Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
Amerikában egy 10 hónapos kisbabának vettek születésnapjára, egy coltot, sőt még fegyvertatási engedélyt is kapott, most mondják a slágerbe, vagyis reggel mondtaák, csak most ismétlik, szóval mindegy, értitek

-
Integra
titán
wow
[link] -
Lord Zero
addikt
ha szereted a teniszt,
nézz jobbra
������������������������������������������������������������������������������������� ha szereted a teniszt,
������������������������������������������������������������������������������������� nézz balra -
BlacKSouL
addikt
..Már csak 6 óra..

-
bobsys
veterán
jééé, jancsika szabin van ?
-
Dilikutya
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
IE: C:\Documents and Settings\Norbi\Local Settings\Temporary Internet Files
FF: C:\Documents and Settings\Norbi\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\rvd6fz2v.default\Cache
Nem mondanám
. -
Dilikutya
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
De most nem. IE és FF is ugyanígy csinálja.
PazsitZ: akkor te se T-Online...
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nekem tegnap este ment el. Bár -mint köztudott- nálam ez nem annyira meglepő
.
De most már nekem is jó
Nekem jónak tünik:
Nulladik nap
Locomotiv GT 2007.08.07.
Nagyszínpad
!!! (USA) 2007. 08.13.
Babylon Circus (F) 2007.08.12.
Chemical Brothers (UK) 2007.08.09.
Chris Cornell (USA) 2007.08.14.
...
leszedtem neked txt-be [link]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Valaki nézze már meg nekem ezt az oldalt: [link]. Elvileg kint van a napi bontás, de a böngészőm még mindig az egy hónapja nem frissített oldalt hozza be. Egy inviteles srác viszont már a dátumokat is látja, meg az új fellépőket, a ma reggeli frissítést.
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek, még jánoskának is. vagy neki különösen.
reggel arra ébredtem, hogy nincs otthon net
elfújta a szél, vagy nem tudom, de elég rosszul érintett. remélem napközben magára talál.
mod: már magára talált. -
BlacKSouL
addikt
Ide is, mert ezt látni kell: [link]

-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Konkrétan vicces még nem volt, inkább csak rengeteg szánalmas. Félelmetes hogy manapság mennyire ...nincs jó jelző ... buták, tájékozatlanok, együgyűek, tudatlanok, makacsok, elborult gondolkodásúak az emberek. És teljesen kiszolgáltatottak a vadkapitalizmus ''csodáival'' szemben. Na persze nem mind, csak kb a betelefonálók 60%-a. Nyilván az aki kicsit jobban tájékozott, odafigyel a dolgaira, annak kevés problémája akad, tehát nem hív minket, ha mégis, akkor gyorsan megoldjuk a problémát közösen. A legfőbb bajunk az, hogy a telesales-es melót kiadják külsős cégeknek, azok megkötik még a kutyával is a szerződést, és utána szarnak rá, a jutalékot megkapják mindenképp, de ha le akarja mondani, vagy kérdése van, vagy problémája, vagy egyszerűen csak szidni akar valakit, akkor már minket hív. Tehát információt nyújtunk, számlázással kapcsolatos problémákat kezelünk, szolgáltatással, kieg.szolgáltatással kapcsolatos kérdésekre panaszokra reagálunk, szolgáltatás felmondást fogadunk el vagy utasítunk vissza, és meghallgatjuk hogy szerintük hogy becsapták őket az üzletkötők. Nem mellesleg két cég adatait és ügyfeleit kezeljük, mind a lakossági, mind a kkv-s ügyfeleket, és nagyon képben kell lenni, hogy adott körzetben Hungaroteles az ügyfél, akkor mint főszolgáltató kell kezelni, vagy T-Com-os, Monorteles területen mint PanTel, tehát alternatív szolgáltató kell kezelni. Szerintem nincs még egy olyan cég, amelyik összesen 14 embert alkalmaz telefonos ügyintézőnek úgy, hogy kb félmilliós ügyfélköre van. Így számlázási időszakban kb 1000 hívás jön naponta, amit kezelni tudunk, csendesebb időben kb a fele jön egy nap. Nem mondom hogy nincs ennél szarabb meló, mert van, de idegileg nagyon nehéz. És magamon érzem, hogy idegesebb vagyok, feszültebb, nem tudom kipihenni magam, néha akkor is ordítok mikor nem kéne.
Sebaj, nyáron 3hét Horvátország. Majd próbálok regenerálódni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Majuban megis csak jobb a 11-12 mint jul eg vegen a 14-15 meg a szekrenyt is magamra huztam;- )
Amugy amit kinn vettem ernyit azok meg ma is muxenek kivalloan;- ))) amit ellenebn 3at kivittuk az elso szel szettepte:- )))
udv
neduddki
mod: Oliverda: a lanyok 4 hetig voltak scholarshipp-en, 3 hetig essot sem lattak, bezzeg mikr en kimentem szombaton, este elkezdett esni, es mikor pentek reggel mikor felszalltam a buszra a repter fele elallt:- )))
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Honlapon megvan a tüszi száma

-
-
Racecam
nagyúr
5 napig áztam Londonban, erre hazajövök és itt is esik.
Faszaaa!!!!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
basszuskulcs, te kémkedsz utánam? vagy naplót vezetsz, hogy mikor hol mit mondok? fel se tételezed, hogy ha valamit mondok, azt nem azért mondom, hogy kőbe vésett igazság legyen? nem, nem vettem ki. lehet, hogy nem is fogom.
no, megyek alszani. jó8. -
dokar
addikt
árulja már el vki mi a faxom az az 'emo'??? állítólag emberre mondják.
én csak emu-t ismerek, de az madár.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
áramszünet ellen szünetmentes. a ''vinyóhalál'' meg azért nem mindennapos. én türelmes vagyok.

