Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog vagyok, elszállt a telefonom a nagy büdös semmitől.
Hehe, 70k-m repül, ha nem garizzák le, mivel kicsit személyre szabtam a cuccot. Lecseréltem a bejelentkező videót, de hetekig gond nélkül ment. Most mintha a kijelző beszart volna, de nem, mert a bootoló programját meg kijelzi.
Faszaaaa... -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
lol. emléxel a screenshotomra?

-
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen, szerintem is korrekt. Örülök is neki.
-
burgatshow
veterán
De miért, nincs igaza? Tényleg nem kell több. Ha meg úgy állt volna a témához, hogy a sex az tabu, meg tiltandó dolog, akkor sokkal rosszabb helyzet is létrejöhetett volna... Ez így teljesen korrekt.
Egyébként anyám is elpaterolja húgomat ha megkérem... Meg úgy globálisan felszívódik az egész család...
Mod: Párom szülei is nagyon rendesek, bármikor fordulhatok hozzájuk is segítségért.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Anyukájával beszélgettem. Csak annyit kötött ki, hogy mindig legyen hol mosakodni, és hogy mindig vedekezzünk. Furcsa amúgy. Első olyan barátnőm, ami komolyabb szinten van, sőt ha jobban belegondolok, akkor mondhatom, hogy első barátnőm. A családi hátteret nem így képzeltem el, úgyhogy ez kellemes meglepetés.
-
alitak
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja. Úgy tűnik, hogy ennyire jófej. Meg a bnőm igen jó viszonyban van a szüleivel. Gyakorlatilag bármiről bármikor tudnak beszélni, mintha barátok lennék.
-
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hopp, túlértékeltelek?

Egyetemhez nem kell emeltszint? -
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Megírtam én is a magyarországi emelt matekot, tényleg húzós volt. Itthoni 90% lett.
-
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Az sem biztos, hogy felvesznek valahova... Majd kiderül..
Annyira csak nem rossz a helyzet. Ennél még nekem is több az önbizalmam, pedig nem arról vagyok híres. -
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére

Csak mán lennénk ott...
Jaja, csütörtök 14.10-kor húzok magyarból, 14.25-kor kezdek felelni, és 14.40-kor már mögöttem lesz az egész szar. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Oszt majd jön a felsőoktatás, vizsgaidőszakok, szigorlatok, államvizsga...

Sosem lesz vége! -
burgatshow
veterán
Én sem kívánok többet. Esküszöm vége lesz ennek az egész - érettséginek nem nevezhető valaminek - úgy be fogok rúgni mint az albán szamár soha, majd utána akkorát alszok, hogy egy hétig fel sem lehet majd kelteni.
Miután letudtam a fentebb vázolt célokat, nyugodtan, békiben, a teraszon társaságban kijelenthetjük majd párommal és a haverokkal (Tamás és a haverok, ja nem az Dawson volt...
), hogy VÉGE. 
Csak mán lennénk ott... -
Whaskes
senior tag
wtf van vasárnap este?? nem pörög a topic?
-
Whaskes
senior tag
cool&quites mosógépet akarok

-
burgatshow
veterán
Azt hiszem elmegyek sétálni, hogy kipucoljam az agyam.

-
ngabor2
nagyúr
szeretek vasárnap dolgozni. ilyenkor kb. 2x annyi melót tudok megcsinálni egyedül, mint hétköznaponként, mikor a többieket kell kerülgetni, meg a büdösebbik technikusnőt kell folyton rendreutasítani. most csend van (dehogy van csend, zúg egy pár kütyü, meg csicsereg az alvin és a mókusok), nyugi, lehet haladni.
-
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Az írásbeli központi volt, ezért az egész országban egy időpontban volt. A szóbelire meg a sulim az első lehetséges időpontot kérvényezte. Azért lesz már jövő héten. Már csak 3*15 perc + 2*20 perc felelés, és vége a középsulinak. 3 hónap szünet

-
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Írásbeli megvolt már egy hónapja, jól sikerült minden, a szlovák meg elfogadható (62,5%). A szóbelik holnap kezdődnek, de én csak kedden kezdem a felelést.
ladybug: lehet az nálunk is jól jönne. -
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jah... Emellett nálunk füledt meleg van, át kéne nézem vagy 25 pascalos progit, meg kéne tanulnom >20 magyar irodalom tételt, 30 szlovák irodalmat, 15 szlovák konverzációs témát, ~30 matek tételt. Kedden kezdem a szlovák feleléssel. Dejó!

Najó, nem sírok már többet érettségi miatt. -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha nem avi a source file (nem tudom, milyen formátumban rögzítettél), akkor a vdub jogosan kiabál
-
burgatshow
veterán
Tiszta gáz ez a mai nap...
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mi a forrásanyag, avi vagy mi?
elméletileg - ha meg tudja nyitni/vágni - direct stream copyval meg kéne egye
próbáld a virtualdubmoddal -
bobsys
veterán
Tildy: na voltál garancsi tónál ? remélem nem hagytad ki

-
Thrawn
félisten
Akinek pókfóbiája van, annak először képen mutogatnak pókokat, később már élőben tisztes távolságból majd egyre közelebbről (mint a kisherceg és a róka). Ezután jöhet a 3. típusú találkozás, ez a legnehezebb de aki ezen túl van az már szinte le is győzte a félelmeit. Erre egy jó nagy és jóllakott egyedet szoktak választani a nyugodtabbik fajtából. (mint az enyém is) Ez a találkozás mind a két félre veszélyes, mert a madárpók igen sérülékeny jószág, rosszul tűri ha magasról leesik. Pl. ha valakin hirtelen újra eluralkodik a félelme akkor lerázza magáról. Ha ilyenkor megsérül akkor elvérezhet bekötözni a sebet pedig nem lehet. Ezt nagyon fontos tudatni a pácienssel, hogy inkább szóljon hogy vegyék le róla.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
az tegnap volt. de feladtuk egyelőre a küzdelmet, majd valami szervízbe el lesz víve.
és igen, dolgozok. de tényleg. (meg néha ph-zok...
) -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vagy olyan más ingyenes program is jó, amit ugyan olyan ''nehéz'' használni, mint a vdubot.
-
Winner_hun
félisten
Aki esetleg tud segíteni virtual dubban, csekkdisz: [link]
-
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ja! Az nem a legjobb
, kirángatja az emberből a lelket is
. -
Thrawn
félisten
Brachypelma albopilosum (remélem jól írtam)
nagyon aranyos 'kis' jószág, nagyon szeretem. Lassan eléri azt a méretet amikor már napos egerekkel kell táplálnom de egyelőre beéri tücskökkel is. Viszont olyan mint egy kaktusz, vizet szinte nem is iszik, elég neki az a folyadékmennyiség amit a kajából szerez. Volt hogy két hónapig nem evett aggódtam is érte pedig csak vedleni készült. Mondjuk egy kísérleti példány 2 év 3 hónapig bírta kaja nélkül állítólag! A mérge elég gyenge ezért marás esetén elég bedobni egy kálcium pezsgőtablettát. Mivel a pókméreg sokkal összetettebb mint a kígyóméreg akadhatnak kivételek, ellenszert pedig egyáltalán nem fejlesztettek ki. Szóval aki allergiás tüneteket mutat az igen nagy bajban van... Szép számmal vannak képek neten pókcsípésről, (spider bite) némelyik elég durva. Nem félek tőle hogy valaha is megmarna, oda kell figyelni és ennyi. Bár sokszor még az elővigyázatosság is kevés, mert hihetetlenül gyorsak, csak egy villanást lát az ember mikor elejti a zsákmányt. -
burgatshow
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha sikerült volna lenyelnem, akkor valószínűleg nem írtam volna ide.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jó reggelt!
Pókokat én is utálom. Sok mindent elviselek, de a pókokat azt nem.
Én legalább jól aludtam, bár ha belegondolok, hogy vasárnap van, méghozzá az akadémiai hét vasárnapja... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Lenyelted legalább? Úgy izgalmas.
-
burgatshow
veterán
Good morning!
Tudjátok milyen rossz érzés úgy ébredni, hogy a hátadon fekszel, kinyitod a szemedet és egy kurva nagy, ronda pók van veled szembe a plafonon? Majd neki áll ereszkedni? Nem tudtam, hogy elugorjak, vagy sugárba lehánnyam a pókot ezzel együtt magamat...
Azt hiszem megyek és iszok egy KV-t.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hát, igen. nincs is mit hozzátenni.
Én asszem átadom magam az álomnak, már nagyon kivan a szemem. Délelőtt Térinformatika órán ülve aludtam, a tanár nemtom hogy nem röhögte el magát rajtam, néha nyitott szemmel aludtam, és azon kaptam magam, hogy nem ott tart a slideshow-val, mint ahol még megvolt a fonál vége.
Szal Jóccakát néktek!
Ja, még ezt elsütöm, bár tippelnék, hogy már volt: A fórumnak mennyi a PH-értéke?
MAjd NG megmondja a pontos választ. -
PazsitZ
addikt
Ezt ma küldték, a zenével nem tudok azonosulni, de a szövegrész a lényeg
[link] kíísz, hallgassátok végig.
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
ez a feherszakallas bacsi egy ph! talalkozon (so far az egyetlen, amire eldugtam a fejem) bejott, es mint valami nagyon shy guy (eppencsak nem allt csampasan, es szorongatott egy skotsapkat a kezei kozott, felemas zokniban) megkerdezte, mivagyunk-e az a hardver forumos tarsasag, majd ecsetelte, hogy o a forumon böbe neven van fenn, csak olvasgatni szokott, irni nagyon ritkan.
allitom, hogy tobbsegunk igy furan nezett ra, aztan amikor tultettuk magunk az elso megrazkodtatason, elovette a mikulassapit.
pwnt -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Eh, p...iszag helyett most rámtört a nosztalgia. Ezt le kell írnom: Ugye a húgokról esett szó, akkor idéztem a Hugacsaka a kerozintól, majd megtaáltam az Azzuro klipjét tőlük, mire is beugrott Celentano, és most itt tartok, és óriási...: [link]
Ehhez képest itt teljesen álmatag, pedig ez is nagy zene: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Oppardon, akkor mostantól a pin@ és a f@sz helyett a pvnc| és a fuetji szavakat fogom használni.

Ööö, vagy hogy kezdtem volna átmenni vulgáris, kaláris, brutális, majális, anális, banális, drabális, fatális ... ?
alitak: akkor a hugát is meg kell. Csaka hugacsaka hugahuga, hugacsaka, hugahuga
Izgat a gyönyörü nyelve, da, da, da; mi lehet velem a terve...
Tartok egy Kerozin-estet.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
NA meg megfontolom:- )))
Amugy ki beszle itt ekkora baormsagokat, hiszen ez mar evekkel ezleott le lett tisztazva soxor:- )))
udv
neduddki -
alitak
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát 18 évesen csaknem.. De a húga kész. Nekem ilyen gyerekem lesz, fu, nemtom...
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kérsz egy sört?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)