Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- E-book olvasók
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hazaértem tótországból. érdekes volt. hót álmos vagyok. jó éjt.
-
ngabor2
nagyúr
megyek tótországba kirándulni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
á, nem iszok még egyet, több okból. egyrészt ha megiszom, nem marad vasárnapra. másrészt annyi már sok lenne nekem. a nyuszi tud inni magától is, nem kell ráfogni semmit. különben is, egy .33-as millert röhögve, keresztbe lenyelne. tudod, mekkora az a csávó? aszongya kicsi lenne neki az xxl-es póló, ezért inkább nem kér

másrészt ahogy a viccben is van: teli üvegből a hülye is tud inni... de ha egyszer kiürült, akkor abból nehéz. és a telitöltése sokba van. -
ngabor2
nagyúr
válasz
szatocs
üzenetére
majdnem... sokkal kisebb jégdarabok képződnek fenn, amik mire leérnek, addigra elolvadnak. ergo a jégeső érdeklődés hiányában elmarad.
jancsika: esetleg még egy söret kapjak be? de akkor holnap reggel hogy megyek tótországba kirándulni? meg vasárnap délután mit iszok? már így is csak 2 üveg maradt a 24-ből...
Ramius: de biztos. nem lehet sört inni belőle, tehát rossz. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
én is eztet mondtam, a lényeg ugyan az. de a gúgl nem barátom mostanában, nem akar értelmes tanálatot adni. asszem iszok még egy sört, mert az jó. és attól jégeső se lesz.
no, itt van valami... bár csak egy origo cikk...[link]
mod: már megint elromlott a sörösüvegem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
szatocs
üzenetére
igazából nem jégdarabokat, hanem jégmag-képzőt lőnek fel. vagy félreértetted, vagy félremagyarázták a tévében (láttunk már ilyet...). a lényeg, hogy viszonylag kevés, nagy jégdarab helyett sok apró keletkezzen, mert mire azok földet érnek, elolvadnak. minnyán keresek valami egzaktabb cikket.
jancsika: viharágyúval. -
ngabor2
nagyúr
kaptam pénzet postán. monnyuk előtte én fizettem... no mindegy. elmegyek a postára, kb. 3 percre van tőlem. viszem az értesítőt, meg pár csekket, amit be kellene a pénzből fizetni. beállok a szééép hosszú sorba, olvasgatom az értesítőt... kell hozzá a személyi. anyád. haza a személyiért és a lakcímkártyáért. mire visszaértem, kb. ugyan olyan hosszú a sor, és kb. 1 új emberke érkezett. tanulság: ha alapból viszem a személyit, akkor is ugyan akkor kerültem volna sorra. ja, utána kb. 3-4 perc alatt rámkerült a sor.
most meg már itthon vagyok, és sörözök. -
ngabor2
nagyúr
jánoska unatkozik. unatkozzatok ti is!

esetleg vegyetek robogót. lehetőleg tőlem
zsóti, benn rohacc még? na MOST iszom a jóóó hideg Millert! -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ahelyett, hogy szóltál volna egy lebetonozott vakondnak...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
vidd arrébb. vagy azért ástál gödröt, hogy vizet engedj bele, hogy lábat tudj mosni?
nyuszi: konkrétan nem írtad, de erősen ráutaltál. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
de nem sikerült, mert mellélőttél

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem lemaradt, feltételeztem, hogy aki tudja, miről van szó, odatalál. aki meg nem, azt úgyse érinti.
no, sikerült megfejteni a naaagy rejtélyt?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem, görögsaláta pirított csirkemellel.
fejlemény van a táboros topikban, nézzetek be. azért nem írok be új hsz-t, mert jön a motkány, és belémköt. ez ilyen... -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
imho teszkós ropival jobb.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem unalmas az. ha a palacsintát megkened vele, akkor a ropi nem esik le róla. bár ha úgyis betekeri az ember, akkor se. mindegy, a lajos kipróbálta, működött. whaskes nem hozott neki hozzá heringet, ezért nem azt tett a palacsintába a mogyorókrémre. a szalonna meg addigra nem sült meg. node 9-én...
amúgy szerintem a vérboci más felhasználásra gondolt, máshova kenné és nyalná le
mikula: szegény vérboci idejön, asse tuggya mi van, erre elriasztod. milyen az ilyen ember? (igen, hülye!) -
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
akkor szépen megkérlek rá. táborban meghívlak 2 búzasörre. igen sürgős lenne az illetőnek. és nem csak amiatt nem rendel onnan, mert magas a postaköltsége. szokott vásárolgatni onnan is, máson keresztül, de most annál gyorsabban kellene.
a tempban-dolgot meg nagyjából elintézettnek lehet venni, bár egy őrült modtól én se bírlak megvédeni. legfeljebb szólni az érdekesben. -
ngabor2
nagyúr
ha valaki egy nem túl bonyolult pixelgrafikus képet át tudna tenni vektorosra, az szóljon! nagyon fontos lenne...
csakúgy, mint a lomexes kérdésem, ami még reggel hangzott el.
alitak: gratula! sok sikert a többihez is! -
ngabor2
nagyúr
no, szorítottatok alitaknak? sikerült neki vajon a tót tétel?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
nekem kb. 3 pályán nem sikerült végigmenni. majd ha lesz egy szabad, winre is alkalmas gépem, akkor mondom, hogy melyket, és elárudok a megoldást. de azt tudom, hogy a legvégéről volt 3.
ja, és csak race ér, az ilyen apróságok lepattannak rólam
whaskes meg nem szereti a mézespáleszt. -
ngabor2
nagyúr
szedjünk össze elferdített télapó-verseket! olyanra gondolok, mint pl. a prosecturától a köv. szösszenet:
télapó ittas
dagadt a mája
fél a cipője
bűzlik a szája
rák, rák, végbélrák,
rajta piros anorák!
két szarvas húzta
felborította
jól megtaposta
le is hugyozta
haj-haj-halihó,
be is szart a télapó... -
-
ngabor2
nagyúr
szép jóreggelt mindenkinek!
barátom keresne egy ic-t, de debrecenben nem lehet kapni. a lomexnél az árlistán/raktárkészleten elvielg van. 7407N, LS7407, SN7407 nevezetű hex buffer ic kellene, sos-ben! ha valaki tudna segíteni, akkor szóljon. tényleg sürgős lenne. eik. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
akkor nem jól fejeztem ki magam. 14 üveggel még van, ebből 6 be is van hűtve. csak a mai adag romlott el. kell máskorra is. jövő hét végéig kitart.
miért van az az érzésem, hogy ki akarod utálni jánoskát? egy napra egy 26-ost elég tempbannolni
vagy csak nyuszi vagy egy az egyben közöni? 
ahelyett, hogy megvennéd a robogómat... mert az nekem jó. -
ngabor2
nagyúr
elfogyott a mai napra rendelt söradagom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
nem furdalja. örül neki. és most egyéb gonoszságokon töri bolygónyi agyát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
feri bátya, te meg mikor jössz/küldessz valakit a szilikongumi lapért? már több, mint fél éve itt porosodik, már az utánpótlás is bejött. mivel mostanában úgyse futunk össze talin, valahogy intézzük el, mert a moddoláshoz sose árt. bár nem tudom, mostanában min ügyködsz... -
ngabor2
nagyúr
ja. nekem pl. van tavalyról 2 képem, ami telefonnal készült, debreceni mod-társamról. ki akarta próbálni, hogy mennyit bír bicajozni. én egy kicsit edzettebb voltam, de ő is kitartott. van egy a nyíracsád táblánál, valami 65km után, meg egy a nagytemplom előtt 91.6km után. nem kicsit volt fáradt
de megcsinálta. utána pár napig nem bírtmozogni. én is megéreztem azt a kis túrát, de én 1-2 nap után regenerálódtam.
hehe, művész úr msn-képe: unatkozok. unatkozz te is!
-
ngabor2
nagyúr
nálam a szigorlatok anyagának megtanulására fordított idő és a beszerzett jegy között erőteljesen fordított arányosság állt fenn.
szervetlen: 2 nap, jeles.
műszaki: 3 nap, jeles.
szerves: 2 hét: jó (a témavezetőm majdnem fejem vette, hogy hogy képzelem, hogy csak négyes, mikor ott szakdolgozok
)
fizkém: 3 hét: elégtelen. 3 hét: elégtelen. 2 hét: közepes.
tehát az utolsó napon kezdj el tanulni, tuti jeles lesz
(legfeljebb nem, a kibicnek semmi se drága...) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
bizony, a sör. az jó dolog. asszem én is beteg lennék nélküle. kúrálom is magam keményen, amíg tart a készletből.
amúgy a claritine már kissé (?) elavult, létezik helyette jobb, hatékonyabb, kisebb dózisú cucc, csak azt kishazánkban nem lehet kapni. pedig a hatóanyagát mi (is) gyártjuk. tudom, ott voltam a kifejlesztésekor, sőt tevőlegesen is részt vettem benne
monnyuk mostanában ''divat'' lett az, hogy régi, régóta bevált, de nem a legjobb hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek eladása a ''legújabb, specifikusabb, kevesebb mellékhetású'' gyógyszer helyett. emiatt olyanokat is gyártunk. és nem csak mi, hanem elég sok generikus gyártó. ennek a legfőbb oka: jó az a parasztnak, úgyse veszi meg a drágát, ebből legalább nagyobb a profit.
mindenesetre vegyetek robogót, lehetőleg az enyémet, mert az nekem jó
-
ngabor2
nagyúr
esetleg a patikust is megkérdezheted, hogy ilyen típusú köhögésre mit ajánl. a már ez volt az egyik jelszavuk a gyógyszertv. megváltoztatása ellen... valszeg száraz köhögés, arra meg vannak mindenféle szirupok, meg tabletták. ja, és igyon sok folyadékot, ásványvizet, hasonlót.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ferenc csak viktorral szeret sörözni, kedélyesen, barátként elbeszélgetve. esetleg még zsolt is beszáll, de akkor ott trágárkodás lesz a vége. időnként én is ott szoktam lenni, és együtt sörözünk, meg szalonnát sütünk, pörköltet főzünk. hozzák a gyerekeiket, stb.
ja, erről a viktorról [link] és erről a ferencről [link], meg erről a zsoltról [link] beszélek. ti másokról?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
dolgozok, aztán beosztom a fizetésemet

amúgy fejlesztőmérnök álnéven vagyok. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jókor szólsz... már ingben jöttem. a melóhelyen meg nem veszem fel, mert nem fehér.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
aszittem az első... no mindegy. az jócselekedetnek számít, ha nem rugdosom meg a kollégáimat?
-
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfő reggelt mindenkinek. a változatosság kedvéért ma se volt kedvem felkelni... de muszáj volt.
whaskesnak pedig az alapállapota a berúgás, kocsmával a háta mögött nem nehéz... -
ngabor2
nagyúr
szeretek vasárnap dolgozni. ilyenkor kb. 2x annyi melót tudok megcsinálni egyedül, mint hétköznaponként, mikor a többieket kell kerülgetni, meg a büdösebbik technikusnőt kell folyton rendreutasítani. most csend van (dehogy van csend, zúg egy pár kütyü, meg csicsereg az alvin és a mókusok), nyugi, lehet haladni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
az tegnap volt. de feladtuk egyelőre a küzdelmet, majd valami szervízbe el lesz víve.
és igen, dolgozok. de tényleg. (meg néha ph-zok...
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
gyere el nálam, van egy pár üveggel behűtve ebből:
[link]
hmmm.. nagyban nem jön be. kicsiben:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/thumb/070515/img_1751s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
ngabor2
nagyúr
nálam is bejátszott a korai ébredés (a koránkelés az egy piros, fájdalmas folt/duzzanat a szent könyvön, úgyhogy nem az volt). kirobog(óz)tam vidéki birtokaimra, hogy egy kicsit dógozgassak fizikailag is.
rotációs kapát szerelni jó dolog. de ha normális szerszámok és cuccok lennének hozzá, akkor még jobb volna. el kellett volna hoznom a wd40-et, a vízpumpafogót, a villáskulcsokat, és a normális csavarhúzót. már kész lenne a cucc, most meg még a szétszerelésnél tartunk. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem, a prosectura. írtak ők is érdekes számokat

-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
mi az, hogy csak?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mint egyszer felhomályosítottak: az nem vak, hanem kvak-varjúcska... hogy az mit jelent, azt nem tudom. a google-t meg nem kérdezem

mindenesetre télen a városi varnyú ritka galád egy teremtmény. mindig arra az ágra ül a fán, ami alatt a járda megy. és a járda mindi fehér foltos... ha nem vigyázol, mikor elmész ott, akkor te is az lehetsz. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
mert az is énekesmadár... csak levelezőn tanult.
vagy mert mindkettőből lehet pörköltet főzni. -
ngabor2
nagyúr
másnak se volt kedve ma reggel felkelni?
az éjszaka 3x keltem fel inni, olyan szomjas voltam, hogy mitől, azt nem tudom. lenyomtam vagy 2l vizet.pedig a sör annyira nem dehidratál. -
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek, még jánoskának is. vagy neki különösen.
reggel arra ébredtem, hogy nincs otthon net
elfújta a szél, vagy nem tudom, de elég rosszul érintett. remélem napközben magára talál.
mod: már magára talált. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
basszuskulcs, te kémkedsz utánam? vagy naplót vezetsz, hogy mikor hol mit mondok? fel se tételezed, hogy ha valamit mondok, azt nem azért mondom, hogy kőbe vésett igazság legyen? nem, nem vettem ki. lehet, hogy nem is fogom.
no, megyek alszani. jó8. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
áramszünet ellen szünetmentes. a ''vinyóhalál'' meg azért nem mindennapos. én türelmes vagyok.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
kb. azt írtam, hogy célom a 100 nap, addig nem akarom eladni. az valami 64 napos up volt. de azóta változtak a dolgok, nem biztos, hogy megtartom év végéig a teljes konfigot. de minek neked x2?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
túláram-védős elosztót? én úgy csinálom, hogy a tápmentes szünetegységen van egy szűrt ág, és abba dugok egy elosztót
nem 100%-ban ugyan az, de eddig működik rendesen. amúgy nagyobb ingadozástól, különösen villámcsapástól ez se véd meg.
bandus: [link] na ez.
ezek hüüülyéééék...
Szia, neked van diplomád?
Persze, kettő is.
(rövid elmélkedés arról, hogy vajon lehet -e már a második)
Nem is igaz! Ez még csak az első!
Igen, de lefénymásoltam. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
láttál már olyan nyara, amikor nincs zivatar? én meg olyankor ki szoktam kapcsolni a cuccost. amúgy ki mondta, hogy mindenképp ezt a proccot akarom 100 napig járatni? most nem igazán érdekel az uptime projekt, az téli dolog. addig meg lehet, hogy beújítok egy c2q-ra

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
67 napnál megint megdöglött a vinyó... ami utána hibátlannak bizonyult

Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hol?

6-kor már olyan meleg volt, hogy félelmetes. mi lersz délután? sőt, mi lesz július-augusztusban?