Hirdetés
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
meg ha mar ittvagyok, lenne egy kerdesem: miert van az, hogy ha lehulyezek valakit, akkor a leheto legnagyobb arccal jon es leszol, kioktat, rendre utasit, majd mikor kifejtem, hogy miert is hulye es hogy mi a problemajara a megoldas, valamint, hogy mi okozza egyaltalan a problemajat, s ennek mi all a hattereben, akkor surun kussol?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Sok ev utan visszakerult hozzam a 1.3-as tua cerkam:- )))
beraktam egy bf6-ba egy iP733/256/133 hejjere, es a pi aszongya hogy nem gyorsabb a gep??? /pont a pi???/ de a felhasznalok aszongyak erehetoen es jenltosen gyorsut e gep na most akkor mi van??? en eszt ma nem ertem???
udv
neduddki
p.s. pi-be ennyrie beleszolna a regi virnyo??? -
tildy
nagyúr
A legjobb húsvétom van
Se kaja , se pia, éljen a fogyókúra
Na jó, azért egy tojást lehet benyomok. -
ngabor2
nagyúr
hopp, közben meglett, tárgytalan.
-
föccer
nagyúr
válasz
neduddki #185 üzenetére
Könnyebet kettőt. Nem én vagyok a rendszergizda a tanszéken, csak én szoktam megcsinálni a kisfőnök gépét, mert hát tudja a franc, hogy miért...
Valahol van xp lemez, csak hát egyzserübb lehúzni megint, meg kiírni, mint megkeresni ( fogysztói társadalom rulez)
DE asszem nem szívok vele tovább, majd holnap.
üdv. föccer -
neduddki
nagyúr
-
Hát, majd ííro valamit, ha kijózanottm, most annyi érzéd kevereg benne... bár megomontam neki h szeretem, de nem hitte ek. na most ez mien? megmondod valakinek h szerted, és nem hiszi el? de azér megloscoltm ma.. annyiar angyonszép volt..... valahoyg jóvűáteyzem amit teganp, meg 4 éve elrontottam.. nekem ő kell
. átlinkelhetitek akár a nőühyes oikba is, én őt szeretem...és most nenmtudom leírni pontosan mit érzek, és ez olya furcsa,... remélem majd szolgálhatok pontosabb információkkal...
-
kellemes húsvétot mindenkinek!
nincs tippetek, hogy hol van valami szabadtéri program ahol el lehet ütni a mai napra eső oly sok időmet??
elég uncsi itthon ülni. még a kutyáim is alszanak..
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Nem célom megsérteni semmilyen felekezetet!
[link]
De szerintem jó.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Kellemesebb húsvétot innen a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának Építőanyagok és Mérnökgelógia tanszékéről.
A mai nap számomra a hétszált vindózók, és elállított IP címek napja lesz...
mondhatom, hogy fakk ?
szerk:
ps: még szerencs, hogy 2 mega felett tudom a szerverről húzni az XP imidzset. legalább erre nem kell válrni olyan sokat..
[Szerkesztve] -
Kephamos
addikt
Nem tudjátok, hogy mi van a google-el? Se a kereső, se a gmail nem műkszik.
-
Speed®
titán
válasz
-=Lord Tom=- #173 üzenetére
Önbíráskodás...Ez felmenti azt a sz@revőt ? Tudod én inkább vállalnám az önbíráskodás vádját, de ne züllessze szét a családom/szerettem családja életét. Amit a manus készül tenni, az a bűn. Egyre inkább hiszem, hogy sz@r ország Mo.
Kalandor, ha anyósod tönkre akarja tenni az életét, hát tegye. De ne engedjétek, hogy egy semmirekellő ebből hasznot húzzon. Remélem megoldódik a dolog.
yo8
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
-
Speed®
titán
válasz
-=Lord Tom=- #170 üzenetére
Gengszter..persze..hajléktalanszállóról..
Hagyjuk már. Egy baráti beszélgetés után ami után épphogy kapna levegőt a törött bordáival szépen be kell fektetni egy csónakba Visegrádnál és leúsztatni Mohácsig. Legközelebb meggondolná hogy hová dugja be a mocskos f@szát
-
BlacKSouL
addikt
Egy kicsit nem figyelek, és már megint szófosoda lett az OT..
tildy: Csináltam képeket. Nem a legjobban sikerültek, meg természetesen nem adja vissza a fílinget, de majd holnap, azazhogy ma este feldobom a jobbakat ha még marad energiám. De marad. -
Speed®
titán
válasz
-=Lord Tom=- #167 üzenetére
Nekem van ötletem a megoldásra, de azt nem bírja el a nyomdafesték...
-
alitak
senior tag
válasz
Winner_hun #163 üzenetére
Oh, az nem nyerő nekem. Május 26-27 Kamocsa III. Felvideki Magyar Sziget. Sok jó zene.
Majd megsasolom a ph!-s társaságot a nyári ph! táborban -
alitak
senior tag
Na mi? Vasárnap estére kidőltek az emberek?
-
EQMontoya
veterán
nah, csak hazaértem ma is...
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun #151 üzenetére
Minek? Csinálja.
-
ngabor2
nagyúr
átálltam én is operára. elsőre tetszik, bár van 1-2 hiányossága(?) a ff-hoz képest. nem is igazi hiányosságok, csak ott megszokott dolgok. ettől függetlenül whaskest ki fogom végezni, mert balfék. a kettő között van kapcsolat, csak nem mondom el
-
bocX
tag
válasz
(Kolombusz) #143 üzenetére
mondjuk nemtudom pl hogy ilyen digit.táblával lehet paintbe rajzolni, azért egérrel az jó darabig eltartothatott, bár én digit táblára szavaznék - mondjuk piszok ügyes, már korábban láttam a videt
bár ez a kategória is kb az mint a 'space paintig' - biztos láttatok párat jutubon, amikor festékspray-vel tolják papírra, az ilyen simán jó űrképeket hoznak létre -
ngabor2
nagyúr
válasz
valóban nem semmi, amit művelt vele. de valszeg egy marék színes ceruzával hamarabb kész lett volna vele. igaz, ott macerásabb az undo, mert mint látható volt, ez volt a leggyakoribb művelet. sőt, ha egy komolyabb progival csinálta volna, valszeg azzal is sokkal hamarabb végzett volna. konyhakéssel is lehet székelykaput faragni... csak macerásabb, mint célszerszámokkal.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Az... Saját példa: pingpong a balatonon, ellefélnél versenyütő, nálam vágódeszka (szó szerint)... én nyertem... nem azért mondom, nem vagyok vmi nagy játékos, csak más kategória...
Szóval ez az ürge szebbet, jobbat, gyorsabban alkot egy jobb programmal, Őt dícséri ez a kocsi, nem a paintet...
Egyébként profi a srác
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ezek után mondja azt valaki a Paintról, hogy szar és használhatatlan: [link]
-
Csapi007
veterán
Hello
Ki mennyire ért az ultrahangos mosókhoz?
Ez olyan hogy víz van benne és azt rezgeti.
Szóval ha ebbe belerakok egy ventit aztán megszárítom fog még a venti működni? -
PeliScan
addikt
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
Törvény van ezzel kapcs, nem hangosabbak a reklámok mint a filmek.
Elvileg.
Gyakorlatilag viszont mégis. Ugyanis a törvényben a max hangerő van megszabva, amit a filmek ugye csak néha használnak ki, a reklámokban pedig a hangmérnökök még a kávskanálcsörgést is a max hangerő közeli amplitúdóval keverik be. Ezért érzed hangosabbnak. -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz) #139 üzenetére
Meg vagy őrülve? Odakint friss a levegő! Csicseregnek azok a dög madarak, még a szél is fúj. Még bajom esik.
-
(Kolombusz)
veterán
Kellemeset sétáltunk a belvárosban, nagyon szép az idő, menjetek ki ti is!
-
-
alitak
senior tag
válasz
Érdekes kérdés, itt Szlovákiában volt/van is vita miatta. Nem tudják hogyan szabályozni a reklámok hangerejét, mert az emberek számára relatív. Ha egy lövöldözős-minden felrobbanós jelenet közben jön be a reklám, akkor tuti halkabbnak tűnik, de ha éppen vmilyen suttogós-beszélgetős résznél jön be, akkor sokkal hangosabbnak tűnik majd a reklám.
-
QuarK
senior tag
válasz
lehet inkabb azert, hogy ha esetleg az also-C kategorias akciothrillertol meg nem valt peppe a szurkeallomanyod, a magas hang okozta vibracio vegkepp kiverje a biztositekot, es baltaval zuzd kette a katodsugarcsovet.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
én meg azt hittem, hogy azért, mert ha a film alatt elaludnál, a reklámra biztos felkelj...
-
t1
veterán
válasz
LoL
mennyire igaz
-
A mai nap felfedeése...
Miért hangosabbak a reklámok, mint a filmek?
Mert így, ha kimész a reklámok alatt, akkor is hallod azokat... -
alitak
senior tag
válasz
(Kolombusz) #121 üzenetére
Írásbeli megvolt már, a szóbeli május végén lesz. Jövő héten meg megyek Erdélybe, szóval tanulni most biztos nem fogok
Még ráér...
Gépet estére kikapcsolom, szeretem a csendet. -
bocX
tag
...asszem baj van!
meg kell enni a mikulasokat! helyet kell csinalni a nyulaknak!
jha amugy minden PH!-s forumozonak Kellemes Unnepeket kivanok ezuttal. -
alitak
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Annyira nyári hangulatom van már. Felkelek, gépet verúgom, elmegyek mosakodni, beülök a gép elé, dél körül felöltözök, rolót is talán felhúzom majd...
Pedig még nyár sincs, addig még egy érettségi előttem áll -
PazsitZ
addikt
válasz
norbiphu #114 üzenetére
Nekem jelen pillanatban elég kihívás a billentyűzet
2 ember mondjukj nem tudom kinél fog aludni, az egyikőjük kocsija itt van. Mindegy valamelyik haver úgyis elszállásolja őket, amúgy ráérünk ugyis ünnep van. Néha még az egyetenm is bezár...
Tök happy vagyok,amúgy teljesen ''véletlenül'' sikerült elcsípnem az első hsz.-t azaz a másodikat. Előbb-utóbb kiharcolom, hogy nyithassak topicot. Úgyse tettem még olyat, max 1-2 logout-hoz kappcsolódóan.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
NNa sikerült hazakeverednem, páran még fenn maradtak, én elfáradtam
Öreg vagyok én már ehhezAmúgy jót bulitzunk! Üdv és jó estét/reggelt mindenkinek!
7kor kelhetek megint, legkésőbb 8-tól induk az F1!
(#112) Screammm: így hirtelen: a hűtő nme szól bele hány sört milyen idöközönként veszel ki belőle. Bár ez túl egszerű megoldás lenne
Ma is 5 órát sikerült aludnom..., ahhoz képest végig rohangááltam a napot...
Szerk.:Csók a családnak!
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
A harmadnap hétfőn van. Akkor találták meg a nyitott sírt.
-
EQMontoya
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #104 üzenetére
érettség nagyon különböző, és még bizonyos területeken is... nem 1 ismerősöm van pl, aki gondolkodását tekintve szerintem felnőttnek mondható (kialakult, saját világnézet, stb), ugyanakkor nem volt még egy normális kapcsolata... az, hogy kapcsolatokban ki mennyire érett, baromira változó... osztályunk fele kb nem ért még ellenkező nemühöz, de vannak már emberkék, akiknek volt már komolyabbnak nevezhető kapcsolata (értem alatta min 1 év).
Mindezek ellenére én sem értek egyet azzal, h a lányok érnek korábban. Amikor 16-17 éves csajok egy pajzán poénra úgy reagálnak, h: ''ez undoritóóó'', akkor én kiugrok a bőrömből... könyörgöm, ezek lennének az érettek? hát bzmg.
alitak: nem beszólni, mert leütlek, mint: [link] -
alitak
senior tag
Najó, film véget ért, alitak kidől aludni.
Tudjátok: kezeket a paplan fölé, lányok ne féljetek a nyelesgránáttól!
Apropó, Dunakanyar rádiót hallgatott vki régen, mikor még volt? -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
EQMontoya #102 üzenetére
Ez így van, szerencsére, habár én meg mindig meglepődök h milyenek egyes 15 éves kis csitrik, de tény h van köztük is normálisabb már...Méghogy a srácok érnek később (najó erre is van ellenpélda, inkább meg se szólaltam
)
alitak: Ha rám hallgatsz nem hagyod Magad, egy Kisfiúval szembenjajjdeflémlázítós letten úristen
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest