Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós kamerák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #98 üzenetére
soon 18, szal majdnem Veled 1idős.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #96 üzenetére
Nah egy bölcs ember írása, remélem az én helyzetemre is ez igaz:
''Pedig az utat mindenkinek végig kell járnia, részint mindenképp. Hiába futsz bele valakibe, aki ideális párod lehetne, hiába látod rajta mindezt, siettetni nem tudod, ha nem ott tart az útján, ahol te, akkor hacsak nem éritek utol egymást magatoktól, nem fog működni. Pedig ott van az orrod előtt, akarjátok (vagy tudod, hogy akarná ő is, ha meglenne az az élettapasztalata már), és mégsem! Baromi nehéz elfogadni. De el lehet, és onnantól nem is igazán fáj már. Sem ez, sem más. Bocsánat: fáj, nagyon is fáj, de elfogadod, csendben elégeted magadban, és jobban leszel.''
Azzal vigasztalom magam h Ő most ért el oda...
Nah, ki találja ki, hogy kitől az idézet?
(nemér, gugli egyből kidobja) -
EQMontoya
veterán
holnap megyek apámhoz, meg még erre arra, hétfőn lesz majd rokonlátogatás vmennyire...
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
EQMontoya #94 üzenetére
Hmm, értem namost én ennél bizakodóbb vok, mm tele reménnyel. Úgy gondolom, hogy ismerem a csajt, és hogy még mindezek után, ami eddig történt, is működhet. Mostmár saját bevallása szerint sokszor gondol rám, hiányzok Neki, és lelkes ha arról van szó, hogy találkozunk, úgyhogy lehet, hogy kezd megváltozni Nála vmi. Egyébként ez (mm hogy próbálkozok) mondjuk 2,5 éve, körülbelül évenként történik, mert az uccsó két kapcsolata kb egy-egy évig tartott. Nah én meg az eddigi 3x2hetemmel nem szólhatok...(egyik se volt az igazi
)
alitak: Mi nem vagyunk nagy rokonjárók, szóval semmi rokonozás nem lesz, csupán apróságokkal ajándékozás így családon belül...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #93 üzenetére
Idén annyi a húsvét nálunk, hogy holnap elmegyünk nagymamámhoz, nagy családi ebéd. Ott lesznek unokatesómék. Hétfőn másik nagymamám+keresztanyum. Aztán ennyi. Pont elég.
Régen emlékszem, már hatkor keltem, mostmeg 8 előtt semmiképp -
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #93 üzenetére
húsvétot én se szeressem. Nah, akkor mégis regélek: szal egy jó barátom próbálkozott párszor egy csajnál, aki kb a legjobb barátom, ez ment olyan 2 évig, aztán összejöttek, és szakitottak 3 hét után... mondjuk azóta legalább a próbálkozás abbamaradt. De flusztráltak egymás környezetében, pedig nem volt közöttük konfliktus.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
EQMontoya #91 üzenetére
Mind1, magamnak kell megszereznem ezt az élettapasztalatot... Amúgy meg elég fura volt az előző hapija, kb hetente 1 nap volt amikor nem vitatkoztak, és Ő nem érezte jól magát...Egy darabig bírta...cca 3 hónapig...Aztán a sokadik le hülyep*csázás után megunta...
Mind2őtöknek: Én is rühellem a húsvétot...
alitak: Hát ez teljesen korrekt ismerkedési fázisnak. Vagy mióta ismered?
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #90 üzenetére
Tegnap spontán felhívtam őt úgy, hogy előtte még sosem. Kicsit meglepődött, de aztán elmentünk beszélgetni. Utána elvittem haza és ennyi. Este írtam neki egy sms-t, hogy majd kedden hívom. Azt mondta OK. Hát ennyi
EQMontoya: azt mondta rühelli a húsvétot. Mondtam, hogy én is -
alitak
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #86 üzenetére
Mi kedden találkozunk, ha minden igaz. Próbálok inkább pesszimista lenni, mert annál csak jobb jöhet, vagy max. igazam lesz
Kalandor: sokat autózok, úgyhogy jó is hogy nem iszokAmúgy biztos lesz olyan, amikor kegyetlen berúgok majd, annyira ismerem magam. De addig megtartom azt a híremet, hogy nem iszok
mod: szar a hangulat arrafelé?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
fúúú de randa ez a balkányi lilla a kenóban
hol a papp lili???? -
fokukac
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #75 üzenetére
dalszöveg-idézet egy Regina Spektor nevű énekesnőtől.
és még a dallama, meg a csaj hangja is kurvajó, nekem teljesen a fülembe mászott. -
alitak
senior tag
válasz
EQMontoya #72 üzenetére
Van egy progi, amely lanon keresztül kepes megosztani az egeret+billt. Eddig ment, paŕ napja nem megy...
A másik meg a wifi. Egy hete haverral simán cs-eztünk kávézóban, most meg itthon ket ugyanolyan noti közt nem tudom elindítani a wifit...
Baszott egy este, inkább el kellett volna mennem inni -
alitak
senior tag
A faszbele a hálózatokba.. Ami tegnap ment, ma már nem. Tiszta ideg vagyok. áááá
-
(Kolombusz)
veterán
Azért van különbség a bebaszás és a mértékletes fogyasztás között.
Én mindenesetre tisztellek azért, hogy a mai világban, önszántadból nem fogyasztottál még alkoholt!
Más: hülye fájlcserélők, mindent 128 kbit-es kódolásban kell megosztani?Nincs fülük, vagy tescos hangfalon nyomják?
-
alitak
senior tag
Nem mondtam azt sem, hogy nem fogok alkoholt inni. De különösebben nem vágyom rá, hogy minden hétvégén bebasszak. Ennyi az egész.
-
EQMontoya
veterán
Valamilyen formában minden emberi szervezet levezeti a stresszt, ez normális müködés... kinek az alkohol, kinek más, ez változó... az a nem normális, ha nem vezeti le, mert az idővel komoly mentális károsodáshoz vezet.
T1: Borsodban emberkék elmentek kocsival 5en discoba, az 1ik olyan szinten matta részeg volt, h hazafelé nem birt beszállni... otthagyták, a másik 4 meghalt hazaúton, fának mentek. Azóta az a srác sem ivott. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #60 üzenetére
az és tanúlságos...most fogadtam meg hogy feleannyit fogok inni most mint eddig pedig már akkor megkellet volna fogadnom és tartanom mikor velem történt...
emos-dogök...ááá...ne is beszélj róluk... -
t1
veterán
tiszteletre méltó hogy nem iszol..mostanában nagy divat főleg ilyen 13-14 évesek körében hogy jól bebasznak...áhhh
nem tudom hogy hallotátok hogy csütörtökön veszprémben meghalt egy 16éves csaj...
berúgott ( házavató buli félig kész ház) és részegen belesett egy 5métermély aknába ( levolt fedve) és a helyszínen a legjobb bnője kezébe meghalt...szörnyő egyik b.nőm ismerte a csajt megyek a temetésére -
QuarK
senior tag
no halljam az erveket, gyorsangyorsan!
uj topic, ven rokakent gondoltam bekukkantok ide is. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #54 üzenetére
tudom...hánytam is tőle rendesen...leó+sör+hubi+vodka...áhh szörnyű egy éjszaka volt
-
MUŁĐER
addikt
én meg mindjárt indulok bulájba vedelni, lehet dobálni a köveket
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #52 üzenetére
én megse merek szólalni a részegség miatt...szeptemberben történt velem egy csúna dolog azóta nem voltam részeg...meg nem is ittam töményet csak sört.bort,leót
-
(Kolombusz)
veterán
[link]
Itt lesz live dokkolásközvetités, ha valakit érdekel. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Thulcandra #38 üzenetére
Ha az irásképedet nézem, akkor szerintem feküdj le és aludj!
-
tiv83us
veterán
válasz
Thulcandra #38 üzenetére
Igyal meg.
-
Thulcandra
senior tag
Facnrba már tgeanp mgettaim 9 sröt, eélg reszég vlotam, de hvareok itt hvoitagank hogy mjenek ma is.
De szrenteim még ki sem jzanótaodm izagán.
Szreteinetk mi tvéő lgyeek?! -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #36 üzenetére
Eleg gyakran ismetlik a par hsz-el feljebb megadott NASA-s oldalon.
-
chop
őstag
Simonyi kilovese a Dunan, illetve itt:
[link] -
alitak
senior tag
Bazz, elmegyek kicsit dologzni a ház körül, itt meg megindul az élet? Még ilyet...
Viszont mostmár punnyadok majd egész szünet alatt -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #21 üzenetére
Az amerikai Taxi valtozat sem jobb, asszem valamelyik hosszabb tavu repulouton lattam a nyugtati part fele, hat visszakertem a headset arat...
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #24 üzenetére
na jól van
moziban tuti nem nézem meg
amúgy nekem a régebbi 607-es jobban bejön -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #20 üzenetére
lol
az szép..megnézném milenne ha igaziből menne bele
peterkeT: jah ilyen dolgokra gondoltam.. a 3-ast ezzel b@szták el -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz) #20 üzenetére
Francia ócskavasak. Meg sem lepődök.
p -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #16 üzenetére
azért én kivvok rá
most csinált a kocsi vmi értelmetlen dolgot? pl repült megint vagy valami? -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #16 üzenetére
[link]
Maskor vegyel inkabb ket sort -
(Kolombusz)
veterán
Hát ez a taxi 4 valami fantasztikusan jó, eszméletlen király rókabőr.
Még új poént se találtak ki, az első három rész beszólásai hangzottak el.
Ez került 790 forintomba. -
PazsitZ
addikt
az jó arány én meg olyan buliba mennék szívesen. Nálnk sajna az ilyen arány most nem túl jó. Olyan fiu 8 lány 4 létszámmal dolgozunk.
Amúgy a sör az mindig jól jönLegközelebb talán májusban lesz hasonló. Amúgy igen ilyen kerti party. Legközelebb beszervezünk téged is, főleg ha hozol kedves lányokat
-
Lortech
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #11 üzenetére
Onnan, hogy nem szereted a sört. Nem hallottad még azt a mondást, hogy aki a sört nem szereti, jó(ravaló) ember nem lehet? Én se.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #8 üzenetére
Te nem kivétel vagy, hanem nem vagy jóravaló.
Ejnye.. -
ngabor2
nagyúr
vladi jó ember, a sört szereti.
djtoomi: számolj még egy kicsit... harmadik vagy, mert az első én voltam... csak nem írtam be. mindenesetre javasolni fogom, hogy aki beírja a köv. topik első oldalára, hogy hanyadikként postolt, autoban legyen a jutalma... [link]
mellesleg fel tudnék egy pár topikot sorolni, ami 5k előtt, és egy jópárat, ami 5k után lett zárva. az 5k az csak egy ajánlás, de nem kötelező érvényű. -
djtoomi
addikt
Első!
Szerk: második.
OT 38-ban csak 8hsz.-t kellett kitörölni.Nem is olyan rossz!De nem volt meg az 5000hsz.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Sikerült az 1. hsz
Akkor írok már valamit
Fő a pörkölt, isszuk a sört. és még itt sincs mindenki. Na majd ha betöményeztünk, még írok.
Ja, ngabor2 tolunk majd vodkát is! Ha annyira felesleges tárold el ha eljutok Debrecenbe simán betolom. Bár gondolom Vlad is jelentkezik rá.
Kellemes hétvégét mindenkinek! Estére jó bulit!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez.
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 38: [link]
OFF TOPIC 37: [link]
OFF TOPIC 36 [Ha egy kis melegségre vágysz]: [link]
OFF TOPIC 35: [link]
OFF TOPIC 34 [Szerverújraindulás miatt ideiglenesen nyitva]: [link]
OFF TOPIC 33 [Szerkesztve]: [link]
OFF TOPIC 32 [Aminek nem volt alcíme, és (na ugye!) nem is hiányzott]: [link]
OFF TOPIC 31 [Agyelszívás és Salivili hipput ...]: [link]
OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]: [link]
OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]: [link]
OFF TOPIC 28 [No Chat Plz]: [link]
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG C1 55" eredeti állvány
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest