Hirdetés
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- LED / LCD TV topik
- Google Chromecast topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Eastman
addikt
Én pl. nem kedvelem ezeket a bevásárlóközpontokat. Szeretek mindent megkérdezni, de ott nem mindig lehet. Találtam Budaörsön egy nagyon jó virágost a CBA-val szemben. Egy család csinálja, és nagyon profik. Gyönyörű az árújuk és minden kérdésre szívesen és szakértelemmel válaszolnak.
-
ToBeY
nagyúr
Szobai mérleg szerint 14kg a 25l zsák. Úgy hogy én gondoltam rosszúl hogy 25l=25kg

[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Nem a a folyadék a lényeg...Elküldtek virágföldért, rá volt írva 25liter,hát ez 25kg gondoltam, én biztos nem hozom el gyalog .Látom ma reggel, ott van a 25 literes csomag.Mondom minek 25kg föld 4 muskátlihoz?Te hülye vagy ez nem 25kg...

Szóval 1 liter virágföld hány kg lehet?
-
ToBeY
nagyúr
1liter hány Kg lehet? Fontos eldöntendő vitás kérdés ez.

-
ngabor2
nagyúr
tegnap este 6 körül kicsit fáradt voltam, gondoltam ledőlök egy kicsit... ma reggel 6-kor keltem fel
most meg 8 óra múlt, és már a melóhelyen vagyok. igen, vasárnap, a hosszú hétvége közepén. a melónak haladni kell, és egy kis anyagi utánpótlás se árt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én például nem értem rá mostanáig be se nézni. Délelőtt suli, aztán kaja, gép rendberakása, amivel persze nem végeztem, csak töröltem kb 50Gigányi fölösleges cuccot, de még vagy 20-at kéne, csak aztán elmentem sörzeni haverral, és megállapítottuk, hogy öreg kiégett vénemberek lettünk. Meg hogy kéne valamit kezdeni magunkkal, mert mostanában a legnagyobb pozitív élmény hétköznap amikor kilépünk a melóhely ajtaján, illetve mikor villanyoltás után a fejünk alá gyürkésszük a kispárnát. Kéne valami ami kicsit felpezsdíti a szürkeséget.
-
Racecam
nagyúr
Látom, jó pörgős nap volt ez itt az OT-n.

-
C4mp3r
addikt
Nem tud valaki valami trükköt amivel gyorsan meg lehet szabadulni az orrdugulástól, és a megfázástól? Kicsit idegesít, hogy nem érzem az étel ízét.

[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Áhhhh. Néha ha nagyon picit kaparom, elkezd vérezni az orrom, az utóbbi két napban nagyon rossz volt, alig áll el, s egy ideig a torkomba folyik miután eldugaszolom az orrom. Lassan alvad. Most is elkezdett vérez vagy 15 perce, de még mindig nem 100%-osan állt el.
-
PazsitZ
addikt
Velem is az van, hogy csak aznap van gyomorgörcs izgulás előtte nem.
Érettséginél, haverom osztálya lenyomta már este bankettük volt, nekem utána köv. nap volt.
Pár sörre elmentem ennek ellenére, 1-2 tanár is kérdezte, mikor nyomom? mondom holnap. Látom nem izgulsz. Mondom ez van, meg minek?
No para, kb ekkor kezdtem el tanulni 4-5 napot tanultam rá... -
VladimirR
nagyúr
''Ráadásul még az utakon beistartottuk a szabály'' - meg is tapsoljunk
le tudlak en osztani barmi nemu tragar kifejezes hasznalata nelkul is, csak egyfelol az olykor meg durvabb, mint egy ''befosok'', olykor pedig nem tudom, merjem-e hasznalni, mert sokan nem ertik meg a kritikat, ha nem mondom kereken a szemebe, hogy ''ez szar'' -
Hát igen, pont tegnap volt egy kis összetűzés egy másik fórumon.. egyes emberek néha olyan hangnemet engednek meg maguknak, hogy csak csodálkozom.. szerencsére a ph-ra ez egyáltalán nem jellemző.

Egy hét múlva érettségi, normális, hogy egyáltalán nem izgulok, meg nem is nagyon érdekel
-
t1
veterán
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem az a gá hogy nem tettszet csak itt alaptalanul le ### minket meg olyanokat jelentett ki hogy nem tud vezetni aki vezetett stb...
Persze nektek annyira nem jött át az egész amit csináltunk mert nem ti ültetek ott stb...
Csak egyszerűen csináltu nk egy videót ahol bemutattok hogy megy az Astra.
0-100 / 0-150 / 1/4 mile...teszteltük ennyi
Ráadásul még az utakon beistartottuk a szabály -
PazsitZ
addikt
-
-
The DJ
addikt
Most vettem egy dualcore notit eredeti Vistával (örül is a fejem
) elkezdtem tölteni az aksit, közben ugye nem lehet bekapcsolni? Olyan szívesen tesztelgetném már... -
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Megvolt a nyelvizsga. Eredmény 1 hónap múlva csak.
Irásbeli levél jó volt, a teszt olyan amilyet még nem is láttam és nem túl jó(pedig megvolt a legújabb TELC-es könyv)
Hanganyagosba behoztak igen-nem mellé egy nincs a szövegben egyértelmű válasz lehetőséget is, de nem volt annyira gáz.
Szóbelin, asszem nagyjából boldogultam ,érteni mindent értettem, amúgy igyekeztem beszélni is (helyesen is
)
Nem merek semmit mondani, csak bizakodni, aztán meglássuk.
Ja szóbelin az egyik srác olyat vállalt!:
Tanár: Everything is clear?
Diák: I don't understand every word in the conversation.
(Ezzel a fajta őszinteséggel nem hiszem, hogy nyerő lesz
)
Én is szinte csak filmekből tudok angolul, de ezt nem kell nyelvvizsgán hirdetni...
Szerk.:Ma nem csak délelőtt még délután is jó a net!
Ui.: ngabor2 bocsi, véletlen a válaszra nyomtam az új helyett
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Nem tudjátok hétfőn hogy lesznek nyitva a boltok? (tesco, spar, cora)
-
csapos2
addikt
Túl a slambucon, fő a halászlé.

-
chop
őstag
Gyerekek, mikor lesz anyak napja? Elvileg majus elso vasarnapjan kene, hogy legyen, de most haverom elbizonytalanitott, hogy holnap lesz.
Mi tehat az igazsag?
udv -
PazsitZ
addikt
Helyzetjelentés: A net jó, délelőttönként általában megy. Délutánra biztos megint leesik majd.
Ja és most indulok nyelvvizsgázni
. Gömörgörcs megvan, standard. De pozitívan állok a dolgokhoz, úgy is meglesz! 
Szép napot mindeninek! -
rdi
veterán
Ezt nem hiszem el! Hajnalig háromig nyűvitek az ipart.

Na most azt meg tudni kell, hogy a leggonoszabb állat a földön, a cápa után, mindjárt az ember nevezetű.
Voltaképpen egy rákos sejtburjánzás vagyunk a föld szép testén.
Csak aztán nehogy sugárkezelés legyen a vége.
-
REDeath
őstag
én azokat akik pl kocsi után kötnek kutyákat, azokat egy kocsi után kötném, és húznám pár km-t... ha túléli ő lesz a legnagyobb állatbarát...
na de mek aludni, holnap meccs 12 kor
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Hogy a p*csaba lehet egy kutyat olyan szinten elhanyagolni, hogy omlenek belole a nyuvek mindenhol?? Ezt mondja meg nekem valaki. Meg hogy mennyi idore varazsolna a gazdat a kutyaja helyebe....
Arrol mar nem is beszelve, hogy a kutya jo ideje hatso felere bena, gerince perecbe hajlott ( az se ma tortent ), es akkor bejon ejjel 1-kor, hogy hat most mar nagyon sir es inkabb altassuk el.
Hat a jo edes....
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok nem azért jönnének..
Csajozhatnék én ha akarnék, ott a pöppentés új járgány, csak nincs időm. Meg néha energiám. Meg nem is akarok.
Nem az én műfajom a kiállok a kocsival oszt döngetem a király mjuzikot stílus. Meg öreg vagyok én már ehhez. Lift kell már nekem a lépcsőzés helyett. -
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)