Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ejnyeno, csak nem bírom kivárni az 5050-es klózolást, lépek szunyabunyálni, reggel kell vezetnem.
Jóccakát néktek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Monddd ki, hogy ehyáltalán nem próbáltad még ki. Feltetted töltőre az akksikat, mert gondolom azt is csak vettél, és addig halasztgatod. Vagy félsz tőle. Mint kurva a templomban. Ja, nem , az izzad. A gyóntatószék előtt. Az az ördög a szenteltvízzel.

VladimiRr: Még az jó hogy ez nem nagyon számít szakmainak.
picskuba, nem jó a 98-asnak lenni, utánam még jön valamki.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Most meg máér azon kezdtetem görcsölni, hogy már nincs olyan sok a 500 hsz-ig, és még ki kéne húzni ,de már télleg nem l átok. Na mindegy. mostmár tényleg le kell feküdni.
'' rántottttám ma se kobászos.' és úgy néz ki hogy mase kapok trippert.
5000 természetesenn.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
hát mer a gép be van még kapcsolvaa, és mielőtt kikapcsolom,, mindig bekukkantonk, hogy hátha történt valami érdekes, és akkor már valóban kényszert étrzek, hogy beírjak. Tényleg. Most hogy mondod..
Az azért durva, hogy nem bírom nyitvatartani a szememe. Háttérben nyögnek a nigger, bocsánat, a fekete lányok, és nagy kanosnak látszó, de abszolult felizgulatlan nagy nége dákók csapatják nekik. Bazzeszt nem kéne leírnom, de ilyenkor közlésikényszer e van az embernek. Most hagyom abba sz hiszem.
)) Most csinálták a filmben azt hogy , '',..megb..zlak anyád hátán,, . merthogy nem biztos hogy az anyja volt, de a hátán volt .
Menyjek márt aludni!!!
annyira csúnya lófogú a nő, hogy .. nagyon. Nem is nézem,
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
ű azanny a köcsögit. Kissé odavertem ma énis. Mármint a 4 Hubi 5 Gösserr kombóval. Most kezd beérni. Régen jártam néptáncoltam, kb 9 évig. Most have3rral felnéztünk, itt van utcánkban a ház ahol vagy ahova jártunk. Most jöttek meg a a mostaniak fellépésről. Asszem ismét el kell járnom. A megfiatalodott együttes tartogat még csemegéke3t. ÉS! Lift is van. Igaz csk ruháknak a padlásról, de akkoris. És különbenis. Szóval le kell csekkolnia fiatal leányzókat.
Húde nem látok gépelni. A monitro nem valami nagyon világítja emeg a klavoiatőú.... faz a z ilyen hosszú szavakba. Billeyntyúzetet na. Bazzeg, ez is szar.ű
Már látom előre mit össze fogok röhögni holnap este ha visszaolvasm amit
Hát kellemes estét a díyszes társaságnak.
Mingyá ötezer lesz, váltás. Sajnos pont ne leszek ittt. Ez ne zavarjon senkit, hogy belebeszéljen .
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Leírok egy sort, három lesz belőle.
Aztán megin' átírom, meg megin' átírom, meg megin' átírom....öööö...mi?? Ki bazmeg? Én?
Ennek semmi értelme. -
BlacKSouL
addikt
Megjött, kielemzem.
Ha egy weblapot feltörnek, de az egyetle módosítás hogy berakják az automatikus hivatkozást egy ilyen oldalhoz, és odalép a böngésző, akkor már szedi is lefelé a retket. A folyamatot nem állítja meg semmi, legfeljebb a gépre jutó/jutott és adatbázisban szereplő kártevőket ismergetik fel a progik. -
BlacKSouL
addikt
Dobsz róla képeket? mármint hogy bediagnosztizáljuk hogy néz ki az eset. A leírásod alapján Kb olyan lehet, mint az elmúlt másfél évben már sokaknak, többek közt nekem is anno. Az eltávolítás a kártevő pontos ismeretében ajánlható. HijackThis-t ha lefuttatod, és átdobod mailben a riportot, megnézem kiszedhető-e egyszerűen.
Ezt nemtom olvastad-é: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tarzan erős, fúr másik lyukat..

-
BlacKSouL
addikt
Meglehetősen szemrevaló a leányzó akit okulásként küldtek hozzánk a másik cégtől. Múltkor benézett, csak úgy, de most olyan jó kis térdszoknyában meg kockáshálós harisnyában jött...nyami..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentkezz be..

Nekem megjeleníti, pedig semmit nem babráltam benne. Meg elvileg a kedvencek nem kukifüggő, a megjelenítés az már igen. Nekem a FF mindig törli a kukikat, így minden belépésnél újra be kell állítani a 100/oldalt, meg a csökkenő irányt. IE7 megjegyzi, belépésnél úgy adja ki. De a kedvenceket mindkettő kiadja. Az ''itt szóltam...'' is kukis, az is elveszik FF-ben.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Kokain és Ábel

-
BlacKSouL
addikt
Beérek éjfélig?
mod: na most már tudom, hogy 12 másodperc..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Próbapost, bocsi

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Hát nem, csak anyám felhúzott, hogy önéletet kéne rajzolnom, és felkeltett kora reggel, de este ez nem volt probléma, mikor 5ésfél órát ült a gép előtt. Akkor nem jutott eszébe, hajnalban meg igen? És ha álmos vagyok, és korán kelek, akkor morcos vagyok, mint Charlie Firpo.
-
BlacKSouL
addikt
Ide meg rég nem írt senki.
Én sem.
És most sem fogok. -
BlacKSouL
addikt
Ki az aki 1 perc alatt nem veszi fel a telefont?

mod:
sza...nyusz.. csacsi: Mire gondolsz? Tegnap reggeltől du. 6-ig melóztam, már tele volt a tökéletesen a fejem, annyire fel voltam húzva, hogy nem is nyúltam otthon géphez, kíméltem az épségét. 111 hívás betette a kaput.
Nálunk nem esett
Ja, ma meg kímélő üzemmódban vagyok, 35 hívás, és a gépen is csak módjával pötyögök. Mondjuk levelezést kellett bonyolítanom meg céges ügyfelek számláit, úgyhogy most jutottam el oda, hogy tegnap délutántól az eddigi szófosást lecsekkoljam.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
De qrvára kib...ttul elegem van már a mai napból is. Már megint 100 fölött vagyok, és annyian mondták le a szolgáltatásokat, hogy már nem győzöm beírni, meg kijegyzetelni. Futószalag. Nem bírom felfogni, hogy az emberek miért kötik meg harmadszor, negyedszer is ugyanazt a kurva szerződést az üzletkötőkkkel, ha aztán néhány nap múlva ismét lemondják. Tényleg nem értem, bárkinek bármit akárhányszor el lehet adni?? Ennyire sügérek az emberek? Kezdek nem csodálkozni pár dolgon, amin eddig csodálkoztam. Naív voltam az ország átlag-intelligenciaszintjét illetően is. Nagyon tanulságos dolog ám pár hónapot lehúzni egy ügyfélszolgálaton. Ugyanakkor nem javaslom senkinek egy fél évnél tovább, ha még szeretne használható idegrendszert a jövőjére nézve. Tulajdonképp nem is bánom hogy megszűnik, nem biztos hogy még egy évet lehúztam volna itt. Pláne most idegesítő, hogy szépen elmegy mindenki betegszabira, és akik maradnak, azok meg szopják a nagy szőrös véreres..azt. Most is 7-en voltunk 10 helyett délelőtt, most meg úgy vagyunk 3-an, hogy én 6-kor elhúzok, mert reggel 8-tól itt rohadok bent.
Hogy is volt ez hogy néhány matek meg törióra ami szar?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A kor előrehaladtával csökken a telefonálásra és sms-ezésre használt, de minden egyéb fölösleges funkciókkal teletömött és agyoncsicsázott készülékek iránti igény. Na jó, az órát és a naptárat még szoktam használni.
Most akkor már öreg vagyok?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Nekem meg kb 8000 Ft-ot ér a N3100-m, és a kutya se akarja ellopni

Bocs, ezt muszáj volt..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Dehogyis, csak úgy megrohamoztak minket reggelről, mintha kitört volna a népfelkelés, és másodperceken múlik az életük ha nem mondják le a megrendelt szolgáltatást.

