Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kiskanál (ala happy tree friends...)
-
alitak
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Láncfűrész?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ebből majdnem minden szavat ismerek, mer tanultam anno.
De mit jelent? Hogyaszongya, klasszikust csak pontosan, tehát italic tag: kééérlek, magyarázd meg szegény fejemnek!
Hahh, a vesszőt is dőlt rabszolgába fogtam,jól eltalálta őszülő kezem! (De közben megnyomtam a Caps Lockot, bazmeg, egy percig róbáltam kikapcsolni, oszt mindig félreütöttem. Hehh, unalmas monológok sora, kapcsojj ki.)
Sipi
Hehe, rímel a vég. -
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mosd meg...
-
-
-
csapos2
addikt
NG: Inkább hagyd!

-
PazsitZ
addikt
Na nemsokára indulok koncertre.
[link]
Csabaiaknak még nem késő elindulni
-
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
miért, az én eredményem hová skálázható? keresgéld csak.. hm, az új gépemmel sehol egy publikált score, se alap, se húzott, se rántott, se flambírozott.. szóval részemről nyitva az út a toplisták magasságába, föl-le, akárhová.. küzdj keményen hát, utad minden megahertznyi rögét figyelni fogom
nekem elég annyi diadal, h legalább téged lázba hozott a konfigcserém
a sok alkoholos, mámoros, magábanbeszélős éjszakák viszont jöhetnek (maradhatnak) - bár néha eszembe jut, h úgy csinálnék már valami mást is.. -
Nightmare
senior tag
[link]
Jól nyomatja... DD -
Racecam
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem is nekem lesz, úgyhogy kálvária kizárva. (Még autóm sincs, bár gyalog is jó lehet.
)
Viszont ezért a kijelentésedért Core2Duo-t veszek 8800GTX-el és felállítok csúcsokat amit soha nem fogsz megdönteni és jól fogom érezni magam és boldog leszek és Te meg irigykedni fogsz és ne is mond, hogy nem, mert igen és én kacagok majd és kacagok, igen csak kacagok kárörvendve és semmi szükségem nem lesz rá, de imádni fogom, hogy mindenkinek elmondhatom, hogy Zéro úrnak sok alkoholos, mámoros, szomorú, magábanbeszélős éjszakát okozok és mindem percét élvezni fogom!
Nesze!
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért van az, hogy a tekertünk egyet nekem nem bringázást jelent?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nagyon fújt a szél és az eső is elkezdett cseperegni, de azért egy órát tekertünk.
-
-
csapos2
addikt
A nyuszi - aki egyébként csacsi - szomorúan üldögél a székében és amiatt kesereg, hogy két hét után sem jött meg az alaplapja.
-
Ramius
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan megyek bringázni, bár kicsit hűvös van, remélem nem fázok meg.
-
supesz
aktív tag
a sziget2007 reklámjában van egy zene annak ki az előadója?
-
burgatshow
veterán
Áhh most szar voltam. Fél óra alatt csak 96-ot tudtam leszedni. Most pedig még van egy kis dolgom. Majd visszanézek...

-
PazsitZ
addikt
Nincs cigim, el kéne menni a boltba, de nem igazán akarok elmenni a boltba mert kicsit örülök is neki, hogy legalább ma nem bagózok. De úgy rágyújtranék
. Na most mi legyen?
Este lehet elbüntetek koncertre ott meg úgyis rápukkantok. De este ha megyek nem ihatok mert kocsival mennék, mivel holnap meló.
Mennyi gondom van!
És mennyire érdekelhet ez mindenkit... 
Mod: De az új NIN album egész jó, pedig leállt a cuccal az énekes
!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ragyogó napsütést látok az ablakon kinézve. Nagy meleg nincs, de kellemes tavaszi idő van.
Ablak-a-dabra -
ha valakit letiltok msn-en, az értesül róla?
v csak akkor, ha kommunikálni próbál velem?
v. akkor se, csak offline-nak lát mindig? -
burgatshow
veterán
Megyek gyilkolok egy-két stroggot.

![[kép] [kép]](http://images.apple.com/games/articles/2006/03/quake4/images/logonotext.jpg)
-
válasz
Racecam
üzenetére
Linkelem én ezerrel, de hát csak ilyenek jutnak ide a spermabankba, oszt megszójják érte a ház elejét, pedig azért szerintem ha élőbe valamelyik is ott állna előtte lehet infraktust kapna, vagy kihívná a mentőt mer azt hinné, hogy nyílt seb

supesz: Hö, Te még élsz??? Légy üdvözölve, de igazad van télleg ne gondolkodj!
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Gondoltam...ááá inkább mégsem
...nekem a gondolkodás túl extrém! -
burgatshow
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én egy 2,1-es AMD Throughbed-ről váltottam Core Duo-ra is iszonyatosan más. Nagyon hasít. Kis túlzás amit írsz, de majdnem valóság amit leírtál:
''meglátod pl, milyen gödülékeny lesz a winamp hallgatás videokonvertálás és fotosoppozás alatt, miközben a háttérben fut a stalker és 3dmark''
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
P|cs@ba hogy nem találom amit keresek pont mikor kellene

Az tuti hogy itt találtam: [link] Csak úgy rákkattogtam néhány linkre, és az egyikben ott volt pár készülék a különböző kategóriákból, 60ezertől 200ezerig. De itt olyan qva lassan tölt be egy oldal, hogy nem tudom két hívás közt átfutni melyik is lehetett.
Mármint a készülékek részletes leírása hogy össze lehessen őket hasonlítani, hogy az egyes kategóriák miben nyújtanak mást
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem faterom kérdezte hogy hogy is működnek ezek a gps-ek, megmutattam neki a wikipédiás cikket, kicsit beszéltünk róla, aztán ennyi. Ennyi közöm van kb a gps-ekhez. Vagyis bárhogy szerettem volna válaszolni, nem igazán tudtam volna értelmeset. Max annyit, hogy: ''..nagyon jó..'' vagy: ''..szerintem van jobb is..''

Amúgy van egy cikk amiben nagyjából belövik a kategóriákat: nem találom.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek!
(A mindenkiben benne van mindenki
, még akkor is, ha le sem szartátok a kérdésemet. [link] 
u.i.: Tudom, ez nem igaz, mert leszartátok. -
VladimirR
nagyúr
evolucio?
Bovebben: [link] -
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem úsztad meg