Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Jó regelt, Jó reggelt,
    Gyönyörűszép tavasz van,
    De nem azért vigyorgok,
    Hanem mert bebasztam...

Hinye, de jól...(nemis) szrul sikerült ez a szülinapi kertyparty. Milyen már hogy délután kezdjük a piálást, és este 10-kor már céltalanul kóvályjgunk a városban? Leteszsem a kólásüveget a zutcasarkon, és mikor a Mekit meg a Cafét megjárva visszamegyek hazafelé, még mindig ott van. A város meg mint Pripjaty. Mégis, minek kéne történnie, hogy az emberek jól tudják érezni magukat? Én megittam vagy 5-6 sörrt, meg pár deci bort, de épp elpggé megnyomott, hogy elbsszak egy órát a lépcsőházban, meg a tetőre való kimászásnál azzon gondolkodva, hogy vajon az az izé az csak mágneszár, vagy az a vezeték ami belemegy, az jelez esetleg valahol, mint riasztó. Így nem is mentem ki a tetőre, pedig gyerekkorom óta kegyetlenül vonz, mint minden kilátási lehetőség a házból, ami nem a megszokott.
    És még közlési kényszerem is van. És már megint egyedül érzem magam, és ...
    Nemtom, mindegy, ár csak egy napot kell kibírni, és kezdődik a szürke hétköznapok sorozata ismét.
    A szemem majd leragad, de mégsem esik jól lefeküdni. Valamit szeretnék csinálni, de magam sem tudom mit. Csak mást. Mondjuk felmarkolni a fiókot, és elmenni Pestre, onnan meg fapadossal Spanyolhonba, és aztán meg nem érdekel mi lenne, valami majdcsak.
    Semmi bajom az itthonléttel, csak nem akarom, hogy ez a lét határozza meg a tudatot. Namost ma megittam a lét, de a tudat nem ment el... :) Nem tudok többet írni. És még ezt is leírtam.

Aktív témák