- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
-
3500 - 3401
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
parandroid
félisten
-
Janoska26
addikt
Amerikában egy 10 hónapos kisbabának vettek születésnapjára, egy coltot, sőt még fegyvertatási engedélyt is kapott, most mondják a slágerbe, vagyis reggel mondtaák, csak most ismétlik, szóval mindegy, értitek

-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Lord Zero
addikt
ha szereted a teniszt,
nézz jobbra
������������������������������������������������������������������������������������� ha szereted a teniszt,
������������������������������������������������������������������������������������� nézz balra -
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
BlacKSouL
addikt
..Már csak 6 óra..

-
C4mp3r
addikt
-
bobsys
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
bobsys
veterán
jééé, jancsika szabin van ?
-
FehérHolló
veterán
-
Dilikutya
félisten
IE: C:\Documents and Settings\Norbi\Local Settings\Temporary Internet Files
FF: C:\Documents and Settings\Norbi\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\rvd6fz2v.default\Cache
Nem mondanám
. -
FehérHolló
veterán
-
Dilikutya
félisten
De most nem. IE és FF is ugyanígy csinálja.
PazsitZ: akkor te se T-Online...
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
FehérHolló
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
PazsitZ
addikt
Nekem tegnap este ment el. Bár -mint köztudott- nálam ez nem annyira meglepő
.
De most már nekem is jó
Nekem jónak tünik:
Nulladik nap
Locomotiv GT 2007.08.07.
Nagyszínpad
!!! (USA) 2007. 08.13.
Babylon Circus (F) 2007.08.12.
Chemical Brothers (UK) 2007.08.09.
Chris Cornell (USA) 2007.08.14.
...
leszedtem neked txt-be [link]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek, még jánoskának is. vagy neki különösen.
reggel arra ébredtem, hogy nincs otthon net
elfújta a szél, vagy nem tudom, de elég rosszul érintett. remélem napközben magára talál.
mod: már magára talált. -
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Konkrétan vicces még nem volt, inkább csak rengeteg szánalmas. Félelmetes hogy manapság mennyire ...nincs jó jelző ... buták, tájékozatlanok, együgyűek, tudatlanok, makacsok, elborult gondolkodásúak az emberek. És teljesen kiszolgáltatottak a vadkapitalizmus ''csodáival'' szemben. Na persze nem mind, csak kb a betelefonálók 60%-a. Nyilván az aki kicsit jobban tájékozott, odafigyel a dolgaira, annak kevés problémája akad, tehát nem hív minket, ha mégis, akkor gyorsan megoldjuk a problémát közösen. A legfőbb bajunk az, hogy a telesales-es melót kiadják külsős cégeknek, azok megkötik még a kutyával is a szerződést, és utána szarnak rá, a jutalékot megkapják mindenképp, de ha le akarja mondani, vagy kérdése van, vagy problémája, vagy egyszerűen csak szidni akar valakit, akkor már minket hív. Tehát információt nyújtunk, számlázással kapcsolatos problémákat kezelünk, szolgáltatással, kieg.szolgáltatással kapcsolatos kérdésekre panaszokra reagálunk, szolgáltatás felmondást fogadunk el vagy utasítunk vissza, és meghallgatjuk hogy szerintük hogy becsapták őket az üzletkötők. Nem mellesleg két cég adatait és ügyfeleit kezeljük, mind a lakossági, mind a kkv-s ügyfeleket, és nagyon képben kell lenni, hogy adott körzetben Hungaroteles az ügyfél, akkor mint főszolgáltató kell kezelni, vagy T-Com-os, Monorteles területen mint PanTel, tehát alternatív szolgáltató kell kezelni. Szerintem nincs még egy olyan cég, amelyik összesen 14 embert alkalmaz telefonos ügyintézőnek úgy, hogy kb félmilliós ügyfélköre van. Így számlázási időszakban kb 1000 hívás jön naponta, amit kezelni tudunk, csendesebb időben kb a fele jön egy nap. Nem mondom hogy nincs ennél szarabb meló, mert van, de idegileg nagyon nehéz. És magamon érzem, hogy idegesebb vagyok, feszültebb, nem tudom kipihenni magam, néha akkor is ordítok mikor nem kéne.
Sebaj, nyáron 3hét Horvátország. Majd próbálok regenerálódni.
-
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Majuban megis csak jobb a 11-12 mint jul eg vegen a 14-15 meg a szekrenyt is magamra huztam;- )
Amugy amit kinn vettem ernyit azok meg ma is muxenek kivalloan;- ))) amit ellenebn 3at kivittuk az elso szel szettepte:- )))
udv
neduddki
mod: Oliverda: a lanyok 4 hetig voltak scholarshipp-en, 3 hetig essot sem lattak, bezzeg mikr en kimentem szombaton, este elkezdett esni, es mikor pentek reggel mikor felszalltam a buszra a repter fele elallt:- )))
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
-
Oliverda
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Honlapon megvan a tüszi száma

-
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
5 napig áztam Londonban, erre hazajövök és itt is esik.
Faszaaa!!!!
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
basszuskulcs, te kémkedsz utánam? vagy naplót vezetsz, hogy mikor hol mit mondok? fel se tételezed, hogy ha valamit mondok, azt nem azért mondom, hogy kőbe vésett igazság legyen? nem, nem vettem ki. lehet, hogy nem is fogom.
no, megyek alszani. jó8. -
dokar
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Oliverda
félisten
-
dokar
addikt
árulja már el vki mi a faxom az az 'emo'??? állítólag emberre mondják.
én csak emu-t ismerek, de az madár.
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
áramszünet ellen szünetmentes. a ''vinyóhalál'' meg azért nem mindennapos. én türelmes vagyok.

-
Winner_hun
félisten
mivel végre ki akarom belőle hajtani a 100 nap uptime-ot... [link] --> [link]
Ezért gondoltam hogy megtartod, amíg nincs meg. Azt, hogy hány napnál volt a winyó halál, azt nem tudom.
Nekem van X2, csak érdeklődés képpen kérdeztem, mert mondtad a kór2-t, csak az örökös hw hibáid / áramszünet miatt kb sosem lesz c2d-d, ha a 100 napot meg akarod csinálni -
ngabor2
nagyúr
kb. azt írtam, hogy célom a 100 nap, addig nem akarom eladni. az valami 64 napos up volt. de azóta változtak a dolgok, nem biztos, hogy megtartom év végéig a teljes konfigot. de minek neked x2?
-
Oliverda
félisten
-
EQMontoya
veterán
Hmm, egész aprót villámlott erre... elég rég volt akkora villám, hogy a hangfal is belesercegett...
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
túláram-védős elosztót? én úgy csinálom, hogy a tápmentes szünetegységen van egy szűrt ág, és abba dugok egy elosztót
nem 100%-ban ugyan az, de eddig működik rendesen. amúgy nagyobb ingadozástól, különösen villámcsapástól ez se véd meg.
bandus: [link] na ez.
ezek hüüülyéééék...
Szia, neked van diplomád?
Persze, kettő is.
(rövid elmélkedés arról, hogy vajon lehet -e már a második)
Nem is igaz! Ez még csak az első!
Igen, de lefénymásoltam. -
bandus
veterán
-
ngabor2
nagyúr
láttál már olyan nyara, amikor nincs zivatar? én meg olyankor ki szoktam kapcsolni a cuccost. amúgy ki mondta, hogy mindenképp ezt a proccot akarom 100 napig járatni? most nem igazán érdekel az uptime projekt, az téli dolog. addig meg lehet, hogy beújítok egy c2q-ra

-
csapos2
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
tbs
addikt
-
Oliverda
félisten
-
EQMontoya
veterán
1. semmilyen táp nem véd meg 1 villámcsapástól. max drágább táp ég el
nem ezért veszünk jó tápot
2. az, hogy az átlag ember még mindig codegennel hajta a gépét, a természetes kiválasztódást szolgálja. (Szivinfarktusban hal meg, mikor realizálja, hogy leégett a gépe, elveszett rajta az összes adat, pedig 2 filmre még ki se verte...) -
(Kolombusz)
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
C4mp3r
addikt
Csak átérzem a helyzetüket, és gondolok a jövőre.

-
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
67 napnál megint megdöglött a vinyó... ami utána hibátlannak bizonyult

-
EQMontoya
veterán
mázlink vala.
-
C4mp3r
addikt
Hol írtam, hogy zavar? De akkor ne sírjon, hogy elszállt a gépe. Aki hülye haljon meg.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
bobsys
veterán
i love my village, itt egy kis vihar és két és fél órán keresztül nincs áram, pillanatokra volt úgyhogy még gyorsan huzogathattam is ki a dolgokat nehogy tönkremenjen valami
-
(Kolombusz)
veterán
-
Ramius
őstag
-
C4mp3r
addikt
Látom azért a többség tudja milyen tápot kell venni.
De sajnos még mindig vannak akik azon akarnak spórolni, ráadásul egyre több az olyan akinek 300k-s gépe van, és Codegenennel hajtja. 
-
ngabor2
nagyúr
ki beszélt itt tápról? amúgy thermaltake. ha befigyel a villámocska, azt nem érdekli se a táp, se a szigetelés. ha át akar menni, az átmegy.
-
Thrawn
félisten
Na ja FF rulz, de itt csak IE7 meg Opera van. Én vadállat meg leszedtem régebben a pendrive-omról a Portable FF-ot

Jaésnemisigazmertnem küldtem smileyt már rég, főleg nem ennyit
Amúgy jöhet
Ja és Enermax is rulz!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
C4mp3r
addikt
Amikor nálunk volt vihar, erősen hajlottam a kikapcsolásra, de végül nem tettem. Ki akartam próbálni mit bír az FSP.
A TV-n egyszer-kétszer elment a kép, de a gép masszív volt. Meg vagyok elégedve. 
-
Thrawn
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
errefele derült idő. imho éjfélre fog ideérni, megint kapcsolhatom ki a masinériát.
-
EQMontoya
veterán
Még annyira nem gázos...
-
(Kolombusz)
veterán
Na átjöttem mobilra, itt a vihar, a gépet tíz nap után kikapcsoltam. Elég csúnya idö van

-
csapos2
addikt
A hagyományos hengeres formára gyúrsz, vagy a szögletesebb formák jönnek be? Nedű is lesz benne, vagy csak imitálja majd a hangot?
-
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
Nem volt az olyan régen.

mókusutánzat: Kíváncsi leszek. Mik az elvárások egyébként? -
Thrawn
félisten
-
tildy
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
FehérHolló
veterán
-
csapos2
addikt
Azt hiszem ezt nem fogod megúszni, vagy muszáj leszel megcsinálni.
-
FehérHolló
veterán
Szorgalmazom a topicnak az ''Állatok kertje és Jancsika benne'' alcímet.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
Aktív témák
-
3500 - 3401
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miket néztél meg?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elfújta a szél, vagy nem tudom, de elég rosszul érintett. remélem napközben magára talál.

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/google_baratod.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/30g.gif)