DragonR+
üzenetére
Ez amúgy mit csinál? Nekem semmit
c - nél csináltam, és mind a kettőt belinkeltem, c - kre javítva. A lista.txt - t létre hozta, de benne nincs semmilyen lista, még akkor sem, ha a második sort is linkelem.
(#2079) bobsys - most működjünk inkább tc - ben, de köszi azért!
Most egyébként amit akarok csinálni, az az, hogy van egy dvd - m, azt benyomom ugye, van a ''g'' meghajtó, és abból akarom, hogy az összes fájlt kiadja, ne csak a mappákat, hanem mindent, ami benne van. -
DragonR+
aktív tag
válasz
szatocs
üzenetére
Egy adott meghajtó esetleg adott könyvtárának könyvtárstruktúráját szeretnéd egy fájlba írni. Jól értem?
Arra ott a jó öreg dir parancs.
Parancssorba a TC-nek.
pl.dir d:\dir\*.* > d:\lista.txt (ez létrehoz)
dir d:\dir2\*.* >> d:\lista.txt (ez hozzáfűz)
Ha teljes mélység kell, akkor s paraméter a dirnek.
Gyönyörűszépen beállíthatod neki a szűrést, ahogy az Neked éppen kell.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Lefeküdni meg együtt kell menni...
Az megvan.Csak van úgy, hogy az egyik szemére sehogy nem jön álom, és ilyenkor persze forgolódik , fészkelődik, a másik emg már lelaudt... Így jobb, ha visszamegy a gép elé, és fél szemmel hátrasandít néha néha, és küld egy két virtuális puszit
-
szatocs
őstag
Tudja valaki, hogy total commanderben hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy fájl - ba, txt v. doc - ba, hogyan lehet kiíratni a fájlokat, amik a gépen vannak, esetleg azoknak csak egy részét, pl x meghajtó.
-
DragonR+
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hálás köszönet az infóért.

-
FehérHolló
veterán
Idén volt például az öcsém születésének 17dik évfordulója. Ráadásul március 15-én. Akkor a forradalom biztos benne lesz. Mint ahogy eddig mindig benne volt. Látod, így emlékeznek az öcsémre, hogy minden évben beleteszik. Szép tőlük.
#2071: Ha jól tudom, akkor egy szerződés és egy személyi azonosság igazolására szolgáló okmány kíséretében segítenek rajtad abban a boltban is, ahol vetted a telefont.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
én is gép mellett alszom, de jó dolog, mert ha elfáradt az ember a nagy PHzásba, akkor csak kidől balra a székből, és már alhat is

-
Tisztelt nagyérdemű! minden érettségi előtt mennek a találgatások, hogy miket adhatnak témaként. évfordulók, stb.. belinkelné valaki, ha belefut ilyesmikbe,mert én még nem találtam őket. előre is köszönöm

-
DragonR+
aktív tag
Villámkérdés az OFF topik mérhetetlenül bölcs szelleméhez:
Lehet-e onlány pótolni egy pannonos SIM-kártya PUK-kódját?
Én, dinnye elgépeltem, a kártya be is zárkózott, mint a huzat, s most pedig csak pislogok. +
+ 
A kártyát meg nem lelem. (kaparós PIN és PUK)
Előre is köszi a választ.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A hálószobából szerencsére már száműztük a gépeket, viszont az esti filmnézés az ágyban teljesen jól megoldható a notin a wlan hálón keresztül.
Az ideális az, ha hálószoba is van, nappali is, meg mindenkinek saját kis zuga is, ahova elbújhat. Nőknek ugye könnyű, mert ott a konyha...
A kölykök meg úgyis szétborítják az egész lakást ha olyanjuk van.
Lefeküdni meg együtt kell menni...
p -
FehérHolló
veterán
Emberek! Tök nagy vicc ez a Vista Speech Recognition... Mondom neki, hogy ''Start - Programs - Accessories - Run - ping www.prohardver.hu'' és lepingeli... Behalok.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mi egyszer kigondoltuk, hogy na majd ha saját lakás lesz, akkor kikerülnek a hálószobából a gépek. De úgy néz ki nem fognak, mer ttök jó érzés, hogy hallod, hogy ott szuszog mögötted a kedves, mikor neked még valamit csinálni kell a gépen (házif. , meló , etc).
Szóval nálunk a gépek maradnak a hálóban majd
-
ngabor2
nagyúr
megyek zülleni. menjetek ti is

-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy félreértselek. Csak kicsit kötözködni szerettem volna.
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Most mi a baj?
Én ott dolgozom!!! -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az is elfogadható megnevezés.
bobsys: Sokat gondolkodtam, de az egyetlen megoldásnak a gyomortágító műtét látszik.
-
bobsys
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
rövidből jéger,whisky,tequila hármasból valamit meg sört
namost sörből max. egy korsó amit megtudok inni, több egyszerűen nem megy le
felesből is mostanában 5-6-nál meg kell állnom
arra gondoltam, hogy legközelebb valami whisky+kóla combót vagy ilyesmit kellene megpróbálnom -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Félreértesz. Nem a szó maga ütött gyomorszájon, hanem az, hogy ki használja - és mire.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én is szeretnék 'dolgozó'szobát. Persze tekintetbe véve azt, hogy férfiembernek ez általában egy olyan helyet jelent, ahová elbújhat a család zaklatása elől. Nagyapám például a padláson épített magának egyet. Máig irigylem érte.
p -
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ő mint depressziós robot feleslegesnek tartaj a munkát, hisz úgyis látja előre a pontos eredményét, ami feleslegessé teszi számára a művelet tényleges megvalósítását.

-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Attól még, hogy neked furán hangzik ez a szó, más még tudhatja, hogy mit jelent.

-
tiv83us
veterán
Ez kurvanagy [link]
-
csapos2
addikt
Amatőrök, én 32 éve nem dohányzom.
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Ma van egy éve hogy nem dohányzom!
Ez tök jó!
-
BlacKSouL
addikt
Hétvége nagy élménye egy piros Ferrari testközelből, sajna csak kívülről: [link]
-
EQMontoya
veterán
Montoya üzenete:
tudod, Szent István szobra alatt is ott van, h 975-1038, csak nemtom, h 20as, 30as, v 70es...
*** üzenete:
ez komcsi?
Engedelmetettek, utolsó PH postom, asszem, most belehalok a röhögésbe... † -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Mert sajna az igetek ellenre tavajj at kelet allni winre:- (((
Amugy aze mert a konyveoprigikon kivul el kel etni a abev, bongeszo, foxit joszagok funkcioit is
amugy inkabb tulorakt szoktam latni mint paszianszot nalunk:- )))
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem, nem tetszett
kuldok pu-t
szerk.: eger meg a passzinanszhoz kell
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
hullee, konyvelni a lanyoknam nem tulzas kisse egy a mx1000-es:- )))
raadasul 4 gepre???
udv
neduddki
mod: amugy mikor a tszcsebe az egyik docen-nek megvettem a clik!-et akkor mar meglepon,
hogy mennyire oke: - ))), akko rrofogtem is rola ha jol tevedek... -
VladimirR
nagyúr
wtf?
FehérHolló: figyeld a sorszamokat
feljott baloldalt a topic, de uj post nem volt benne, ezert irtam
azt tudom ki volt, csak azt nem, hogy miert
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Vedd csak meg azt a Click! Plus-t. A minőséget meg kell fizetni. Esetleg MX1000, bár az imho csúnya.
Amúgy ilyesmi névtelen szarokkal tele vannak a tacskó és társai Silverline, meg Labtec, meg ilyesmi neveken láttam hasonlóakat. De ha megveszel valami illen szutykot, akkor úgy kell neked.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
neduddki
nagyúr
HI!
Tud vki ollan egeret, ami dokkolos, pontos mint egy b58-as es ocsobb mint a clik! plusz???
koszi
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
biztos vagy te ebben?
Bovebben: [link] -
PazsitZ
addikt
Jut eszembe... nem szeretek másnapos lenni

-
Oliverda
félisten
Nem tudjátok, holnap délelőtt nyitva lesznek a posták?
-
tiv83us
veterán
jajj szenta klauz mar megfogalmazta szebben.
Aktív témák
- Drón topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akvarisztika
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudok többet írni. És még ezt is leírtam.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

+