-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
mivel végre ki akarom belőle hajtani a 100 nap uptime-ot... [link] --> [link]
Ezért gondoltam hogy megtartod, amíg nincs meg. Azt, hogy hány napnál volt a winyó halál, azt nem tudom.
Nekem van X2, csak érdeklődés képpen kérdeztem, mert mondtad a kór2-t, csak az örökös hw hibáid / áramszünet miatt kb sosem lesz c2d-d, ha a 100 napot meg akarod csinálni -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
kb. azt írtam, hogy célom a 100 nap, addig nem akarom eladni. az valami 64 napos up volt. de azóta változtak a dolgok, nem biztos, hogy megtartom év végéig a teljes konfigot. de minek neked x2?
-
EQMontoya
veterán
Hmm, egész aprót villámlott erre... elég rég volt akkora villám, hogy a hangfal is belesercegett...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
túláram-védős elosztót? én úgy csinálom, hogy a tápmentes szünetegységen van egy szűrt ág, és abba dugok egy elosztót
nem 100%-ban ugyan az, de eddig működik rendesen. amúgy nagyobb ingadozástól, különösen villámcsapástól ez se véd meg.
bandus: [link] na ez.
ezek hüüülyéééék...
Szia, neked van diplomád?
Persze, kettő is.
(rövid elmélkedés arról, hogy vajon lehet -e már a második)
Nem is igaz! Ez még csak az első!
Igen, de lefénymásoltam. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
láttál már olyan nyara, amikor nincs zivatar? én meg olyankor ki szoktam kapcsolni a cuccost. amúgy ki mondta, hogy mindenképp ezt a proccot akarom 100 napig járatni? most nem igazán érdekel az uptime projekt, az téli dolog. addig meg lehet, hogy beújítok egy c2q-ra

-
Oliverda
félisten
Használ valaki ilyet[link] rajtam kívül?
-
EQMontoya
veterán
1. semmilyen táp nem véd meg 1 villámcsapástól. max drágább táp ég el
nem ezért veszünk jó tápot
2. az, hogy az átlag ember még mindig codegennel hajta a gépét, a természetes kiválasztódást szolgálja. (Szivinfarktusban hal meg, mikor realizálja, hogy leégett a gépe, elveszett rajta az összes adat, pedig 2 filmre még ki se verte...) -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak átérzem a helyzetüket, és gondolok a jövőre.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
67 napnál megint megdöglött a vinyó... ami utána hibátlannak bizonyult

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mázlink vala.
-
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol írtam, hogy zavar? De akkor ne sírjon, hogy elszállt a gépe. Aki hülye haljon meg.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
i love my village, itt egy kis vihar és két és fél órán keresztül nincs áram, pillanatokra volt úgyhogy még gyorsan huzogathattam is ki a dolgokat nehogy tönkremenjen valami
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom azért a többség tudja milyen tápot kell venni.
De sajnos még mindig vannak akik azon akarnak spórolni, ráadásul egyre több az olyan akinek 300k-s gépe van, és Codegenennel hajtja. 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ki beszélt itt tápról? amúgy thermaltake. ha befigyel a villámocska, azt nem érdekli se a táp, se a szigetelés. ha át akar menni, az átmegy.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na ja FF rulz, de itt csak IE7 meg Opera van. Én vadállat meg leszedtem régebben a pendrive-omról a Portable FF-ot

Jaésnemisigazmertnem küldtem smileyt már rég, főleg nem ennyit
Amúgy jöhet
Ja és Enermax is rulz!
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amikor nálunk volt vihar, erősen hajlottam a kikapcsolásra, de végül nem tettem. Ki akartam próbálni mit bír az FSP.
A TV-n egyszer-kétszer elment a kép, de a gép masszív volt. Meg vagyok elégedve. 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
errefele derült idő. imho éjfélre fog ideérni, megint kapcsolhatom ki a masinériát.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Még annyira nem gázos...
-
(Kolombusz)
veterán
Na átjöttem mobilra, itt a vihar, a gépet tíz nap után kikapcsoltam. Elég csúnya idö van

-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A hagyományos hengeres formára gyúrsz, vagy a szögletesebb formák jönnek be? Nedű is lesz benne, vagy csak imitálja majd a hangot?
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem volt az olyan régen.

mókusutánzat: Kíváncsi leszek. Mik az elvárások egyébként? -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt hiszem ezt nem fogod megúszni, vagy muszáj leszel megcsinálni.
-
FehérHolló
veterán
Szorgalmazom a topicnak az ''Állatok kertje és Jancsika benne'' alcímet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Bestbuy játékok
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miket néztél meg?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elfújta a szél, vagy nem tudom, de elég rosszul érintett. remélem napközben magára talál.

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/google_baratod.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/30g.gif)