Hirdetés
Aktív témák
-
-
Gero
tag
válasz
tiv83us #1436 üzenetére
szerintem O az angol akcentusra ertette, ha magyarul beszelsz
ket eve vagyok itt, talalkoztam jopar magyarral akik, mar tobb mint 20 eve itt elnek, es akcentus nelkul beszelnek magyarul.
annyi valtozok talan, hogyha itteni magyarral beszelgetsz, akkor par szot siman kicsereltek angol szavakra, de nem azert mer nem emlekeznek ra magyarul, hanem valahogy igy jon ki. -
PazsitZ
addikt
válasz
tiv83us #1298 üzenetére
Azt bírtam mikor, a Die Hard 3-ban elkötik a Yugo-t, ''keveset eszik, de nem megy''
Hát igen, kis 1.1es motor...
''a 110-es lélektani határnál valószínűleg valamiféle aerodinamikai küszöb leledzik, ekkor ugyanis a kormány hihetetlenül könnyűvé válik, a pilóta minden kapcsolatát elveszíti az úttal.'' [link]
És tényleg így van..., de szeretem, aranyos kis kocsi
[Szerkesztve] -
válasz
tiv83us #1116 üzenetére
Végre egy olyan nap amikor okkal bebaszhatnál erre még ezt is eszedbe kell juttatni, no ugrás a bótba, 1 tálca sör, tangás jányokat az asztalra, vagy ha nincsenek akkor ugorj fel Te, csak akkor húzd az asztalt tükörközelbe, hogy lássál is valamit
Vlagyi: Nézem én neki ezerrel -
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Az előbb a Guinness rekordok honlapját nézegettem, de sajna elég szűkszavú ezen a téren. Viszont ha az emlékeim nem csalnak, akkor van olyan kórosan alvászavaros ember aki már évek (évtizedek?) óta nem aludt. Mindenesetre egy átlagember kötve hiszem hogy képes lenne 21 napig alvás nélkül meglenni, ha jól tudom akkor már 4-5 nap múlva csúnyán hallucinál, meg rosszul van az ember. A spuri, kóla és társai ehhez nem adnak annyi pluszt, hogy ébren lehessen maradni, tele amfetaminnal is lehet aludni. Már ha azt az állapotot alvásnak lehet nevezni egyáltalán.
Lord Zero:
tiv83us: én dzsoni black-et iszom ha nem gáz
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nabazeg.. itt is világos van, jóvan?.. miért is ne?
tudatom olyan, mint a békebeli örömházakban iparkodó cirka ötvenes hölgyemégyek legnemesb testrés(z)ei, röviden: tág, ebbe minden, még a felkelő/tomboló nap japanoid sugara is belefér
bal kezemben sör, jobbomban jobbom, hávájvan
na egs, megmittomén :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest