Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Valaki nem tudja hogyan lehet előcsalogatni egy bizonyos karaktert? Az X felette egy _ jellel kéne
ALT+valami kombinációval előcsalogatható? A Google-t már kérdeztem. -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
ha már idesodort a söráradat, aztat magyarázzad el nekem, hogy az aláírásba a sortörést miért csak szarfosbugrókával lehet betenni, se operával, se konquerorral nem...
amit bemásoltam az adatlapomra, abban venne volt a sortörés, mert bárhova máshova másoltam, törte. és csak a ff tartotta meg, a másik 2 kiszedte.
#1489: nekem is van söröm
és ökör módjára egyedül iszok. de ennek is van egy hangulata, amit szeretek. -
VladimirR
nagyúr
pitypangmezo :-D
-
ngabor2
nagyúr
hazaértem. örültök?
én nagyon. -
t1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Barátom - Dokar kérésére szedem le.Nincs kedvem most ecsetelni miért ha érdekel menj a ''Miért vezet úgy mindenki mint egy állat?'' topicba ott a válasz a kérdésedre.
Nem bizonygatok itt nektek semmit se.Ti dolgokotok hogy elhiszitek-e.Az a lényeg, hogy én tudom mi miért volt.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pontosan
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mintha te nagy sofőr lennél 17 évesen...fogadni merek egy Trabantal else tudnál indulni...még váltani se tudnál annyira nagy képed van...lehet összepisilnéd magad ha eljönnél velünk a bakonyba csapatni..( nem dokarral) és én vezetnék...
Autóversenyző barátom.....
Nem vitatkozom te vagy ez erősebb a tapasztaltabb az ügyesebb..sőt te vagy az ISTEN...bocsáss meg vétekzetem...
És senkisem mondta hogy sport kocsi -
t1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem tudom már alapon ítélsz meg mást és szídod itt...
Egyrészt:
0-100 / 0-150 / 1/4 Mile olyan útszakaszon volt ahol évente kb 2 autójár...
Városban is és városon kívül is betartotta a szabályt nem szeget meg semmit.
Meg mi az hogy tanuljon meg előzni?
Mi nem tettszet benne kicsi szívem?
Kolombusz:
Te is büszke lehet hogy ismid 240-el szágoldozik autópályán...sokkal nagyob baleset lehet ha ott vkivel csattan mint hogy mi neki megyünk vmi fának egy elhagyatott úton.
De persze haverod megtehet mindent mert 350Z-je van és nem egy Opel..Elképzelem haverod mennyire rutinos sofőr lehet hogy megtud fogni egy 280LE autót egy egyenesbe ahoz még jogsi se kell...
EQMontoya
Kösz hogy megvédtél.
Ha nem is tettszik a videó akkor sem kell itt egymást szídni hogy mekkora egy ###. Mond hogy szar aztán kész.
Ennyi erővel felmehetnének Youtubera és minden videót leszolhatnátok és alul értékelhetnétek...
Többet nem magyarázkodom...youtube-ról törlöm a videót haverom kérésére. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
ááá, utáltam a béemikszeseket, mert mindenkinek az volt, nekem meg Universal, Made in Poland, és Romet alaktrészekből állt. Büszke is voltam rá.
És volt dinamóm, meg lámpám elöl-hátul, meg csomagtartóm, meg szabadonfutó tengelyem, meg kontrám, meg kényelmes ülésem. Fullextrás volt, a csori bmx-esek meg ott kínlódtak sötétedés után, meg feltörte a seggüket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Racecam
üzenetére
Nincs ezekkel gond, csak épp a Hardwireden láttam valami diagramot ami szerint az új ATI csúcskari, a rossebb se tudja, hogy mi már asszemvalami 2900 izé, na szóval azon eléggé legyalázta az említett GTX-et és csapatát, bár az is igaz, hogy az nvidiákhoz még nem igazán sikerült egy épkétláb drivert összehozni. Bár ha belegondolok megbótolnám zéróval a kis 7300GT-met (fájó szívvel persze), plusz még dobhatna rá egy ötöst oszt részemrűl mehet a bót

-
BlacKSouL
addikt
Lassan kétszer annyi közösségim lesz mint szakmaim. Pedig egy időben fej-fej mellett haladt. Aztán először benéztem az Offba.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nem biza. Ismerősöm is tanult németet gimiben, de azt mondta hogy sokkal többet tanult abból, hogy SAT1, RTL, PRO7 és efféléket nézett, még ha hülye sorozatokat is, de most mégis egy olyan cégnek dolgozik, ahol német ügyfeleknek távtelepítenek gépeket, meg mittomén még mit mesélt erről.
Meg folyékonyan fordított nekem egyszer majdnem szinkronban egy StarTrek részt
Sose lehet tudni mi mire jó . -
-
BlacKSouL
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem azért, de velem előfordult olyan régen, hogy nem jutott eszembe egy szó magyarul.
-Őőő, mi is az a szó tudod Bahnhof, na, ahol a vonatok megállnak, vonatmegálló, vasútállomás, na az!
Szóval ilyen tényleg megtörtént, kéttannyelvű gimibe jártam.
A másik eset, amikor anyukám elmesélése alapján (ugyanis nem emlékszem rá
), hazaértem részegen, ő felébredt, én meg elkezdtem neki németül dumálni... 
Úgyhogy éppen előfordulhat anélkül is, hogy valaki kint élne...
De tudok olyan példát is amikor valaki, direkt menőzik, idegenszavak használatával, amint írtátok is. -
Racecam
nagyúr
-
Gero
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
szerintem O az angol akcentusra ertette, ha magyarul beszelsz

ket eve vagyok itt, talalkoztam jopar magyarral akik, mar tobb mint 20 eve itt elnek, es akcentus nelkul beszelnek magyarul.
annyi valtozok talan, hogyha itteni magyarral beszelgetsz, akkor par szot siman kicsereltek angol szavakra, de nem azert mer nem emlekeznek ra magyarul, hanem valahogy igy jon ki.
-
ngabor2
nagyúr
indultam naffaluba okosodni. este leszek, legyetek rosszak!
-
bobsys
veterán
-
tiv83us
veterán
Nem hulyeseg. Neked is van mar egy jo maroknyi akcentusod magyarul. Pedig te meg ''csaK'' 5-6-7
eve elsz itt. Ez az elet rendje
Cathfaern: Itt nem azokrol a kocsogrol van szo, akik kinnt vannak ket hetig amerikaba' es hazaerven ugy kezdik, hogy ''well...''
Lassan-lassan mindenki asszocialodik a kornyezetehez. -
Speed®
titán
Rég nem voltam itt és sokáig nem leszek valszeg, de örömmel konstatálom hogy még mindig hüjébbek vagytok mint igen

Szabályozzátok a tűzvédelmet és legyen víszkijáratotok: [link]
jóccakát mindenkibe
-
Racecam
nagyúr
Na, ma is benéztem, üdv mindenkinek!

-
FehérHolló
veterán
!
-
piqla
őstag
Ma megjott a gotek uj haza. Jesz, nagyon szep.
Holnap varhato az uj monitor. Csak mukodjon... Es este ne legyen itthon a szomszed, aki 4 havonta jar haza, de most, hogy vendegeim lesznek, csakazertis hazajott.
Es jo lesz. -
-
bobsys
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
-
tbs
addikt
K-Lite nem klasszikus kodek pakk... Legalább nézz fel a Final Builds Site-ra, mielőtt látatlanba találgacc...

Ez rendesen funkcionál, és letakarítja a szemetet maga körül. Nem utolsó sorban feltesz egy MédiaPléjerKlasszikot... MPlaya nálam csak MOS-on és linuxon megtűrt... VLC meg nagyon béta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobsys
veterán
3gp kiterjesztésű videót mivel tudok lejátszani amivel hangot is kapok? mplayer, vlc player csak képet ad, hang pedig tuti van alatta
-
BlacKSouL
addikt
No flame, de ezen hatalmasat könnyeztem a röhögéstől. Először érdemes mindenkinek a hátul álló igen csinos leány metakommunikációját megfigyelni, akár hang nélkül is. Majd pedig magát a fő témát kivesézni, de ismétlem, no flame! Micsoda ügyvéd lenne belőle..

[link]
Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ALT+valami kombinációval előcsalogatható? A Google-t már kérdeztem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), hazaértem részegen, ő felébredt, én meg elkezdtem neki németül dumálni...