Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Jó regelt, Jó reggelt,
Gyönyörűszép tavasz van,
De nem azért vigyorgok,
Hanem mert bebasztam...
Hinye, de jól...(nemis) szrul sikerült ez a szülinapi kertyparty. Milyen már hogy délután kezdjük a piálást, és este 10-kor már céltalanul kóvályjgunk a városban? Leteszsem a kólásüveget a zutcasarkon, és mikor a Mekit meg a Cafét megjárva visszamegyek hazafelé, még mindig ott van. A város meg mint Pripjaty. Mégis, minek kéne történnie, hogy az emberek jól tudják érezni magukat? Én megittam vagy 5-6 sörrt, meg pár deci bort, de épp elpggé megnyomott, hogy elbsszak egy órát a lépcsőházban, meg a tetőre való kimászásnál azzon gondolkodva, hogy vajon az az izé az csak mágneszár, vagy az a vezeték ami belemegy, az jelez esetleg valahol, mint riasztó. Így nem is mentem ki a tetőre, pedig gyerekkorom óta kegyetlenül vonz, mint minden kilátási lehetőség a házból, ami nem a megszokott.
És még közlési kényszerem is van. És már megint egyedül érzem magam, és ...
Nemtom, mindegy, ár csak egy napot kell kibírni, és kezdődik a szürke hétköznapok sorozata ismét.
A szemem majd leragad, de mégsem esik jól lefeküdni. Valamit szeretnék csinálni, de magam sem tudom mit. Csak mást. Mondjuk felmarkolni a fiókot, és elmenni Pestre, onnan meg fapadossal Spanyolhonba, és aztán meg nem érdekel mi lenne, valami majdcsak.
Semmi bajom az itthonléttel, csak nem akarom, hogy ez a lét határozza meg a tudatot. Namost ma megittam a lét, de a tudat nem ment el...
Nem tudok többet írni. És még ezt is leírtam.
Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudok többet írni. És még ezt is leírtam.