Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Most meg máér azon kezdtetem görcsölni, hogy már nincs olyan sok a 500 hsz-ig, és még ki kéne húzni ,de már télleg nem l átok. Na mindegy. mostmár tényleg le kell feküdni.
'' rántottttám ma se kobászos.' és úgy néz ki hogy mase kapok trippert.
5000 természetesenn.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
hát mer a gép be van még kapcsolvaa, és mielőtt kikapcsolom,, mindig bekukkantonk, hogy hátha történt valami érdekes, és akkor már valóban kényszert étrzek, hogy beírjak. Tényleg. Most hogy mondod..
Az azért durva, hogy nem bírom nyitvatartani a szememe. Háttérben nyögnek a nigger, bocsánat, a fekete lányok, és nagy kanosnak látszó, de abszolult felizgulatlan nagy nége dákók csapatják nekik. Bazzeszt nem kéne leírnom, de ilyenkor közlésikényszer e van az embernek. Most hagyom abba sz hiszem.)) Most csinálták a filmben azt hogy , '',..megb..zlak anyád hátán,, . merthogy nem biztos hogy az anyja volt, de a hátán volt .
Menyjek márt aludni!!!
annyira csúnya lófogú a nő, hogy .. nagyon. Nem is nézem,
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Megjött, kielemzem.
Ha egy weblapot feltörnek, de az egyetle módosítás hogy berakják az automatikus hivatkozást egy ilyen oldalhoz, és odalép a böngésző, akkor már szedi is lefelé a retket. A folyamatot nem állítja meg semmi, legfeljebb a gépre jutó/jutott és adatbázisban szereplő kártevőket ismergetik fel a progik. -
BlacKSouL
addikt
Dobsz róla képeket? mármint hogy bediagnosztizáljuk hogy néz ki az eset. A leírásod alapján Kb olyan lehet, mint az elmúlt másfél évben már sokaknak, többek közt nekem is anno. Az eltávolítás a kártevő pontos ismeretében ajánlható. HijackThis-t ha lefuttatod, és átdobod mailben a riportot, megnézem kiszedhető-e egyszerűen.
Ezt nemtom olvastad-é: [link]
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
ngabor2
nagyúr
esetleg a patikust is megkérdezheted, hogy ilyen típusú köhögésre mit ajánl. a már ez volt az egyik jelszavuk a gyógyszertv. megváltoztatása ellen... valszeg száraz köhögés, arra meg vannak mindenféle szirupok, meg tabletták. ja, és igyon sok folyadékot, ásványvizet, hasonlót.
-
Olcsi
senior tag
Ha van is valami, amit recept nélkül kapsz, akkor 1. Kb egy-másfél hét, mire az hat valamit is. 2. Egyáltalán nem biztos, hogy enyhíti a tüneteket.
Szerintem jobban jártok, ha szépen megcsinálják az allergiavizsgálatot, majd utána a doki által felírt gyógyszert kiváltjátok. A vény nélküli szerintem amúgyis pénzkidobás lenne. Egyébként meg, ha köhög, akkor meg főleg meg kéne várni a vizsgálatot, mert az allergia könnyen átmehet asztmaba, ami azért szintén nem vicc. Mindenesetre részvétem, én is ugyanebben a hülyeségben szenvedek, talán most kaptam egy olyan gyógyszert, ami segít is. -
Lord Zero
addikt
az antihisztaminikumok szinte mind csak vényre kaphatók.. kicsit lebambítják az embert..
de a claritine akut (a sima klaritin nem) vény nélkül is kapható, és nem is szedatív (nem tompít spenóttá)
a calciumot is szereti ilyenkor a szervezet
ezenkívül egymillió fajta, erre a célra kotyvasztott orrcsepp/spray, köhögéscsillapító - ezek mind segíthetnek így hirtelen, látatlanban -
FehérHolló
veterán
Olvastam már előtte is. Nem szeretek úgy beleugatni valamibe, hogy halvány lövésem nincs, hogy miről van szó.
Zöldteás fagyit viszont még nem tudom, hogy miért ne szabadna enni szerinted. Az más kérdés, hogy ilyen divatnevű fagyit meg sem kóstolnék önszántamból.
[link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Na akkor. Ez nem popup (vagyis azt hiszem, mert az egy új ablakban nyílik meg) ez meg új fülön nyílt meg, amúgy popupjaim nem igen vannak.
Igen, ff
mod:
Najó, agyam má nem fog, biztos pupup (mi más lenne)
pupup, nem popupElőször mind két szónál (eredeti, nem módosított hsz) pupupot írtam, módosítottam. Itt meghagytam. Teccik
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Én 18 évesen mentem el először diszkóba, mert kezdett ciki lenni, hogy én olyat még nem láttam belülről. Aztán 22 évesen megismételtem, hogy bitzosan jól értelmeztem-e az egészet, de csak megerősített benne, hogy ez tényleg nem nekem való.
Koncerten viszont voltam alkalmanként, sőt ki is tudtam bulizni magam a főiskola 4 éve alatt, mostanra viszont marhára nem hiányzik már az egész - bár visszagondolni jó rá, de manapság nem mennék már el Quimby koncertre az első sorból beszívva üvölteni a hintalógaloppot.
Egyébként érdekes téma ez a diszkós ismerkedés, én soha nem csajozni jártam el. Ha mentünk is bulizni, annak mindig valami füstös kocsmában leülős, pár sör mellett egész éjszakás beszélgetés lett a vége.
p -
FehérHolló
veterán
Idén volt például az öcsém születésének 17dik évfordulója. Ráadásul március 15-én. Akkor a forradalom biztos benne lesz. Mint ahogy eddig mindig benne volt. Látod, így emlékeznek az öcsémre, hogy minden évben beleteszik. Szép tőlük.
#2071: Ha jól tudom, akkor egy szerződés és egy személyi azonosság igazolására szolgáló okmány kíséretében segítenek rajtad abban a boltban is, ahol vetted a telefont.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Velem is az van, hogy csak aznap van gyomorgörcs izgulás előtte nem.
Érettséginél, haverom osztálya lenyomta már este bankettük volt, nekem utána köv. nap volt.
Pár sörre elmentem ennek ellenére, 1-2 tanár is kérdezte, mikor nyomom? mondom holnap. Látom nem izgulsz. Mondom ez van, meg minek?
No para, kb ekkor kezdtem el tanulni 4-5 napot tanultam rá... -
Winner_hun
félisten
Az ajánlott ásványi anyag bevitel literenként maximum 100 mg, az ásványi vízben, amit venni lehet ennek többszöröse van (mi Balfi-t vettünk, abban 1800+, szóval abban nagyon sok).
Érelmeszesedést, vesekövet okozhat a túlzott ásványianyag bevitel, mivel az ember élete során 2-300 kg ásványi anyagot juttat be a véráramba.
Az se mindegy, hogy az ember merre lakik. A váci ivóvízben 150-200, a budapestibe 350-400, a soproniba meg 500 mg felett van az ásványi anyag tartalom. Ott elég kemény a víz.
A vörösboroskólásra nem emlékszek, de nem jó a gyomornak. Bár finom
Mellesleg a fröccs, meg minden szénsavas ital sem jó, a nyálkahártyának, a gyomornak nem tesz jót. -
BlacKSouL
addikt
Na de mikor a postára mentem átvenni a csomagot, és utána a bizonyítvánnyal a hónom alatt sétafikáltam hazafelé vigyorogva mint a tejbetök, azért az faszányos fíling volt. Néztem is a szembejövőket, és mondogattam magamban, hogy ''..Na, biztos neked sincs nyelvvizsgád, meg neked sincs..''
-
PazsitZ
addikt
Nem parázok , gyomorgörcs majd lesz de csak aznap, az standard.
Németből már van középfokú(sajnos csak annyira futotta), ez most angol közép lesz.
Blacksoul: Az eddig csinált tesztek meglettek olyan 70-80%-osak. A szóbelin nem tudom mi lesz. Kissé be tudok parázni sajna szóbelinél, na meg kérdés milyen beszélgetőpartnert kapok...
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
azt hetfon leszedtem es ujra kellett tennem a vindozt miatta, es regebben sem valt be most volt duplicate file finder meg duplicate cleaner de uristen nem talalja meg mert total commanderben mondjuk igy van hogy 03_smokeonthewater.mp3 de foobar meg kiirja hogy deep purple - smoke on the water igy nem tudom boxba sem rakni tcben uristen URISTEN
-
Qru
MODERÁTOR
Az a lánytól függ. illetve az izlésétől. Én sima egyszerű szál virág és kész. Nem kell túllihegni a dolgot. De ha van költői vénád akkor írj neki verset, ha egy virág enm elég különleges ahhoz, hogy kifejezze csodálatodat.
mod: EQMontoya: Szerencsére az általad említett összes tárgyon már túl vok. Ez a jó!
[Szerkesztve]
mod2: na jó a nyelvtanon még nem vgayok túl. De ez látszik is.
[Szerkesztve] -
Boxiné
aktív tag
Hali!
Ha már rózsa, akkor tényleg egy szál, de csupaszon. Semmi csomagolás, semmi zöld! Egyébként szerintem még a napraforgó az, ami nagyon klassz. Persze nem élő, azt ilyenkor sehol nem lehet kapni. De igazán szépeket csinálnak selyemből. A lényeg, hogy igazinak látszon. Ja, és ne miniatűr virág legyen, ha már olyan fontos neked az a leányzó. De ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy nála is bejönne.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Virág? Elavult... Vegyél neki diliboltból egy Fütyimércét és a legnagyobb értéknél tegyél rajta egy szerény megjelölést. (pl azt: eddig érek)
Egyébként nem tudom a vörös rózsánál mi érzékeltetné jobban az általad kívánt cél. De ha már egyediségre törnél: szerezz pipacsot.Amúgy a vörös rózsa szvsz jó, (esetleg vmi más szín: pl kék). Vagy csak túl konzervatív lennék?
-
BlacKSouL
addikt
Mindegy, csak ne vörös rózsa legyen. Az olyan unkreatív. Túl sablonos. Annak az a jelentése, hogy ''akarok tőled valamit, de nem igazán tudok mit adni, mindenki rózsát ad, az bejön, hátha nálad is...''
Próbálj meg egyedi lenni. Nem biztos hogy az legyen, de látszódjon a szándék. -
Na, helyzetjelentés
Rájöttem, hogy amikor iszok, akkor kényszerűen mindig írok valamit a ph-ra, szóval bocsájtsátok meg nekem hogy ezzel fárasztalak titeket. Most is hulla másnapos vagyok, egyik barátomnál ébredtem fel reggel, alig mertem hazajönni. A hölgyeménnyel most beszéltem, montam neki h meglátogatom, de aztmonta h meggondolja, hogy beenged-e-. Jól telt ez a húsvét, ma baráti grillezés lesz. Nomeg asszem tényleg szerelmes vagyok
kár, hogy a hölgy annyira nem, de majdcsak lesz valahopgy
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest