Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- BIOS topic
- E-book olvasók
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem is 25 fok körüli hőmérséklet tök normális.Nyáron a légkondi 24-26C fokra van állítva mikor dög meleg van kint.
-
bobsys
veterán
tegnap este lejöttem dunaújvárosba, ma reggel 8tól már delphin ülök, természetesen a megbeszélt nem rugunk be nem jött össze nekem sikerült egy picit, keveset aludtam és vagy este 6ig lesznek óráim
-
PazsitZ
addikt
Este hazajöttem koncertről [link], természetesen telenyomtam magam koffeinnel kávé, kóla, és nem elég, hogy emiatt nem tudnék aludni, még a kutyánk is megőrült és hajnal 5-ig egyfolytába ugatott
.
Szóval picit fáradt vagyok.
Amúgy a koncert jó volt, bár -mivel, hogy kocsival mentem- így piálás nélkül nem az igazi
.
És egy kis reklám, haverék zenekara, most nyertek egy tehetségkutatót: [link]
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ugyanezt elmondhatom én is. Annyi különbséggel, hogy mivel én éjszaka is dolgozom, ezért nappali alvásra is szükségem lenne, ami végképp nem megy, ha egy kicsit is meleg van. (Ezért van légkondi a szobámban.)
Utálom a meleget.
(Kivéve, ha éppen a Balaton partján henyélek.) -
VladimirR
nagyúr
...de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
ezt maradektalanul elhiszem, csak nekem pl mar egy melegebb tavaszi esten minden bajom van az elalvassal, ezert kerdem (bar lehet, ehhez is hozza kell csak szokni) -
PazsitZ
addikt
Nálam volt a hiba, vagy hajnal 2-3 között tényleg behalt a PH?

-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
A légkondi is 26°C-ra van állítva állandóan, lehet aludni normálisan, bár nekem nincs szükségem rá. (I don't need sleep, I power nap!) Így első hallásra lehet, hogy melegnek tűnik, sokan azt mondanák kb. 22°C a normális szobahőmérséklet, de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
-
tiv83us
veterán
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Az előbb a Guinness rekordok honlapját nézegettem, de sajna elég szűkszavú ezen a téren. Viszont ha az emlékeim nem csalnak, akkor van olyan kórosan alvászavaros ember aki már évek (évtizedek?) óta nem aludt. Mindenesetre egy átlagember kötve hiszem hogy képes lenne 21 napig alvás nélkül meglenni, ha jól tudom akkor már 4-5 nap múlva csúnyán hallucinál, meg rosszul van az ember. A spuri, kóla és társai ehhez nem adnak annyi pluszt, hogy ébren lehessen maradni, tele amfetaminnal is lehet aludni. Már ha azt az állapotot alvásnak lehet nevezni egyáltalán.
Lord Zero:

tiv83us: én dzsoni black-et iszom ha nem gáz
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Szerintem is kamuzik, de szerintem az alvaszavar nem azt jelenti, hogy ''sosem alszik''. Azt azert nem viselne el se az agy se a sziv se semmi.
Azt tudom, hogy kemeny drogos multja van amugy a sracnak, egy evig bentlakasos rehab-en volt, kemenyen szurta,szivta,fujta ami belefer.
De azer' 21 nap...
Szerintem azert 10-12 nap utan egy szuperfitt ember szervezete is felmondja a szolgalatot, barmennyire is tunkolod stimulansokkal. -
tiv83us
veterán
Hany napig lehet eletben maradni alvas nelkul? /Nem, nem akarom tesztelni, csak egy kollegam allitja, hogy 21 napig lotte-szivta magat speed-el es volt ugy, hogy 21 napig nem aludt...Na most en ezt ketlem, hogy az emberi szervezet kibirja./
-
BlacKSouL
addikt
Akkor már ketten vagyunk, én már ki is nyomtattam a táblázatot

Gyerekkoromban csillagász akartam lenni, de valahogy elcsámborogtam, és már talán késő belekezdeni. Azért egy Carena 420mm-es ott figyel a szobában, néha leporolom, és felnézek a sajttortára, meg a Vénusz is többnek látszik mint egy pötty.
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Bocs, de tudja valaki véletlenül, milyen koncert megy jelenleg az ATV-n?
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem ami most van ez a 20-25 C a kellmes,ilyen pont jó lenne egész évben.

-
Bash
őstag
Ha itt 5°C alá megy a hőmérséklet már fel kell vennem egy atlétát, pólót, három pulóvert, jégeralsót, farmert, dupla zoknit, hogy ne fázzak. Kabátom nincs, de ha lenne azt is felvenném. Szerencsére ez csak néhány reggel fordul elő egy évben. Ilyen extrém hideg elleni védőfelszerelésben már mozogni is nehezebb, nem hiányzik. Az sem hiányzik, hogy bokáig érő latyakban meg sárban gázoljak az utcán, utána meg behordjam a házba...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
in Érd...
-
(Kolombusz)
veterán
Na, ez sem volt valami hosszú kocsmázás.
Ittam 3 pohár martinit, aminek a fele se volt martini, inkább a jég dominált, aztán a haverok elmentek viszkizni az egyik parkba, aminek én nem láttam sok értelmét, igy hazajöttem. -
-
(Kolombusz)
veterán
No indulok lassan, Montoya, ha esetleg visszaérsz, akkor csörgess meg, ha lejönnél a borsodiba.
Ingyensör az nem lesz.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért az ff szokott érdekes dolgokat mutatni.
Pl. volt, hogy vihart jelzett jelenlegi időjárásnak, mikor ragyogó napsütés volt és 30 fok.
De ennek az ellenkezője is elfordult már.
Azóta fcf ki van kapcsolva. -
Winner_hun
félisten
Jeee, go to Gárdony, ráadásképpen qva jó idő van

és lesz is ff szerint

-
Loretto
veterán
Szeretem a boxereket, épp kerestem 1-2 képet erre puff: [link]

-
Racecam
nagyúr
Na mi van, feltűntek az elveszett báránykák?

Hopp, ez így Bash postja után elég képzavarra sikeredett.
-
Bash
őstag
Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Sokkal kényelmesebb reggel egy atlétát/pólót meg egy rövidnadrágot felvenni, beleugrani egy papucsba mintha fel kellene öltöznöm 5 réteg ruhába meg bakancsba. Ha melegem lenne csak kimegyek csobbanok egyet a medencébe, akár munka közben is...
Legyen örök nyár! -
(Kolombusz)
veterán
De jól esett úszni.
Jó meleg van, szép az idő.
800 forint volt a belépő, lehet bérletet kéne venni, úgy jóval olcsóbb. -
Lord Zero
addikt
vájld váld veszt bakker [link]
-
Pacák
senior tag
Azmiaz? Mármint az ISO TS? Talán TeleSport?

-
Vérboci
addikt
Mivel olyan sok megkeresés érkezett és az üggyel már az Aktív és a Fókusz stábja is foglalkozott, az aggódó fórumtársak megnyugtatásául közlöm, hogy Vérboci él és virul, csak mivel ISO TS auditra gyúrunk, kevés az idő az efféle földi dolgokra, mint a PH.
De azért most maradok egy kicsit
Gyorsan tessék feltöltődni belőlem.
(lehet hogy kicsit túlértékelem a szerepemet?
) -
BlacKSouL
addikt
-
Én örülök neki nagyon. tegnap egész délután félmeztelenül pecáztunk már. este viszont eléggé lehűlt, hajnali 3 körül azért két pulcsiban is fáztam.. bár a jóidő most kicsit rosszat is jelent, mert van egy sanda gyanúm, hogy a maradék három hetet, és az érettségi szünetet nem csak tanulással fogom tölteni

-
tildy
nagyúr
Iszonyat meleg van odakinn, nem gondoljátok?
Már a második nap, hogy fel kellett vennem a kánikularuhámat(spagettipántos miniszoknya-ruha) + egy inget rá.
Brutális... Hála égnek reggel 8kor még egész tűrhető az időjárás.... Akkor még nincs meleg,
Sose legyen nyár
Köszönöm szépen ennyipont elég. -
-
tildy
nagyúr
-
KrAt
veterán
Nah ez baszottjó : )))))
Lementem egy gépért a lépcsőházba, bezártam az alsó zárat... Most nem tok bemenni a lakásba, mert nem nyitja vmiért a kulcsom a biztonsági zárat : )))) Itt ülök most a szomszédnál. Anyum nem tud hazajönni, apum dettó nem, most tesómat rángattam haza a suliból
Az élet szép 
-
ngabor2
nagyúr
azért köszönt el, mert csak. én meg megyek dógozni.
-
de ez nem ééér, olyan baromságos feladatot kaptam amiről halovány lila fingom sincs
jóhogy nem csináltam meg, különben is lusta vagyok mint a főüd
majd ha valami ínyemrevalót találsz akkor talán megcsinálom 
Amúgy meg ne gondolkodj sokat mert a végén még megfájdul az a nyuszifejed, kis csacsi
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Gondolkodjunk csak....Mióta is nem jár Zero? És te, mióta igen?
És egyáltalán, kaptál te feladatokat? Hát persze, csak nem teljesítetted. No, majd megbeszéljük Zero-val, hogy adjon valami fúrmányos feladványt neked. Ha pedig elbuknál, a Télapó, vagy a Rémszarvas, biztosan örömmel adnak neked új nevet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- Indul a ChatGPT Health
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

jóhogy nem csináltam meg, különben is lusta vagyok mint a főüd