- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Nekem meg az fáj, hogy az erősítőmet szervízbe kellett adnom, és már két napja nem moziztam.
Vén szarok!
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Nekem csak az fáj, de piszkosul, hogy dolgoznom kell

-
bobsys
veterán
én is beszállok, iszonyúan fáj a hasam, mintha egész nap felüléseket csináltam volna, tegnap kezdődött, de ma van a csúcspont (mélypont), lehet öregszem
-
ngabor2
nagyúr
iszonyúan fáj a jobb térdem. de lagalább nincs megdagadva. hajlítani tudom, de hátra nem bírom felemelni. érdekes lesz elhozni a robogót

-
Janoska26
addikt
Mennyire érdekes: vasárnap kb 2, hétfőn kb 4 órát aludtam. Kedden sem bírtam aludni, szerintem a fáradtságtól, vagy nemis tudom, de 1kor még az ágyamban fetrengtem, reggel alig bírtam felkeln. Ráadásul tegnap is éjféltájt feküdtem le, de 6kor kidobott az ágy, mikor mindig fél8-kor szoktam felkelni
Ez mitől lehet
A nayg bulizásban elfelejtettem aludni 
Szerintem tartóstejet ne vegyél

-
bandus
veterán
Mennyire érdekes: vasárnap kb 2, hétfőn kb 4 órát aludtam. Kedden sem bírtam aludni, szerintem a fáradtságtól, vagy nemis tudom, de 1kor még az ágyamban fetrengtem, reggel alig bírtam felkeln. Ráadásul tegnap is éjféltájt feküdtem le, de 6kor kidobott az ágy, mikor mindig fél8-kor szoktam felkelni
Ez mitől lehet
-
vágányzár
tag
''semmit nem csináltam velük.''
Épp' erről beszélek.
pA Szarvaska vétlen (kivételesen), az én igényességemet
dicséri a képek minősége...... -
VladimirR
nagyúr
Egy éve nem vezettem (előtte is csak annyit, amennyit a jogsihoz kellett), szükség lesz egy kis időre, míg visszarázódom a dolgokba.
A kézifékes kanyarokat egyelőre hanyagolom -márcsak azért is, mert fogalmam sincs, h. kell...
vissza kettobe, padlogaz, alaszeded, kezifek fel
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Egy éve nem vezettem (előtte is csak annyit, amennyit a jogsihoz kellett), szükség lesz egy kis időre, míg visszarázódom a dolgokba.
A kézifékes kanyarokat egyelőre hanyagolom -márcsak azért is, mert fogalmam sincs, h. kell...
-
DragonR+
aktív tag
-
ngabor2
nagyúr
''semmit nem csináltam velük.''
Épp' erről beszélek.
pszerintem zsolti is úgy volt vele, hogy a lényeg látszik, a többi meg nem érdekelte. lehet, hogy színmélység helyett csak felbontást kellett volna változtatnia. én már így kaptam a képeket.
-
parandroid
félisten
-
ngabor2
nagyúr
Akkor egyrészt a tömörítési algoritmus nagyon pocsék, másrészt resize-olhattad volna 1024x768-ra is.

A témával semmi gond, ez tisztán technikai kérdés, és még csak nem is ez az első alkalom, hogy felötlik bennem.
pezt mondd a lépen látható, nem túl bizalomgerjesztő kinézetű emberkének
mint mondtam, én csak feldobtam ide a képeket, semmit nem csináltam velük. -
törölt tag
halihó,
figyusztok, Infoparkból(Lágymányosi híd) kéne nekem az M3ra feljutni péntek délután
, kézenfekvő lenne a Hungária, azonban az idő is számít
.
teilweise, megpróbálnám kikerülni a hungáriát, MTK stadionnál hátra, nem tudom milyen útra, de 0 forgalom és kijutok a Stadionhoz, ott hátra a dózsagyörgy úton, hősök tere Kacsóh Pongrác út!
Gyorsabb lenne ez így mint a Hungárián végigbumlizni?
van valakinek elképzelése?
-
parandroid
félisten
Akkor egyrészt a tömörítési algoritmus nagyon pocsék, másrészt resize-olhattad volna 1024x768-ra is.

