- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
-
3600 - 3501
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Winner_hun
félisten
plz help: [link]
-
Janoska26
addikt
HI!
Felhivod a lcp-t keresed Hegedus Viktor-t, bemondod, hogy en kuldtelek oszt kisz
Felhív valami lcpt keresi a Viki gyereket, megmondja hogy Te küldted, oszt kész.
udv
Üdv
neduddki
Ez a becses neved
p.s. EJJEN A KAR megingatahatatlan egysege:- )
Éljen a Kar megingatathatalan egysége
mod: fel kik eleszteni a crt- vs. tft totikot surgsen szuksegem van egy nagy adag baromkodasra:- )))
Mod
el kéne éleszteni a crt vs, tft topicot mert már baromkodnál egy jó nagy adagot
Na, még pár hónap és képes leszek válaszolni is a hozzászólásaidra is
BS: Milyen szám?
-
tomazin
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
csapos2
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
QuarK
senior tag
na, csak osszejon.
ize, nem akarok meg 12 oldalnyi angol szakmai dokumentaciot irni, aaa
koszonom a figyelmet
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
zsabadabadú, zsanó, zsasé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janoska26
addikt
Addig ne legyen sexuális élményed amíg meg nem írom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
-
Janoska26
addikt
Beűű, úgy látom nem erőltetitek meg a kis ujjacskáitokat, tegnap óta kemény 1 oldalt csináltatok az offba, legalább nem tartott sokáig visszolvasni, biztos ez is csak miattam volt

-
Qru
MODERÁTOR
Az enyém is remegett anno, pedig már vezettem előtte.
Most meg a vezetésből (is) élek. Amúgy sokan még évek múltával sem tudják ezt megtanulni.
Múltkoriban volt egy Seat-os teszthétvége a Hungaroringen. Jött ez újságírók, menetek próbaköröket a Seat Leon Cuprákkal. Az egyik nagyokos autós!!! újságíró meg az egyik tempós kanyarban visszarúgta a kumplungot ami frankón be is halt tőle. Nyilván egy lestrapált kuplung volt már (egy egy chippelt turbós Cupra volt, tehát 2xx lóerős) hiszen tesztautó de akkor is... -
Ramius
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
AMD Power
titán
A Lukács fürdőt tényleg tatarozzák?

-
FehérHolló
veterán
-
Ramius
őstag
Valamikor asszem a neten láttam egy képet egy altató tájékoztatójáról. Rá volt írva, hogy mellékhatásként álmatlanságot okozhat. Nem hittem el h ilyen van. Most kaptam egy gyógyszert a köhögésemre, és rá van írva, hogy mellékhatásként köhögést okozhat...

éjjenek a gyóccerek -
FehérHolló
veterán
Én régen versenyszerűen rövidtávot futottam (most újrakezdtem hobbi szinten, de ez mindegy). Ennek köszönhetően, amikor kicsit behajlítom a jobb lábfejem, elkezd remegni. Ez a rajtolás során alakult ki, mert így gyorsabban lehet reagálni az indításra.
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a rutinra való felkészítés elején mindig remegett a gázon, a motornak meg tök hülye hangja lett tőle. Jót nevettem rajta mindig, aztán hozzászoktam, hogy ilyet nem szabad csinálni. -
burgatshow
veterán
-
Racecam
nagyúr
Ha el van vonva, akkor elképzelhető.

-
FehérHolló
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Azt egyik autó sem szereti. Ellenben a szervízesek...

-
BlacKSouL
addikt
Igyekszem
Meg 4 kicsörgésnyi időm van még akkor is, ha bejön a hívás, ha 4-ig nem veszem fel, csak akkor megy tovább a sorban, úgyhogy általában elkezdek gyorsan írni, megvárom míg csörög, háromszor, a negyediknél felveszem, és akkor okézom a postot, mikor már az ügyfélnek beköszönök, és elkezdi a mondókáját
Hosszabb postokat azért több részletben írok meg.
Lassan el is kéne indulnom melóba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
11:10 és 19:55 között 20 perc ebédidővel. Átlagokat sajna nem mér a rendszerünk, én úgy tippelem, hogy 3,5 - 4 perc volt átlagban egy-egy beszélgetés hossza, de lehet hogy kevesebb. Van amit 1 perc alatt le lehet rendezni, van aki szeret beszélni és 3 perc kell, de akad 10-12 perces is. Azt tudom, hogy 20 másodpercnél hosszabb szünet már csak fél8 után volt két hívás közt, általában 5-10.
-
burgatshow
veterán
-
tbs
addikt
Köszi Race, lassan fogynak a humorgombócok, és tűnik a helyzetkomikum...

