Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nálam a szigorlatok anyagának megtanulására fordított idő és a beszerzett jegy között erőteljesen fordított arányosság állt fenn.
szervetlen: 2 nap, jeles.
műszaki: 3 nap, jeles.
szerves: 2 hét: jó (a témavezetőm majdnem fejem vette, hogy hogy képzelem, hogy csak négyes, mikor ott szakdolgozok
)
fizkém: 3 hét: elégtelen. 3 hét: elégtelen. 2 hét: közepes.
tehát az utolsó napon kezdj el tanulni, tuti jeles lesz
(legfeljebb nem, a kibicnek semmi se drága...) -
parandroid
félisten
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Oké, a zene az legyen, elfogadom, bár szánalmasan kevés a 88MB, főleg hogy egy 1-2GB-os mp3 lejátszó 10-20e Ft. A fényképező minőségét meg soha nem fogjátok nekem beadni, amíg a CCD és az optika olyan amilyen... Ráadásul eddig talán 12-szer használtam a telefonom fényképezőjét, pedig ez is egymegapixeles hiperszuperizé, akkor is nyitvatartási táblákat meg árjegyzékeket fényképeztem vele, hogy ne kelljen felírni.
p -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
flémeljünk? egy kórkettőduóssal?
pfff, soha..
szerk.
troland: ne feszííítsd..! lépj bátran a vesztőhelyre fel... (persze ha valami macás képed van hasonló beállítással, kutya nélkül, akkor jöhet az is)
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
OK .... akkor nem linkelek ,

-
alitak
senior tag
Így érettségi előtti napon mért van az az érzésem, hogy nem tudok semmit?
Tény, hogy nem tanultam sokat a múlt héten, de b szinten csak elég a tudásom egy hármasra szlovákból. Remélem a tanár nem lesz olyan köcsög, mint az elmúlt 8 évben. -
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
1280x1024 és szólt úgy mint egy mp4 szal
most amit mondta előzőleg azzal csak azt akartam éreztetni, h nem csak azért van vkinek drága telója h villogjon vele(mert sokan ezt hiszik). 
-
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
tudok ilyet Walker rangeresben is
mehet? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Persze, az ilyesmi mindig jól jön. Gondolom naponta többszáz képet el kellett lőnöd a munkádból kifolyólag (640x480-ban, hogy beleférjenek a 88MB-ba a zenék mellé), és naponta többször is meghallgattad azt az egy, de max két albumnyi zenét, ami ráfért 96kbps-ben kódolva - persze utóbbi mindegy, mert úgyis a füles miatt szólt szarul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmi rossznak nem vagyok elrontója, de vicces az ilyesmi érvrendszer. Persze ugyanezt egy PDA már nyilván valóban tudja, de az mondjuk nem két fillérrel drágább, és megintcsak nem játék. Nopersze mindenkinek megvan a maga perverziója, hogy mire költ, én is ismerek hülyegyerekeket, akik egy felsőkategóriás notebook árát biciklire költik, aztán panaszkodnak hogy hogy elfáradtak a tekerésben.

Na, lássuk, hogy egy kis flémmel mennyire sikerül feldboni az OT-t.
)
p -
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na mivel én nem alszok már az éjjel, ezért úgy gondolom, hogy a linkelő se aludjon és hánykolódjon az ágyban, miért kellett neki 3 napos ban-t kapnia egy linkelt képért.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon jó szíved van, ez minimum 1 hónap
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
bizony, a sör. az jó dolog. asszem én is beteg lennék nélküle. kúrálom is magam keményen, amíg tart a készletből.
amúgy a claritine már kissé (?) elavult, létezik helyette jobb, hatékonyabb, kisebb dózisú cucc, csak azt kishazánkban nem lehet kapni. pedig a hatóanyagát mi (is) gyártjuk. tudom, ott voltam a kifejlesztésekor, sőt tevőlegesen is részt vettem benne
monnyuk mostanában ''divat'' lett az, hogy régi, régóta bevált, de nem a legjobb hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek eladása a ''legújabb, specifikusabb, kevesebb mellékhetású'' gyógyszer helyett. emiatt olyanokat is gyártunk. és nem csak mi, hanem elég sok generikus gyártó. ennek a legfőbb oka: jó az a parasztnak, úgyse veszi meg a drágát, ebből legalább nagyobb a profit.
mindenesetre vegyetek robogót, lehetőleg az enyémet, mert az nekem jó
-
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem azért volt drága telefonom, mert belső kényszerem volt,én ki is használtam azt amit tudott. Elég jó képet csinált szal nem kellett hurcolászni a digit, vagy például ott van a 88mb memória, az nekem bőven elég volt 30 mp-hoz így nem kellett külön mp4 se ha megyek vhova, és még tudok telefonálni és sms-t írni is

-
troland26
őstag
[link] úgy éreztem ezt mindenkinek látnia kell és utólag is elnézést kérek

-
Lord Zero
addikt
-
ngabor2
nagyúr
esetleg a patikust is megkérdezheted, hogy ilyen típusú köhögésre mit ajánl. a már ez volt az egyik jelszavuk a gyógyszertv. megváltoztatása ellen... valszeg száraz köhögés, arra meg vannak mindenféle szirupok, meg tabletták. ja, és igyon sok folyadékot, ásványvizet, hasonlót.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem is mindkét végén de most megpróbáltam felülről betömni

-
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Éhes vagy, vagy fekélyed van?

-
Olcsi
senior tag
Ha van is valami, amit recept nélkül kapsz, akkor 1. Kb egy-másfél hét, mire az hat valamit is. 2. Egyáltalán nem biztos, hogy enyhíti a tüneteket.
Szerintem jobban jártok, ha szépen megcsinálják az allergiavizsgálatot, majd utána a doki által felírt gyógyszert kiváltjátok. A vény nélküli szerintem amúgyis pénzkidobás lenne. Egyébként meg, ha köhög, akkor meg főleg meg kéne várni a vizsgálatot, mert az allergia könnyen átmehet asztmaba, ami azért szintén nem vicc. Mindenesetre részvétem, én is ugyanebben a hülyeségben szenvedek, talán most kaptam egy olyan gyógyszert, ami segít is. -
Lord Zero
addikt
az antihisztaminikumok szinte mind csak vényre kaphatók.. kicsit lebambítják az embert..
de a claritine akut (a sima klaritin nem) vény nélkül is kapható, és nem is szedatív (nem tompít spenóttá)
a calciumot is szereti ilyenkor a szervezet
ezenkívül egymillió fajta, erre a célra kotyvasztott orrcsepp/spray, köhögéscsillapító - ezek mind segíthetnek így hirtelen, látatlanban -
FehérHolló
veterán
Jelentem, lyukas a hasam.
-
BlacKSouL
addikt
De qrvára kib...ttul elegem van már a mai napból is. Már megint 100 fölött vagyok, és annyian mondták le a szolgáltatásokat, hogy már nem győzöm beírni, meg kijegyzetelni. Futószalag. Nem bírom felfogni, hogy az emberek miért kötik meg harmadszor, negyedszer is ugyanazt a kurva szerződést az üzletkötőkkkel, ha aztán néhány nap múlva ismét lemondják. Tényleg nem értem, bárkinek bármit akárhányszor el lehet adni?? Ennyire sügérek az emberek? Kezdek nem csodálkozni pár dolgon, amin eddig csodálkoztam. Naív voltam az ország átlag-intelligenciaszintjét illetően is. Nagyon tanulságos dolog ám pár hónapot lehúzni egy ügyfélszolgálaton. Ugyanakkor nem javaslom senkinek egy fél évnél tovább, ha még szeretne használható idegrendszert a jövőjére nézve. Tulajdonképp nem is bánom hogy megszűnik, nem biztos hogy még egy évet lehúztam volna itt. Pláne most idegesítő, hogy szépen elmegy mindenki betegszabira, és akik maradnak, azok meg szopják a nagy szőrös véreres..azt. Most is 7-en voltunk 10 helyett délelőtt, most meg úgy vagyunk 3-an, hogy én 6-kor elhúzok, mert reggel 8-tól itt rohadok bent.
Hogy is volt ez hogy néhány matek meg törióra ami szar?
-
tud valaki, valami allergiaellenes vény nélkül kapható cuccról? nagymamámon eléggé kijöttek a tűnetek, nagyon köhög szegény, de időpontot cask péntekre kapott, az meg még soká van, nemám megfullad nekem addig.. szóval ha van valami módszer, ami a tüneteket enyhíteni, vagy akármi, ami recept nélkül kapható, akkor légyszi informáljatok róla. köszi előre is!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ferenc csak viktorral szeret sörözni, kedélyesen, barátként elbeszélgetve. esetleg még zsolt is beszáll, de akkor ott trágárkodás lesz a vége. időnként én is ott szoktam lenni, és együtt sörözünk, meg szalonnát sütünk, pörköltet főzünk. hozzák a gyerekeiket, stb.
ja, erről a viktorról [link] és erről a ferencről [link], meg erről a zsoltról [link] beszélek. ti másokról?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem pl. minden pénzt megérne egy vadiúj 6310-es...

5 éves, még mindig majdnem két hétig (
) bírja az akksija
mindent tud, ami lényeges, de semmi csicsa nincs benne,
és normális méretű telefon, be tudom nyomni a gombjait, nem túl pici, érzem a súlyát, hogy még a zsebemben van, meg ilyenek.
ja, és mindent kibír, ha leejtem, ha rálépek, ha legurul egy emeletet a csigalépcsőn, mindent.
egy mai telefon nem tud ilyet... -
neduddki
nagyúr
HI!
Mgit kerdezek: mi a jo fezkes fenerol szoll ez a felbontasos lof... formedveny?:- (
erti vki hogy mit akart az elkoveo???
ehhh:- (
udv
neduddki
p.s. nem akarom elvenni a kedvet az irastol aze enm oda irom, de lehtr hogy kene : - ( -
Whaskes
senior tag
kérem kapcsojja ki.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A kor előrehaladtával csökken a telefonálásra és sms-ezésre használt, de minden egyéb fölösleges funkciókkal teletömött és agyoncsicsázott készülékek iránti igény. Na jó, az órát és a naptárat még szoktam használni.
Most akkor már öreg vagyok?

-
supesz
aktív tag
-
Whaskes
senior tag
huhh srácok... a tegnap este iszonyat kemény volt...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
dolgozok, aztán beosztom a fizetésemet

amúgy fejlesztőmérnök álnéven vagyok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Nekem meg kb 8000 Ft-ot ér a N3100-m, és a kutya se akarja ellopni

Bocs, ezt muszáj volt..
[Szerkesztve] -
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Még mindig jobb mintha ellopnák.

Nekem Decemberbe valaki lenyúlta a Samsungomat csupán 60K-s teló volt, azóta sincs meg.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jókor szólsz... már ingben jöttem. a melóhelyen meg nem veszem fel, mert nem fehér.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Dehogyis, csak úgy megrohamoztak minket reggelről, mintha kitört volna a népfelkelés, és másodperceken múlik az életük ha nem mondják le a megrendelt szolgáltatást.

Ja, és én meg kivételesen reggeltől este 6-ig rohadok itt
Iskola...régi szép emlékek...
csacsi: ez nem jelent akadályt
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mindenki jól érzi magát az anyja hasában. Akkor ha elküldöm az ügyfeleket az anyjukba, akkor jót cselekedek?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
aszittem az első... no mindegy. az jócselekedetnek számít, ha nem rugdosom meg a kollégáimat?
-
(Kolombusz)
veterán
Nagy ünnep a mai. Ma van a hét utolsó hétfője.
Mindenki eszerint cselekedjen valami jót. -
BlacKSouL
addikt
Bejöttem ma reggel melóba. Megnézem a kiírást, mert pénteken elfelejtettem, és kiderült hgy délutános lennék. Nagy röhögés után megbeszéltük, hogy mivel csomóan hiányoznak a délelőttösökből, lehet hogy jobb lesz ha maradok. Úgyhogy maradtam. De már bevillant 14 hívás, nemtom miért szeretnek az emberek nyitás előtt sorban állni hogy bejussanak valahova, aztán megrohanják ha kinyit. Nekünk is 8-tól van egy rakat hívás, aztán kicsit lohad a lelkesedés.
-
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfő reggelt mindenkinek. a változatosság kedvéért ma se volt kedvem felkelni... de muszáj volt.
whaskesnak pedig az alapállapota a berúgás, kocsmával a háta mögött nem nehéz... -
törölt tag
az emberi hülyeség határtalan
de nagyon
[link] -
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
''...abban az időben azért nem szívesen lettem volna gésának alkalmas nő'' - óhatatlan, h kijelentésed ilyeténképpen való megfogalmazása ne vesse fel a kérdést: ezek szerint most igen?
nem baj, csak mondom.. ha az elhajlást idejében felismered, boldog életet élhetsz, akár
;] -
lorcsi
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
topict tévesztettél

[link] -
burgatshow
veterán
Fúúú gyerekek!
Megnéztem az ''Egy Gésa Emlékiratai'' című filmet és mit ne mondjak. A film gyönyörűen mutatja be a gésák akkori, hagyományos világát, de az is biztos, hogy abban az időben azért nem szívesen lettem volna gésának alkalmas nő.
Nézzétek meg, nagyon jó és igényes film.
Amúgy estét mindenkinek!
-
Whaskes
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
a gfucinkg micikmackó móta úgrűl?: szórakózzá mássa
-
Lord Zero
addikt
4003, 4004, 4005 tyühh.. köszönöm a sok beérkezett pályzázatot

a kutya/macska nagyon jók! - ám visszafordulnak.. nekem olyan kell, ki meg nem bicsaklik, soha hátra nem néz, és dúljon bár ezer vihar s tájfun, csak előre, csak előre.. töretlenül mindhalálig (értsd: a gifterület széléig)
micimackó pl ilyenformán jó, mint koncepció, kár, h be van tépve -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát ez szivás, hátha.. .sok sikert.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ezeket nem, amit még esetleg megpróbálok, az az, hogy valahonnan keritek egy tökéletesen egyforma verziójú szoftvert és azt beflashelem.
Mert az egész szoftvert tudom frissíteni, csak a seemeket nem (hexadecimális számrendszerbeli táblázat, aminek szerkesztésével tudsz ilyen-olyan dolgokat módositani ->pont amiket én csináltam).
Már ráálltam a dologra, de pont ugyanolyan verziójút még nem találtam.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és gondolom, most visszafelé adatkábelen keresztül sem tudod alkotni a dolgokat...
Lord Zero: ha a picsába megy, az nem jó?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lord Zero
addikt
[link]?
vagy hagyjuk..?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Tény, hogy nem tanultam sokat a múlt héten, de b szinten csak elég a tudásom egy hármasra szlovákból. Remélem a tanár nem lesz olyan köcsög, mint az elmúlt 8 évben.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mehet?
)

akkor viszek mamának kálcium tabit, az nem árthat, aztán megvárjuk a pénteket.

![[kép] [kép]](http://img138.imageshack.us/img138/6790/herorunsqd7.gif)

![[kép] [kép]](http://img357.imageshack.us/img357/8127/catii6.gif)
![[kép] [kép]](http://img124.imageshack.us/img124/8808/jump2to8.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/sopresss.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/rohangalo_dog.gif)