Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Mondjuk olyan hűdenagyon nem villogtak még, annakidején a Lambo volt a botrányos, de azt én nem is láttam, pedig mondom, itt lakik 300 méterre tőlünk, a helyi Peugeot -szalon szponzorálja őket néha egy 607-essel, meg egy állandó 407 kombival mászkálnak, de az is alighanem csak lízingelt. Talán az egyetlen villogni való eddig a Q7-es volt a szerény QQQ-007 rendszámával. Azzal meg főleg Beja jár. Most ez az első ami után meg is fordulnak utána, pontosabban a kocsi után. Jaa, meg volt még egy pár hónapig egy GYOZO-1 rendszámú E-xx AMG Merci is, de az abszolút nem feltűnő.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Úgy érted feljelentesz?

Különben miért takarnám ki a rendszámot? A rendszámot mindenki láthatja, aki az utcán mászkál. Láthatja azt is hogy ki vezeti. Én csak megcsináltam a marketingszakma egyik húzását, árukapcsolás. Csak segítek, nehogy rossz autót kulcsozzanak meg a ''rajongók''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor ennek gyógyszere, ritka mint a fehér holló.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem a hasam szokott, mikor üres. Nem lehet hogy nálad is hasoló az ok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igyál zöld vagy menta teát (esetleg mákteát). Nekem attól elszokott múlni. Vagy marad a gyógyszer. -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezen kijelentésed alapján a modik helyében kapásból tempbanolnálak

(#2884) Winner_hun: De nem milló karakterek kipróbálására szvsz
Ponn egy nagyúr akarja megölni a forumot
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Nagyon fáj a fejem.
-
Winner_hun
félisten
Hehe, ezt buktad, nincs limit (legalább is nekem nem sikerült) olyat csinálni, hogy ne írjon olyan hibaüzenetet, hogy túl sok karakter van. Anno 1 milliót (de lehet 10-et, sajnos tényleg nem emlékszek) betettem a próba topikba, kicsit nehezen is jött be: [link] (a linkelt hozzászólások nem az én hozzászólásaim, csak az utóhang
)
Lehet ma próbálkozok még egy kicsit, több már az up speedem. Ja, amit próbáltam, egyszer nem tudtam postolni, mert tovább töltötte fel a hozzászólást, mint 15 perc, akkor azt kaptam hogy nincs meg a megfelelő jogosultságom. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom. Kevés a 32k karakter hozzá.

-
t1
veterán
tud nekem vki valami jó asztrológiai oldalt ajánlani?
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lassan bonthatok én is egy sört végre...

-
VladimirR
nagyúr
juteszembe: tudjatok mi az a rekurzio?
ez => Bovebben: [link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Linkeljük az összes postodat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen, így szoktál mellébeszélni...
-
ngabor2
nagyúr
igen.
winner: nincs igazad, csak el vagyok havazva melóval, mint mindig, nincs időm a kötözködéseddel foglalkozni. a bittorrent és a wcg topikot szoktam takarítani elég rendszeresen (szerencsére nem sűrűn kell). tegnap a sci-s topikot is kiganéztam.
és különben is, te hányszor ígérted már a fadobozos sört? nem, nem az idei táborra ígérted először, sokkal korábbra. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
debeszól, 2-re írtad, nem takarítasz, csak egy topikban, azt is egyszer tetted meg, a kukis esetnél
illetve lehet töröltél, de csak keveset, nem számít.
Amúgy meg nem szemetelem tele (WCG-n kívül, de azt te is
) a szakmai topikokat, ha meg igen, kérem a bizonyítékokat (2x ígértél már mindenfélét, aztán mindig meghátrálltál
)
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
[link] szeeegéény Paris
azért tökös gyerek ez az Arnold nem véletlen , hogy a 2. ciklusát tölti -
Ramius
őstag
Jelentem hazaértem a fodrásztól

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemszólbe, a 3 és több egymást követő postra írtam. akkor is, ha nem arra van írva.
különben is, én is csak másik postra válaszoltam
te meg mindenféle offal szemeteled tele a szakmai topikokat... még szerencse, hogy itt vagyok, és takarítok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ramius: ismertem. -
BlacKSouL
addikt
Aha, én is arra tippelek, hogy melóban is néznem kell a monitort, meg otthon is bámulom este pár órát, aztán nem alszom ki magam rendesen. Csak mindig tervezem. Na majd próbálom valahogy pihentetni. Bár ma is nézni fogom a Hősöket meg a 4400-at, és megint éjszakába nyúlik a lefekvés. Áh, nem bírom utolérni magam.
-
C4mp3r
addikt
Remélem a szemész akinél tegnapelőtt voltam nem keres, egy próbalencsét, mert egyet behúztam.
Beesett a farmeringem zsebébe, és tegnap vettem észre, hogy ott van. -
Mármimálunk babám mármimálunk babáááám

No meg, sárgul már a kukoricaszár, kihalaccik belőle a szépmzsuzsikaszó
-
VladimirR
nagyúr
bombariado van!
na de ne szaladjunk ennyire elore
negy korul fekudtem le. mondhatnam, hogy azert, mert kotprogot csinaltam, de ez nem teljesen fedne a valosagot. igazabol az elmaradasomat potoltam, amit a szuletett felesegek epizodjaibol sikerult felhalmoznom es kozben idonkent kotprogot irtam a kotprogot is. azaz csinositgattam, mert a nagyja mar keszen volt
szoval negy korul beallitottam a telefont, hogy csorogjon kilenckor, aztan eldoltem
fel tiz korul csorgott a telefon. mar nem tudom, ki volt az, vagy hogy kit keresett, de nagy szerencse, hogy ne ismeri a szamokat es felretarcsazott, mert az ebresztot minden valoszinuseg szerint kinyomtam. nem emlekszem ra, de ha nem teszem, tizpercenkent ujra nekikezd csorogni, most pedig nem tette
szoval meg nagyjabol idoben felebredtem, lementem cigizni, lezuhanyoztam (elotte persze visszajottem a lakasba, nem a lepcsohaz elott inteztem), belekotottem janoskaba, aztan elindultam orara. elotte meg beugrottam a kozeli boltba egy cigiert. nem elso alkalommal vasarlok ott, 1-2 naponta veszek ott cigit, kajat miegymast, neha sort. amiben ez az eset kulonbozott, az az, hogy a penztaros csaj (kb 30 eves lehet), mikor mondtam neki, hogy egy kek szofit legyen szives, megkerdezte vagyok-e mar 18. evek ota nem kerdeztek hasonlot (mondjuk akkor is ritkan, mikor meg aktualis lett volna). de nem eleg, hogy megkerdezte, meg igazolvanyt is kert. aztan persze surun nmentegetozott, hogy muszaj, mert buntetnek kemenyen. mondom semmi gond, csak meglepodtem. nagyon.
kifizettem, kijottem, ragyujtottam es elsetaltam a troli megallojaba. par perc varakozas, majd ujabb par perc ut utan leszalltam, azzal a nem titkolt szandekkal, hogy villamossal megyek tovabb (leven a trloi ettol kozolebbe nem megy az iskolahoz, nekem pedig feltett szandekom volt, hogy bemegyek, merthogy zh-t irtunk)
igenam, csakhogy a villamos nem jart. bombariado volt. vagy van, vagy mittudomain. leszallitottottaka nepet es ezt mondtak nekik. legalabbis annak, akivel en beszeltem. jolvan mondom, akkor seta. eroltetett tempoban. nem tragedia, ket megallo az egesz, sokszor megyek gyalog, mikor nincs kedvem a tomeg miatt, vagy egyszeruen csak ragyujtani van kedvem ut kozben.
tizenegy utan kevessle ertem oda, rohanok fel a masodikra. feluton elrohanok haver mellett, koszonok neki, visszakoszon, majd megkerdez: te rohansz itt? ja. elkestem. es zh-t irok. jolvan, akkor menj.
megyek, latom a terem ajtaja nyitva. ez furcsa, nem szokott nyitva lenni es a gyakvezer nem kesik, mert az egyel korabbi oraja is abban a teremben van
odaerek, 5-6 ember van csak bent, irnak valamit, beszelgetnek, gyakvezer sehol
nem ma irjuk a javitot (nekem igazabol potzh, mert betegseg miatt kihagytam egyet, de ez rajtam kivul senkit nem erdeel)
nem, az jovoheten lesz. ma csak az oktatoi velemenyezes van. hogy az mekkora egy kreten kerdoiv. az a srac csinalta okosan, aki erre ugy reagalt, hogy jo, akkor engem nem lattatok. de en a sietseg miatt epp fujtattam, jo volt kicsit leulni.
kitoltottem, odaadtam az egyik csajnak, aki majd leadja a to-n. ez is jopofa: altalaban kijelolnek egy onkentest, aki megvarja, mig mindenki kitolti, aztan rohangalhat vele.
na mindegy ,mondom akkor megyek haza, nincs oram, csak kesodelutan.
villamos meg mindig sehol. az egyetemsitak felfogokepessege kiemelkedo, alig szaz, szazhusz ember allt a villamosmegalloban a suli elott. ekkor mar legalabb egy oraja nem jart a villamos es villamospotlot is csak egyet lattam.
rdekes egyebkent, hogy sokkal elobbnek tunt a varos foutcaja igy, hogy allt kicsit a villamos, megha csak egyetlen vonalon is. valahogy tobb volt az ember, nagyobb volt a nyuzsges. lehetne ilyet csinalni surubben is. foleg igy tavasszal, mikor egyre lengebben oltoznek a sok diaklanyok.
lakotarsamnak elgurult a gyogyszere, mar megint itt van es hulyesegeket kerdez, mond, csinal. ave. megszolalt a telefonja.
na, kozben elertem a megallohoz, epp benn allt egy troli. felszallatam, leultem. oh, jee, bulitroli, szol a muzsika: vembju prodzsekt - king of maj kesztl. imadom ezt a szamot, rengeteget buliztunk ra regen
meg hazafele bementem a boltba, vettem kefirt, meg kiflit, es most, reggeli kozben hulyesegeket irogatok
es meg mielott megkerdezneg, hogy minek, tedd fel magadnak a kerdest: meg fogja hatni, hogy mit akarok? -
BlacKSouL
addikt
Vagy az ebolavírus. Az mekkora szívás..
-
PazsitZ
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
A múltkor, haverral megint megnéztük ezt a videot [link]
.
Az alábbi videó erőszakos jeleneteket, egyesek nyugalmának megzavarására alkalmas történetelemeket tartalmaz!
Hát nem szívesen találkoznék veled egy sötét utcán
.
Amúgy havernak leszedtem majd belenéztem a Cradle of Filth-es filmbe, ez is van olyan jó mint az. Mármint egész jól megcsinálták benne a dolgokat.
Na, mostmár Janoska26 is tudja, ki is vagy
[Szerkesztve] -
Akkor közkívánatra,:''Szeretik a tik a meggyyeeeet'' , és táncolni még nem is láttatok
.Bár utóljára mikor megpróbáltam a baleseti intenzíven kötöttem ki, igaz az éneklés miatt is de akkor 3 kemény legény az öklével fejezte ki azt hogy milyen szar is a hangom, vagyis erotikus, b@ssza az ember fülét
.
Zacskós gyilkos:Avagyte
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
De mivel ez egy idézet volt, idézni pedig csak eredeti szöveget szabad és helyesen, nem látod a lényeget. Hogy a kezdő idézőjel és az az előtti dolgok, valamint a záró idézőjel és az az utáni dolgok mind magyar nyelvűek. Ami meg közte van az olyan mintha egy kép lenne. Képet meg nem tudsz ''nyelvesíteni''. Csak ezt:

Ja, meg nyelveket kéne tanulni, akkor nem lenne gond az elolvasással.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Ez a Jánoska, ez kész!

u.i.: Jancsi bohóc: Egyébként meg baromi szar hangod van, ne énekelj hamisan!!!
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Alapban sem szeretem a gyógyszereket.)

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/blabla.gif)
)
VladimirR egy Isten! Mindenki Őt imádja!