-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
másnak se volt kedve ma reggel felkelni?
az éjszaka 3x keltem fel inni, olyan szomjas voltam, hogy mitől, azt nem tudom. lenyomtam vagy 2l vizet.pedig a sör annyira nem dehidratál. -
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Miért ne írna?
-
EQMontoya
veterán
-
Loretto
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Hát hova lett mindenki? Nem dívik a zéccakázás?
Áh, punnyadt banda, elmegyek aludni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és ha azt hitem a tegnapi 86 hívás sok, volt, akkor a mai 101 az már kiskutya? -
piqla
őstag
Imadom a zenet.
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
Thrawn
félisten
Csúszik vaze!

-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
-
tomazin
veterán
Adjon nekem valaki ilyen momentcity-s babos kódot,mert elbuktam mindet,és ha meglátja apám,h elveszítettem,akkor ki fog nyírni

-
tbs
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
-
bobsys
veterán
pedig az a jó, ha fent fog
-
Winner_hun
félisten
Azért kérdezem, mert pár hete mikor lementünk Gárdonyba osztálytársakkal, volt szerencsém vezetni egy Opel omegát. Namost indulok, egyesbe be, engedem a kuplungot, áll egyhelyben a kocsi. Azt hittem nem tettem be. Kivesz, berak ismét, emelem a lábam, nagy nehezen elindul. Namost az lehet csak számomra, de nagyon fent fogott, osztálytársam meg azt mondta, hogy az a jó. Én nem tudom elhinni (emlékezni meg már nem emlékszek rá, hogy mi volt, ha egyeltalán oktatták, rég volt már) hogy annyira fent kell, hogy fogjon, jóformán az első negyedben fogott csak (benyomástól számítva)
-
(Kolombusz)
veterán
Vigyázzatok, pénzel a Microsoft, őn- és közveszélyes vagyok.

-
parandroid
félisten
Típustól függ, nem hiszem, hogy van rá specifikáció. Általában nagyon kis nyomásra is elkezd kiemelni, de egy jó darabig még ''csúszik'', mire teljesen kiemel.
p -
Winner_hun
félisten
-
Janoska26
addikt
Budapest és Hatvan között félúton

-
Winner_hun
félisten
A pedál út mely részén?
(ez kimaradt
) -
parandroid
félisten
Föntről lefelé.
p -
Janoska26
addikt
Ott a fék mellett

-
Racecam
nagyúr
Kár, hogy nem találkoztunk, meghívtalak volna egy Coke ZERO-ra.

-
Winner_hun
félisten
Kocsinál honnan kell, hogy fogjon a kuplung?
-
Janoska26
addikt
-
Csyppa
senior tag
-
Janoska26
addikt
Kevés a karakter amit lehet írni

csapos2 Tangát hordok nyuszómuszó
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
csapos2
addikt
Aztán majd olvashatjuk, hogyan vásárolt magának alsógatyát.
-
Racecam
nagyúr
Mikor értél Pestre?
Mi 19.35-kor szálltunk le. -
Winner_hun
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
Janoska26
addikt
Gondolkodtam már azon, hogy nekem is írnom kéne valamit oda, csak attól félek, hogy olyan jól sikerül, hogy utána mindenki majd azzal fog cseszegetni, hogy mikor írom már a következőt
. No meg ugyebár annyira sokoldalú vagyok, hogy nem is tudom miről írjak, nem tuttok valami jó témát embörök? 
-
(Kolombusz)
veterán
No, háromnegyed óra gépelés, szerkesztés után kész az új Logout cikkem. Mindjárt olvasható lesz.

-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy már megint 90 körül járok hívásügyileg, pedig délután van?

Nem nyughatnak az emberek? Lehetne egy kellemes csendes langyos szellős délutánunk, erre itt kell berekedésig, este nyócig gübbednünk a nagy doboz előtt. Ráadásul valami kis hülygyerek kézbekapta az anyja mobilját, és állandóan hívogat minket...
Aktív témák
-
3600 - 3501
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy nem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most meg a vezetésből (is) élek. Amúgy sokan még évek múltával sem tudják ezt megtanulni.