Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
akkor részemről rajt
(vagy az ejakulcio PH!raecox lenne?)
lotr 796:
hadd viyionálam meg a történelmi pillanatot:
xyz, újonc, regisztrált 0 napja, szakmai hsz: 0, közösségi hsz: 0, piaci hsz: 0, nyitott topikok száma: 1, topik címe: segítség
(fontos: a prejudikáció NEM az újonc címnek szól)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
![[kép] [kép]](http://path-to-peace.net/misc/gen1/smiley.php?text=Senkinek%20sem%20kell%20j%C3%83%C2%B3%20kis%20zs%C3%83%C2%ADros%20%C3%83%C2%A1ll%C3%83%C2%A1s?%20&smiley=unsure&fontcolor=000000&ss=1&font=&shadowcolor=&signcolor=&ext=.gif)
Najó , annyira nem zsíros, de nem is vészes..
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Hitel tájékoztatásban tud segíteni vki?
-
EQMontoya
veterán
jah, ha számitok rá
de nem is ez volt ma a legszebb... gurulok lefelé a bükkben, látom, h egy helyen le van zárva a fél útpálya, és ''úthibák'' tábla jelezte azt az apró, körülbelül egy méter mély szakadékot, amely úgy keletkezett, hogy kb 10 méter hosszan leszakadt a fél útpálya... magyar megoldás: nem megjavitjuk, hanem kitesszük, hogy ''úthibák''. Apró hiba, nem? 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
nem sok hijja volt, fel akartam menni 1 patkára, ami látszólag kb szintbe volt az úttal, nem túl meredek szögben érkeztem, amikor észrevettem, h a patka olyan 3-4 centis, és rohadtul nincs szintbehozva, szal nem igazán sikerült rá felmenni, csak megdobta az első kereket... behúztama féket, és megálltam, szal para nem lett... i love közútkezelő.
-
Erős fenntartásaim vannak, de ha esetleg ebay-es vásárlásra adom a fejem, akkor tudna valaki segíteni benne?

-
Retro11
senior tag
Lassan regisztrálni fog a 100.000. PH! User remélhtőleg építőköve lesz az oldalnak

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
nah, megvolt az év első nagy bringázása...
-
Integra
titán
a normális fejhallgató dugó a 3.5mm-es dugó?
-
Sátán44
addikt
Mennyit emelkednek nyáron a motorok árai?
-
Dictator^
veterán
ez egy picit beütött reggel...tuti hogy már lement párszor , de aki még nem látta potolja: [link]
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te joeg!!!
Most en vagyok eltevedve vagy nemejjik elado a 370-nes foglalltoknel???
Eskusozm osszeszedem a vackokat itthon eladom ijjen ara es meg a vegen veszek belole vmi luxus konfigot:- )))
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igaz nincs fel oldal, de:
na! mit alltok meg itt?
vege van
menjetek mar a picsaba! -
tildy
nagyúr
Volt munkahelyem még mindig keres Helpdeskest. [link]
Ha valaki épp állást keresne lehet jól jön. -
(Kolombusz)
veterán
Írna valaki egy kb. fél oldalas szónoki beszédet a végzős diákok búcsúztatására?
Ezt a fantasztikus feladatot kaptuk nyelvtanházinak, de egyrészt még egy ballagási beszédet sem hallgattam végig, másrészt meg nem igazán érzem, hogy mit és hogyan kellene leírnom.
Illetve van egy másik ilyen szónoki feladat is, de azt meg tudom írni magamtól.
Nagyon megköszönném, nem kell irodalmi mélységekbe menni, az nem rám vallana.
-
Lolabola
csendes tag
[link]
Helosztok!
Mivel máshová nem éppen illett ez be, meg nem akartam neki fölösleges topikot nyitni( amit ha meglát egy mod, ugyis egyböl zárná, persze meg is érteném), és ez téleg nagyon off, hát bátorkodtam ide belinkelni.. Kérésem csak annyi, hogy szavazzatok rá max értéket (10), nemtöbb, mint 2 perc..
egyébként az mégnagyobb segítség lenne, ha naponta 1 szavazatot mindenki megeresztene 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nagy családi hepajság nem lesz, mert az új kocsi kimerítette az összes pénztárcát, de talán egy egyhetes Horvát apartmanozás belefér, meg remélhetőleg ugyanott, csak haverokkal szintén még egy hét. Ugyan 3 emelet, de lift nincs. Viszont a horvát lányok igen szemrevalóak. Na jó, nem csak szemre. Majd csak alkotok megint valamit amivel ellehetek szükség esetén megint egy évig.

Ej, Pataki Zitára megint szívesen rávetettem volna magam így a tv-n keresztül is.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
yeah, kiderült, h nem kell holnap 7kor kellnem, yeppyepp

-
Retro11
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Én meg azt szeretem, ha a szex-buli-szopás összekapcsolódik
De még a szex-szopást is egybe lehet integrálni, feltéve ha a jó oldalon állok. Vagy már megint nem ittam eleget?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Juteszembe, már megint ott tartok, hogy gyakrabban van karácsony
Mikor lesz már nyár? Szabadság? Tengerpart? Lift? Akármi?
Áá, cd-t kéne írnom... autós zenéket.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
eppenseggel lehettel volna tomorebb:
-kaja, film
-dogles
-tanulas
-sex
-buli
-szopas
-sex
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
not bad.
én csak azt unom, h holnap is 7 fele kelek, ma 6:30, szal fasza eza hétvége... -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Mi most nézünk épp új albit, lehetőleg kertes házat, vagy olyan helyet , ahol van gaázs. Hát mitnemondjak siralmas a helyzet. Elkezdtünk gondolkodni, hogy na akkor összeszedjük minden erőnket, és mégis veszünk fel esetleg lakáshitelt: na azon a fronton meg még siralmasabb a helyzet
Kb. a sz@rnak az alja van itt. Vagy csak mi vagyunk csórók.
Jelenlegi albiban nálunk se nagyon van meleg. Bár azért néha jól jönne a légkondi. -
burgatshow
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
A következő 96 órám menetterve:
- Most eszem és filmet fogok nézni.
- A filmnek kábé 1 óra felé lesz vége, alvás.
- Legkésőbb 6-kor felkelek és tanulni fogok egész délelőtt.
- Délután kettő felé elindulok Kedveshez.
- Ott leszek jó sokáig, éjszaka minden lesz csak alvás nem.
- Hétfőn reggel döglés az ágyban, majd valamikor hazakeveredés.
- Hétfőn délután és este házibuli sok sörrel.
- Majd Kedden 7-kor kelés, hogy elérjem a 8:20-as vonatot úgyanis kisérettségi matekból kedden 9-től 12-ig.
- Délben végzünk a 12:10-es gyorsat elkapjuk akkor 1-re itt vagyunk nálam. Etye-petye majd vhogy haza kéne juttatni Mártit majd szerdán suli.
Tömör voltam?
-
QuarK
senior tag

-
tiv83us
veterán
Baze, hogy en mindig megolom a topikot...Jovan ne valaszoljatok...
-
tbs
addikt
Vasúttörténeti Park, OldTimer Expo: nagyon fílinges. Nem a trendi tuctuc-tucat-divat holmik, hanem jó program, qurva nagy mozdonyokkal meg 289 köbincses Ford Mustang-okkal. (<- Asszem ez volt a legkissebb motoros...
Hüje amerikaiak...
)
Kézihajtány, 300m csühögés egy gőzőssel, de TE VEZETED, stb. 2-300Ft a fizetős mulatságokért (pl. a csühögés), a beugró meg 1.2eFt/felnőtt.
Még lesz holnap is..!
-
tiv83us
veterán
OMFG, most keltem fel. Kurva jo volt a tennap este, jo volt a zene /asszem valami jam zenekar volt ''widespread panic''/, baranykam, hozzad meg megyek junius elejen gyere msn.
Azon a pesti napon egyebkent amerikai bartender multomat kihasznalva egesz este koktelokat kevertem magunknak, utana elmentunk a talira es a szilva palinkan at a jageren kereszetul a soron at a borig es a vodkaig meg sem alltunk...A tobbire nem emlekszem. -
bobsys
veterán
jelentem, delphi után sikerült egy 4órás operációkutatást is élveznem, most pedig méréstechnika gyakorlaton ülök, meghaltam
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
20-21 fok nekem még hideg (főleg létezni benne), olyan 22-23 az ideális.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/LOL.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/lool.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kb. a sz@rnak az alja van itt. Vagy csak mi vagyunk csórók.