Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
bobsys
veterán
ezt már sohasem tudjátok meg, mert indulok
szép napot mindenkinek -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te vagy az 1. ember aki megértette az aláírásomat

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Holnap olyan napot csináltok amilyet akartok, én meg főzöm majd a bográcsba a jó kis cupákos körmöt, meg a vegyespörit, és persze vedelem hozzá a söröket, nyami-nyami

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Természetesen kérlekszépen

Talán menni fog
Majd kötekszem itt az irodába, csak az a baj, hogy ezek megvernek
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Felterjesztenék egy olyan javaslatot, hogy ha már ma mindenki kedves a mi Jancsikánkhoz, akkor ő is legyen kedves mindenkivel!
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
autópályán meglepődnék ezen a dolgon
de úgyis budakeszi felé megyek (kikerülöm a belvárost), egy kanyar utáni meglepetésnek örülnék a szerpentínen (1-2 stoppos kiscsaj ilyesmi, ne unatkozzak csak azért) -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
2óra múlva indulok dunaújvárosba, vissza se nézek a ph!-ra holnapig
-
bobsys
veterán
szeressük jánoskát nap van
tudtam, hogy nem kellene ma felkelnem

-
csapos2
addikt
Mi lenne, ha ma, Kedves Jancsika napot tartanánk? Nem szívnánk a vérét, nem kötekednénk vele, a viccein együtt derülnénk? Hátha....
Jó reggelt mindenkinek!
Látom Jancsi jól érezted magad, ennek szívből örülök. Remélem utána alkalmad volt még egy akrobatikára is, hogy méltó befejezése legyen, a sok és nehéz munkával töltött napodnak. -
-
Jóreggelt huszárok!

Vótam tegnap este itt Pécsen sörmajálison, ezt nemtom milyen jvel kell írni
. Na szóval, és ittam söröket is képzejjétek, megkóstáltam a búzasört a Szalontól, hát azt inkább hagyjuk, de a barna sörük istenkirály, be is nyomtam vagy négyetötöt, kezdte is má csípni a szemem kissé
Na lényeg hogy jóvót, vót itten a Huligens, meg mittudoménmi, ezt úgy érzem meg kellett osztanom veletek 
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
error accurs while interprating your javascript code
[Error: name: SyntaxError message: Statement on line 65: Syntax error in call to eval: line 2 : Dialog.alert({url: ''../../../over18_iframe.php'', o ---------------------^ Backtrace: Line 65 of linked script http://www.goldengate.hu/ajax_new/js/application.js Dialog.alert('' error accurs while interprating your javascript code
'' + error, {windowParameters : {width : 300, showEffect : Element.show}, okLabel : ''close''}); Line 15 of inline#1 script in http://www.goldengate.hu/kismalac/kismalac_video/vid_other_flash/1839_2007050921042264610560_wmv Application.evalCode(''over18'', true); Line 2 of inline#2 script in http://www.goldengate.hu/kismalac/kismalac_video/vid_other_flash/1839_2007050921042264610560_wmv over18_check(); ]
Nekem ez van. -
piqla
őstag
Szep volt Magdi.
-
REDeath
őstag
Minden póló ujján, vagy nyakán, vagy alsó részén Pólópokol márkajelzést találsz. Ez kötelező, enélkül nem adunk pólót. Ha mégis szeretnél egyet, akkor megkérünk, hogy először írj egy e-mailt a NIKE vevőszolgálatának, és rendelj meg tőlük egy ruhadarabot márkajelzés nélkül. A kapott választ légy szíves továbbítsd nekünk, mert mi is kíváncsiak vagyunk rá. A helyes megfejtést beküldők között egy márkajelzés nélküli Pólópokol pólót sorsolunk ki.

-
REDeath
őstag
Hi
nem tud valaki diákmunkát nyárra? esetleg hoyg hol érdemes próbálkozni?
a diákszövetkezetek nem túl kecsegtetőek, csomó ismerősöm szívott velük
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szeretem a mézet és sárga vagyok, ezért lehetnék akár Micimackó is, de mivel patám van és hosszú fülem, csacsi lettem. A Télapus lefokozott fasznyúlból, ezért kénytelen voltam szárnyakat növeszteni. A szárnyas csacsi pedig - köztudottan - vonzódik a vérszaghoz, minekután vérnyúl lettem. De jött az az átok Zarvas és hagymásvért evett. Így most itt állok, illetve űlök, méhecske szárnyakkal a hátamon és mézet maszatolok.
Azt hiszem, nagyjából ennyi.
B.S Úgy tűnik, ma sem volt alkalmad liftezni.
-
(Kolombusz)
veterán
No, elvtársak, elvonulok, vasárnap délután jövök, addig az osztrákoknál rontom a levegőt.
-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
A pólókról
A mintákat kiváló minőségű kínai alapanyagra nyomjuk. Te most azt hiszed, hogy viccelünk. és tényleg.
Gildan, és Sol's pólókkal dolgozunk, amik 100 % cotton felirattal érkeznek. A cucc jó, igaz óvszerként nálunk nem vált be, inkább felsőruházatként. Napokig viseltük a tesztpólókat, mosás nélkül. Nagyon büdösek lettünk bennük, de a pólók ezt is kibírták.
hatalmas leírás
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
bobsys
veterán
tudom, hogy nemsokakat érint meg a dolog, de most sütöttem pizzát, bontom a sört és nézem a csi:miami-t
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hallottad a Zarvast, V-É-R nyúl. Szóval, tessék figyelni.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Gondolod? Letöltésben lett még jobb: [link]. De továbbra sem értem miért szól bele a sebességbe a nyitott ablak. Mondjuk elég lassúcska gép(2G-s cerka 224(?) MB rammal, S3 ProSavage vga-val), az animációt eléggé szaggatva jeleníti meg, de a flash prociterhelése ennyire befolyásolná a hálózati sebességet?

-
Jupííí
Végre van lost felirat (5perce) (3x20), megyek gyorsan megnézni... -
BlacKSouL
addikt
Hosszú percek telnek el a postok között, pörögjetek már fel ebben a félórában, hagy szórakozzak kicsit míg el nem indulok haza. Igen, már megint melóban esz a fene.
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Erre a következtetésre, hogy jutottál?
-
csapos2
addikt
Felkelek, és mit látok? Még mindig a cickány pörög itt, 1000-el.
Télapus: Tudtad, hogy a nyúl szereti a mézet? És, hogy vannak a nyúlnak alfajai, ami még a méhészeket is elfogyasztja? -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Átfogalmazom. A többit valószinűleg nem irtam ki, mielőtt Vistát telepitettem.
Köszi a linket!
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hogyne lehetne, ment pm
A többit nem irhattam ki, mikor Vistát telepitettem.
Mert?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
a jó kolléga nem csak ígér, de be is tart...
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jövőhéten megveszem a fényképezőt, majd akkor nekiállok. Meglesz (remélem
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
erős késztetést érzek, hogy egy bizonyos képet kitegyek rólad, ami azelőtt készült, hogy leimádkoztad a kék mappámat. rajtad kívül egy heineken bulihordó, némi ropi, kenyér, meg pohár van rajta... érdekes elrendezésben

de nem teszem be, mert amilyen galád vagy, te is beteszel egy képet.
és tessék... beszólsz, ha 2 hsz-t írok egymás után, te meg hirtelen 4-et teszel be... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább a fadobozos sörön dolgoznál.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább kímélj meg minket, kérlek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg nem unatkozom elég jól elfoglalom magam 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tudtam, hogy nem kellene ma felkelnem 
![[kép] [kép]](http://www.kettlebells.dk/graphics/tshirt1.gif)
![[kép] [kép]](http://polopokol.hu/kepek/232.jpg)

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/jo_ejt.gif)