A témával semmi gond, ez tisztán technikai kérdés, és még csak nem is ez az első alkalom, hogy felötlik bennem.
p -
Thrawn
félisten
-
ladybug
őstag
Kb 4-5 napja foglalkoztat a kérdés, hogy hogy hívják a ferrero rocher (így kell írni?) reklámban a limuzin sofőrjét. Emlékszik rá vki?
-
EQMontoya
veterán
nem, neki nincs, és nem is tudok róla, hogy tervezne venni ilyen állatságot. bicikliről volt szó. az van neki is, jó időben ő is bicajjal jár(t) be dógozni.
ugye, milyen szerencse, hogy nem az apjára hasonlít?
bár állítólag a sört legalább annyira szereti...
más: másnál is szaraxik a ph? nem akarja a képeket/avatarokat betölteni...nekem tökéletes, thx.
-
Thrawn
félisten
nem, neki nincs, és nem is tudok róla, hogy tervezne venni ilyen állatságot. bicikliről volt szó. az van neki is, jó időben ő is bicajjal jár(t) be dógozni.
más: másnál is szaraxik a ph? nem akarja a képeket/avatarokat betölteni...Főleg ha ingyensör

más: az Ön készülékében van a hiba -
VladimirR
nagyúr
Csak azt nem értem, hogy ha már ilyen szar minőségű képeket teszel fel, akkor minek tizennégy megapixeles? Meg úgy általában sem értem soha ezt a megapixel hajhászást... Mi az, amit egy XGA felbontású képen nem lehet megmutatni interneten?
p''Mi az, amit egy XGA felbontású képen nem lehet megmutatni interneten?''
a fenti kepek ;p -
ngabor2
nagyúr
Csak azt nem értem, hogy ha már ilyen szar minőségű képeket teszel fel, akkor minek tizennégy megapixeles? Meg úgy általában sem értem soha ezt a megapixel hajhászást... Mi az, amit egy XGA felbontású képen nem lehet megmutatni interneten?
pa képeket nem én követtem el, én csak feltettem. és 6MB-ról lett összenyomorítva ekkorára. ha a teljes képet kiteszem, akkor az lenne a baj.
cyla: nincs. -
parandroid
félisten
p -
VladimirR
nagyúr
más: másnál is szaraxik a ph? nem akarja a képeket/avatarokat betölteni...aggyal linket sarge netinstallhoz
-
ngabor2
nagyúr
Még nincs kép? Ezek szerint még nem kaptad vissza azt a cuki kis alsóneműt
Sörödet félretettem, nem kell táncolnod érte ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most akkor neked is lesz robogód? Már látom az újságok címplapját:
Két ittas vegyész robogóval száguldozott
#471: nagyon helyes a kiscsaj
az a séró meg vadállat 
[Szerkesztve]nem, neki nincs, és nem is tudok róla, hogy tervezne venni ilyen állatságot. bicikliről volt szó. az van neki is, jó időben ő is bicajjal jár(t) be dógozni.
más: másnál is szaraxik a ph? nem akarja a képeket/avatarokat betölteni... -
Thrawn
félisten
Még nincs kép? Ezek szerint még nem kaptad vissza azt a cuki kis alsóneműt
Sörödet félretettem, nem kell táncolnod érte ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most akkor neked is lesz robogód? Már látom az újságok címplapját:
Két ittas vegyész robogóval száguldozott
#471: nagyon helyes a kiscsaj
az a séró meg vadállat 
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
vágányzár
tag
-
Oliverda
félisten
-
Thrawn
félisten
Az elejét nem értem
, a bringázást, lerészegedést és a nyiratkozást igen.
Egy rózsaszín latex alsóneműs képpel is lóg még
-
EQMontoya
veterán
-
ngabor2
nagyúr
Milyen márka?
Milyen tipus?piaggio ngr. de a robogós topikba leírtam.
r2d2: ha én vágányzárral bringáznék... abból csúnya nagy lerészegedés lenne.
amúgy megnyiratkozott... csúnyább, mint volt
remélem ha olvassa, rak ki magáról képet, először megijedtem, mikor kedden bejött dolgozni 
-
tütüke
tag
mit gondoltok állatvédelmi szempontokból egy malacfogó versenyről?
-
t1
veterán
Hali!
Pénteken veszprémben aurora koncert lesz a padláson..de semmi info nincs hogy mikor és mennyi...segítsetek már
gooogle halott... 
-
(Kolombusz)
veterán
Komoly üzenetre minimum telefon, de inkább személyes találkozó.
-
EQMontoya
veterán
nem akarlak elszomoritani, de sztem iwiwen bármikor előfordulhat, amilyen stabil.
-
Ck.
addikt
Már rég megtettem volna, de a tartalma komolyságát elvesztené, ha egy ilyennel ''megtörném'' a mondanivalóm. Csak legvégső esetben küldeném újra, ha vki megerősítené, hogy elfordulhat olyan, hogy az elküldöttek között ott van, de mégsem ment át.
-
EQMontoya
veterán
Elég szarul vagyok, mert egy fontos üzenetet küldtem iwiw-en, viszont a böngésző a küldés pillanatában fehér halállal megállt, és frissíteni kellett az oldalt. Ezt követően az üzenet az elküldöttek között ott volt, lezárt borítékkal, ahogy annak lennie kell.
De akinek küldtem, már azóta volt bejelentkezve, de a boríték továbbra is zárva van, tehát nem olvasta el még. De vajon biztosan látta, hogy kapott új üzenetet?
Az lenne a kérdésem, hogy ha szerepel az elküldöttek közt, akkor 100%, hogy átért az üzenet? Biztos, hogy el lett küldve? Ugyanis nem akarom feleslegesen újraküldeni, mert elég hülyén nézne ki, ha mégegyszer elküldeném ugyanazt, de így meg most bizonytalanságban vagyok, hogy vajon megkapta-e...elküldöd még1x, és a végére irod, h küldés közben fagyott, nem voltál biztos benne, h elment, ezért elküldted inkább még1x.
-
Thrawn
félisten
Nem azt mondtad hogy ma már nem leszel?

Változott a program. De jobb is így mert ha minden jól megy akkor holnap...
Nade ezt majd máskor

-
Ck.
addikt
Elég szarul vagyok, mert egy fontos üzenetet küldtem iwiw-en, viszont a böngésző a küldés pillanatában fehér halállal megállt, és frissíteni kellett az oldalt. Ezt követően az üzenet az elküldöttek között ott volt, lezárt borítékkal, ahogy annak lennie kell.
De akinek küldtem, már azóta volt bejelentkezve, de a boríték továbbra is zárva van, tehát nem olvasta el még. De vajon biztosan látta, hogy kapott új üzenetet?
Az lenne a kérdésem, hogy ha szerepel az elküldöttek közt, akkor 100%, hogy átért az üzenet? Biztos, hogy el lett küldve? Ugyanis nem akarom feleslegesen újraküldeni, mert elég hülyén nézne ki, ha mégegyszer elküldeném ugyanazt, de így meg most bizonytalanságban vagyok, hogy vajon megkapta-e... -
EQMontoya
veterán
-
alitak
senior tag
Nem azt mondtad hogy ma már nem leszel?

Mivan, felcsaptál portásnak? Kidobot a jónípet?

-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
megvan a robogóm! ![[kép] [kép]](http://www.world-of-smilies.com/wos_party/bounce.gif)
csak nem tudok képet feltenni róla, mert amíg nincs biztosítás rá, addig inkább nem hozom el
próbáltam, rájöttem, hogy kicsit macerásabb, mint a bicaj. nem mindegy, hogy 17, vagy 95kg-t kell kordában tartani. és nem mindegy, hogy 25km/h a max sebessége, vagy ha nem elég óvatosan húzom a gázt, akkor hirtelen 50-nel megy. szokni kell.El fogsz lustulni, inkább bringázzál vágányzárral

-
(Kolombusz)
veterán
megvan a robogóm! ![[kép] [kép]](http://www.world-of-smilies.com/wos_party/bounce.gif)
csak nem tudok képet feltenni róla, mert amíg nincs biztosítás rá, addig inkább nem hozom el
próbáltam, rájöttem, hogy kicsit macerásabb, mint a bicaj. nem mindegy, hogy 17, vagy 95kg-t kell kordában tartani. és nem mindegy, hogy 25km/h a max sebessége, vagy ha nem elég óvatosan húzom a gázt, akkor hirtelen 50-nel megy. szokni kell.Milyen márka?
Milyen tipus? -
alitak
senior tag
próbáltam, rájöttem, hogy kicsit macerásabb, mint a bicaj. nem mindegy, hogy 17, vagy 95kg-t kell kordában tartani. és nem mindegy, hogy 25km/h a max sebessége, vagy ha nem elég óvatosan húzom a gázt, akkor hirtelen 50-nel megy. szokni kell.Robogót sosem vennék. Nem tetszik. Akkor már egy babettából a maximumot kihozni

Jobban tetszenek a nagymotrok. De kinek a pap, kinek a papné. Nagyvárosban valszeg jól jön. -
ngabor2
nagyúr
próbáltam, rájöttem, hogy kicsit macerásabb, mint a bicaj. nem mindegy, hogy 17, vagy 95kg-t kell kordában tartani. és nem mindegy, hogy 25km/h a max sebessége, vagy ha nem elég óvatosan húzom a gázt, akkor hirtelen 50-nel megy. szokni kell. -
alitak
senior tag
Baszki, most tudtam meg, hogy csak vasárnap indulunk leghamarabb Erdélyből haza. Fél órás darabban kell raknom zenét, és ezért ott leszünk 5 napot. Nameg 2x16 óra út.... áááá, lehet kevés lesz a két doboz palimali.
-
Thrawn
félisten
-
t1
veterán
-
Loretto
veterán
-
t1
veterán
-
bandus
veterán
-
AMD Power
titán
Tudja valaki ,hogy mi a neve annak a proginak ami megkeresi egy szám szövegét? Régen volt nekem egy ilyen de már nincs meg!

Megvan!
EvilLyrics 0.1.8 RC2B
[Szerkesztve] -
t1
veterán
-
Feedoo
tag
-
t1
veterán
-
alitak
senior tag
-
t1
veterán
-
alitak
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
-
piqla
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
alitak
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
piqla
őstag
-
ToBeY
nagyúr
-
piqla
őstag
Némá', bal oldalt az ott nem a baratok koztbol az egyik szereplo?

Ps.: Tokio Hotel koncert...![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0704/kult/tokioh//.gdata/gpb_04.jpg)
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Hmm, nemtom, aránytalan picit kétségtelen, de szerintem bőven elmegy, a kategóriatársak sokkal csúnyábbak. Inkább olyan, hogy nem tudom konkrétan megmondani mi baja, ezért inkább azt mondhatom, hogy végülis nincs baja. Legalábbis szerintem.
-
bobsys
veterán
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
fokukac
nagyúr
az orra még elmegy...
én a seggével nem vagyok kibékülve, na meg az arányaival.
habár nem néz ki annyira puttonyosnak az autó, mint a többi hasonló, de mégis aránytalan az egész autó. -
Janoska26
addikt
azta, kicsitvel több mint fél órát nem vagyok, oszt nesze, miből maradtam ki
. -
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
Versus82
aktív tag
-
csapos2
addikt
-
Versus82
aktív tag
ha szereted őt akkor szopd le szerintem.
-
jeges
senior tag
no vki már takarít.
-
kymco
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Megörökitettem az utókornak: [link]
-
fokukac
nagyúr
-
csapos2
addikt
Szar íze lehet. Nem véletlen, hogy nem szoktuk enni.
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Nintendo Switch 2
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ! ÉJFEKETE / midnight MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2683v4 (32c/64t, 2.1/3.0GHz), 384GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az a séró meg vadállat
de semmi nyulka-piszka

![[kép] [kép]](http://www.t4ce-multigaming.com/csifodorina/pictures/nolopj.jpg)

![[kép] [kép]](http://img100.imageshack.us/img100/5951/ph1iu5.th.jpg)