Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen italt szeretsz?
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hiszem, téged is átszínezlek a táborban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak logikusan következtettem, hogy a nyuszi 99%, hogy rám gondolt. hány másik kéklelkű mászkál erre? kiskocka nem számít, futóvendég

-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kettőt találgathatsz, de elsőre is ki fogod találni, melyik gonosz kéklelkű volt.

-
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Most írja, hogy elege van a hívásokból
. Amúgy is a végén felhoznád a második helyezettet, aztán még az első helyezést is elvennéd tőle 
-
BlacKSouL
addikt
Na, hát 'szittem sose ér véget a nap. 86 hívással egyéni rekordot állítottam fel, a mai nap a második helyezett 83-al jött utánam, de volt akinek 41 volt
Sose kelljen ettől többször egy nap felvenni telefont életemben.
Söreim az úrban(hűtőben)! Várjatok meg! Jövök!
mod: a ciki az egészben, hogy nincs olyan egyéni teljesítményértékelésünk, ahol ez számítana, csak a saját önbecsülésemnek jó érzés, különösen úghy, hogy már fél lábbal az elbocsátás határmezsgyéjén lavírozik a csoport.
Na jó sörözést mindenkinek! Otthonról bekukkantok még, bár ez senkit nem érdekel
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Sikeesen kiszedem a bicikligumi belsőt, mire felfedezem, hogy csak a szelep volt rossz
.
Nem baj. -
burgatshow
veterán
Unalmasak vagytok...

Mod: Egyébként a kinti hőmérő 37°C-ot, a lakási peidg 29-et mutat. Asszem klíma lesz belőle mindjárt...
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tényleg nincs jobb dolguk az embereknek, minthogy minket basztassanak? már 75-nél tartok, és még majdnem két órát itt leszek. Folyamatosan jönnek be, és egy perc nyugtom nincs. No nem mintha panaszkodnék, hisz ez a munkám
Csak már berekedek a sok pofázástól.
Na de ezzel a 75-el nekem van a legtöbb hívásom 12-nk közül
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Várjál, nem mindegy, hogy mikor próbálod. Nekem reggelente mindig a derekamba áll bele a görcs, mert odáig kimegyek ugyan, de addig nem lohad míg el nem kezdem. Kijön az, csak óvatoskodni kell.
Abban igazad van, hogy dugás közben nem tud, de olyankor nem is akar.
Wérboci: De ha izzó telefonvonalszagot érzel, akkor is jó helyen jársz.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Na, nekem is ponn 34 fokos kánikulában kell autóval furikáznom

-
QuarK
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
++2

Janoska26: nehazudj, ott van a nevedben is, hogy csak 26 vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
én +5
-
Ramius
őstag
![[kép] [kép]](http://refresh.hu/images/korhatar_18.gif)
-
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Interneten megfigyelem azokat az embereket akik munkaidőben fórumozgatnak, és ezeket kiértékelve, leadom a munaadójuknak, hacsak nem licitálnak rá, bár ez ritkábban frul elő hogy a melós túllicitálja a főnököt
Csak jelzem, már az OFFosokkal kész vagyok, csak nehezen jutok el a postára

Nem szoktam hazudni
Egyébként azt szokták mondani, hogy akkor dolgozik jól egy helpdesk ha nem kell neki dolgozni
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
Mobilpont
[link]
Regisztrálsz, kapsz reklámsmseket a telódra ami után pontokat kapsz majd azt beválthatod ha eléri a 6000-et, ha beszervezel valakit az után is kapsz pénzt röviden ennyi. A baj csak az hogy egy darab sms-t se küldött átverés az egész. Meg szeretném semmisíteni az oldalt, hogy kezdjek neki?
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is kaptam privit

Csak azt nem tudom, hogy hol tettem utalást, hogy részt kívánok venni a táborban?
Nem ettem meszet, hogy csapzotthajú, részegeskedő, szimatszatyros értelmiségnek álcázott geekekkel töltsem a drága szabadidőm
Ide üssetek 
Nem komolyan venni! Igazából vonzó az ilyen jellegű kikapcsolódás, meg jókat is olvastam az eddigi mókákról, csak hát ugye a meló miatt mi képtelenek vagyunk elmenni. Azt az egy hét Balatont is nagyon nehezen tudjuk összehozni az idén, ahova mindig menni szoktunk. Párom ugye vendéglátós és nyáron onnan nem könnyű szabadulni, és most nekem is fut egy csomó prodzsektem.
De ha véletlenül Győrbe jösztök táborozni, akkor rátok nézek
Szerk.: Helyesbítek. Most olvsom, hogy Jánoska nem biztos hogy megy táborozni. Akkor a fentieket úgy módosítanám, hogy én nagyon szeretnék menni táborba, de Jánoska nélkül nem tudom elképzelni.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hmmm... A tartalom télleg japános...

-
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bocs, hogy tudatlan vagyok, de ez pontosan mit is jelent..? Nem esik le. Szlengben sem vagyok túl jó...

-
FehérHolló
veterán
Someone's set up us the bomb!

-
-
, jó reggelt huszárok, álmos vagyok, nyűgös mint egy nő, és lehet hogy menstruálok is...
. Látom nyuszi hiányoltál, egy halovány könnycsepp a bal szemem jobb sarkából kicsordult, ahogy visszaolvastam pár hsz-t

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
GYakIV:- )))
udv
neduddki
p.s. felteve, ha van meg ojjan:- ))) -
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálam valahogy így nézett ki a folyamat:
1. másolandó kijelöl és ctrl+c
2. beszúrás helye (nem szükséges szöveg kijelöl) -> ctrl+v
3. #&@!!! felülírta azt, amit nem kellett volna
4. undo (jobb helyeken ctrl+z)
Folyamat ismétlődik elölről ciklikusan, amíg a watchdog nem küldött egy interruptot, hogy valami rohadtul nem stimmel, és abba kéne hagyni. (Igen, hardware-es és software-es fogalom keveredik, de most nem érdekel.
)
KURVA CIGÁNY NE NYOMNÁ MÁR FOLYAMATOSAN A DUDÁT AZ UTCÁN!!! -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
a windows copy-paste használata 10 pontban.:
1. kijelöllöd a másolandó anyagod
2. ctrl+c
3. ctrl+c a biztonság kedvéért még1x
4. a célhelyen: ctrl+v #&@!!!
5. vissza a másolás helyére, ctrl+c
6. ctrl+c
7. ctrl+c
8. ctrl+c
9. ctrl+c
10 ctrl+v
a, siker esetén:
b, siketelenség esetén back to 5. -
FehérHolló
veterán
Mára abbahagytam... Amikor már a copy-paste sem működik jól, akkor ez a teendő.
-
BlacKSouL
addikt
Hű hogy mennek előre a marine-k, a sok Alien meg ott figyel...

Az Alienek mivel táplálkoznak? Már persze mikor nincsenek ott emberek.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagy beb@szás ha végeztél vele

csapos: Nagyjából. De sejtem hogy holnap is végigkínlódjuk a napot, holnap is kell mennem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
A gomba alatt jótündérek vannak, azokra miért kell vigyázni? Hogy el ne üsse a csiga?

-
BlacKSouL
addikt
ie7pro-val kapcsolatban volt már valakinek gondja? Fel akarom pakolni, de még nem volt hozzá lelkierőm. Kell figyelni valamire?
-
neduddki
nagyúr
válasz
paramedic
üzenetére
HI!
Hat ezt jol lenne tudni...
de off-hoz rakjal fel is minden javitast, ne jar ugy ahogy en [link] hejzet azota is ez javitasok nelkul de magyaraat azota sincs, es a ms rajongok szerint ez nincs igy, kar hogy de /javitasok megolgyak/
off2k-val is voltak erdekes dolgok, a vegyesz lanyonal, szerencsere azot analuk mar uj a tejjen eesz vilag, mar naluk is 2k3mal szorakozok:- )
udv
neduddki -
Eastman
addikt
Hehe. Spam-os mappában találtam a G-mail-en. [link] Én lennék a kínaiak ferde szemében célvásárló?
De szép ez a zsugorodó bolygó! ...mondjuk én is ferde szemmel nézem őket.
u.i.: az ''Ismeretlen feladó - Nincs tárgy'' se semmi! biztosra ment, hátha megnyitom.
[Szerkesztve] -
válasz
neduddki
üzenetére
Szervusz Szultán!
Ettől a választól féltem. Sok munkám volt/ van, idegesítő, hogy nem gördülékeny az egész. Win XP és Office2000 van fenn az én gépemen is. Marad az újratelepítés. Úgyis bővitem egy kicsit a memóriát és kap szép, új optikai meghajtót. Összekötjük a kellemest a hasznossal...
Csak tudnám, hogy miért sz@rt be?
Üdv, -
neduddki
nagyúr
válasz
paramedic
üzenetére
HI!
MOSt leglabb egy ekte mgtanultad hogy ekezetet spacet es egeb ocsmanysagot nem hasznalunk konyvtar es filenevbe: - ))) /mult heten az egyik kollega a megdoglott ntfs kapcsan tanulta eszt meg:- (((/
nekem volt egy ijjenem w2k-val off2k-val , de az enm fileneves volt, hanem eygeb balhe, tarsitas hijjaba, ujratelepitett off volt a vege
chkdsk mit mondott???
udv
neduddki -
Gh0sT
addikt
Valaki segítsen!
Jól gondolom, hogy ennek ([link]) az Opera alatt felugró ablaknak köze van Xpod kollégához? Mi ez, hogyan? Nem kattintottam semmire, csak a topicokat olvasgattam.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még jó, hogy nem tapétázni akarsz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Amúgy is a végén felhoznád a második helyezettet, aztán még az első helyezést is elvennéd tőle
.

.
, jó reggelt huszárok, álmos vagyok, nyűgös mint egy nő, és lehet hogy menstruálok is...