Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
LEtt volna lehetőség normális közlekedésre, 3as vilivel kb 3 megálló a bosnyák tér .
Látszik, hogyha már egy vonal egy helyen megáll, akkor felbirul a teljes közlekedés, kerepesi meg reggel 6-11 között káosz egyébként is...
Azt hittem megint valami féleszű ugrott be, de most olvasom, hogy gyengén látott
Egyébként kiakazst ez a város. Se tömegközlekedéssel, se autóval, se motorral, se bicajjal nem lehet normálisan közlekedni. Mi a francnak nem telepítik ki ebből a ... városból a munkahelyeket?
Ebből a szempontból szerencsém van, nem Budapesten van a melóhelyem, és nem is költözik be később sem, úgyhogy lassan lehet itt az m1/m7 környékén házat vagy albit nézni... MErt perpill még kénytelen vagyok átverekedni magam a városon .
[Szerkesztve] -
válasz
csapos2
üzenetére
lemontam, de nemsoká megint lesz, max 2 hét, és jajj lesz nektek
. Nemhogy örülnél nekem, már nem sokáig tisztellek meg benneteket mer megyek haza kettőkor, de hát tuggyátok, szerintem arra gyúr mindenki azér vannak ekkora csendbe, hogy majd jól kibeszéjjetek ha elmentem 
-
Vérboci
addikt
Van nekem egy linkem itt ni: [link]
Na igen, egy kis nosztalgia. Szóval a büfében kapni Márka üdítőt és kedvem szottyant megnézni újra a reklámját, de ugye a csúnya tűzfalbácsi a videót nem engedi tölteni, ezért kérném, ha valaki letöltené (8-9 mega) és valami más formátumra átnevezve fellőné valahova, ahonnan leszedhető. Vagy jöhet e-mailben is, a céges fogad 8 megás levelet. E-mail cím priviben.
Bombázzatok
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Gondolom úgy, hogy az amúgy egyébként többszörösen túlzsúfolt városban ha még 5 új metróvonalat létesítenének se nyelné el az embereket csúcsidőben, és ha fennakadás van, akkor lebénul tőle a fél város. Centralizáció, aminek nem kedvez egy baleset.
Az más kérdés, hogy ezen feltétlen a 4-es metró sem segítene, csak minimálisan átirányulna a forgalom egy része. -
Lord Zero
addikt
-
tildy
nagyúr
Ez a fasza: 10 perc alatt elértem az örs vezér teréről az örs vezér terére, metrópotlóval

Ja és még a buszra is kellett várni 10 percet , minimum.
És még mondja valaki minek ide 4es metró. A végállomáson már az autók sávjában is emberek álltak. -
Speed®
titán
-
válasz
csapos2
üzenetére
Na most a lélegzetem és a szavam is elállt, de ne örüljetek, csak átmeneti a dolog, különben is ha szabadhetes vagy akkor mit offolsz már korán reggel alvás helyett, bár a szmarak és a nyulak is a kakasokkal kelnek, sőt, ők adják meg a kezdőhangot
Csacsi?!?, kérlekszépen, szamárnyúl mint anno megállapítottam 
Speed(R): Te má csak tudod
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor lett volna ez a beköszönőm igazán frappáns, ha hangot is tudtam volna kölcsönözni eme remek zeneműnek, no akkor biztos megszakadt volna jópár internettkapcsolat, de az is lehet hogy a PH szerver is összeomlott volna

szarvas, nótázzunk?Húúú, ha lejutok Kecskemétre gyerekek olyat éneklek nektek, hogy biztos nem hívtok többet
De jó kedvem van ma reggel, ne is próbálja meg senki se elrontani, mert jajj lesz neki 
Te nyúl, te mér nem vagy az iwiwen?mér csak 236 ismerőse van a PH-nak mikor több mint 100000 regisztrált felhasználója van a ph-nak???Ez szégyen gyalázat

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
én úúúgy szeretném, ha jánoska kezdene nekem hiányozni... mert az azt jelentené, hogy nics itt.
tegnap már nem tudtam beírni, hogy legutóbb hallott nyúl tompa puffanást és halk reccsenés hangot adott ki, aztán megpucoltuk és megfőztük. ilyenek ezek az öngyilkos hajlamú nyulak... -
Ahogy Krisz Rudolf is megénekelte: ''Nagy a csend kérlek törd áááát''
Na valami ilyen késztetést érzek má reggel óta
-
Eastman
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na, ez odavágott. [link]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én muszmuszról hallottam, de még sosem hallottam nyulakat.
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nyussz-nyuussz
-
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ön hallott már nyulat hangot kiadni?
Különben azt szokás rá nálunk Baranyában mondani, hogy ''nyussz-nyussz''. -
Eastman
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
A nyulak milyen hangot adnak ki?
-
Thrawn
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
A hiba ott van, hogy az általa postaládának nevezett asztromechanikai droidnak nincs sem gigája sem gégéje
Viszont van beépített hegesztője, ami ilyen esetekben sokkolóként is felhasználható ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, hogy nekem mondatértelmezési gondjaim vannak, de neki meg képértelmezési gondjai. 3-an jöttök? Sebaj, csak kettesével hogy haladjon a sor
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ne agyalj, jól van ez így

ngabor2: idézek: hogy nézhet ki 31 gigával <- itt most akkor 31 gégére gondoltál
Ebből sehogy sem jössz ki jól, mint ahogy a vakondos sztoriból sem 
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
''A vakond nagyon hasznos a kerti kártevők ellen. Saját súlyának több mint másfélszeresét eszi meg naponta.''
''Jól gondozott pázsitterületeken pedig a vakondtúrások a szemet sértik.''
[link]
Nem tudom téged miért bántanak, hisz nincs is szarvas felsorolva, mint a vakond ellensége
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
dehogy adjuk fel => Bovebben: [link]
szerk.: jah, es igen, eljenek a vakondok
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ráküldöd a terrorista kisvakondokat?

![[kép] [kép]](http://polopokol.hu/kiskepek/136.jpg)
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
30-at? Nem lesz ebből balhé?
Persze csak ha észreveszik... Megyek megnézem 
Megnéztem és 'csak' 25 lett.
EnDzsíTú: Mi az hogy 1 GB gyárilag? A beépített kvantumszámítógép nem elégszik meg ennyivel
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
szegény postaláda... hogy nézhet ki 31 gigával... egy eredeti, gyári a torkában... a többit hova építi be?

-
Integra
titán
na, ahogy látom már a modok esnek is egymásnak

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most nézd meg egy kedves kis mesefigurára terelődött a szó részben, és máris kiútálnák a másik vicces mesefigurát?
Kisvakond vs. ngabor2
[link]
A végén tényleg valóra váltják a robogórenszámodat, vigyázz ngabor2
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
Integra
titán
na melyik galád nyírta ki a vakond topicot?

-
PazsitZ
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nálunk van egy elég nagy kert, én azzal járulok a vakondok jólétéhez, hogy nem betonozom le a kertet
Ez elég nemes Vlad? 
Thrawn: A nevére viszont nem emlékszem
Vagy csak simán kis vakond-nak hívták?
A goglin csak ilyen megnevezést találtam rá...
Hát úgy tünik: [link]
Vakond topic wide open, agian...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Nemhogy örülnél nekem, már nem sokáig tisztellek meg benneteket mer megyek haza kettőkor, de hát tuggyátok, szerintem arra gyúr mindenki azér vannak ekkora csendbe, hogy majd jól kibeszéjjetek ha elmentem

Nem is baj
szmájlit rakna ide

![[kép] [kép]](http://polopokol.hu/kiskepek/125.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070425/Csacsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Kisvakond és a szívlapát, ha nem mented meg arcbavág! Jeee

![[kép] [kép]](http://www.jatekfutar.hu/mypictures/index/cell_vakond.jpg)
![[kép] [kép]](http://zeblog.mds-epitesziroda.hu/kepek2004/040713_2.jpg)