Ja, és én meg kivételesen reggeltől este 6-ig rohadok itt
Iskola...régi szép emlékek...
csacsi: ez nem jelent akadályt
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mindenki jól érzi magát az anyja hasában. Akkor ha elküldöm az ügyfeleket az anyjukba, akkor jót cselekedek?

-
BlacKSouL
addikt
Bejöttem ma reggel melóba. Megnézem a kiírást, mert pénteken elfelejtettem, és kiderült hgy délutános lennék. Nagy röhögés után megbeszéltük, hogy mivel csomóan hiányoznak a délelőttösökből, lehet hogy jobb lesz ha maradok. Úgyhogy maradtam. De már bevillant 14 hívás, nemtom miért szeretnek az emberek nyitás előtt sorban állni hogy bejussanak valahova, aztán megrohanják ha kinyit. Nekünk is 8-tól van egy rakat hívás, aztán kicsit lohad a lelkesedés.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hát, igen. nincs is mit hozzátenni.
Én asszem átadom magam az álomnak, már nagyon kivan a szemem. Délelőtt Térinformatika órán ülve aludtam, a tanár nemtom hogy nem röhögte el magát rajtam, néha nyitott szemmel aludtam, és azon kaptam magam, hogy nem ott tart a slideshow-val, mint ahol még megvolt a fonál vége.
Szal Jóccakát néktek!
Ja, még ezt elsütöm, bár tippelnék, hogy már volt: A fórumnak mennyi a PH-értéke?
MAjd NG megmondja a pontos választ. -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Eh, p...iszag helyett most rámtört a nosztalgia. Ezt le kell írnom: Ugye a húgokról esett szó, akkor idéztem a Hugacsaka a kerozintól, majd megtaáltam az Azzuro klipjét tőlük, mire is beugrott Celentano, és most itt tartok, és óriási...: [link]
Ehhez képest itt teljesen álmatag, pedig ez is nagy zene: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Oppardon, akkor mostantól a pin@ és a f@sz helyett a pvnc| és a fuetji szavakat fogom használni.

Ööö, vagy hogy kezdtem volna átmenni vulgáris, kaláris, brutális, majális, anális, banális, drabális, fatális ... ?
alitak: akkor a hugát is meg kell. Csaka hugacsaka hugahuga, hugacsaka, hugahuga
Izgat a gyönyörü nyelve, da, da, da; mi lehet velem a terve...
Tartok egy Kerozin-estet.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
De! Én azt akarom, hogy pinaszagú legyen az ujjam. Sőt, ..
És még...na mindegy.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bennük? Épp elég nekem ha az egyikükbe bejutok. Vagy akkor már élvezzem a halmazokat?M De ha bejutok, akkor már jól matatok bennük.

Megcsapott a sör, de írni még tudok, ez fura. Innom kell még. De már majd kidurran a hasam annyit ettem-ittam. Eh, egy Chivas-t még muszáj lesz, főúr, egy Chivas-t lesz szíves! Köszönöm.
Egészségtekre!![[kép] [kép]](http://infection.freeblog.hu/Files/Szm%C3%A1jlik/koccint.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Meg ne kérdezzétek hogy jutottam ide: [link]

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönettel vettem

Két pezsgőnek már faterral odavertünk, hamarosan jön a whiskey, vagy lehet hogy a Henessyt kóstolom meg, csak még bedobok egy nagy tányér székelykáposztát, meg egy pár kiló rántott halat, aztán szétcsapassuk egy kis Gösserrel, és alighanem jól fogok aludni.
mod: feltéve hogy a pezsgő-káposzta-sör kombó nem csinálja ki az emésztésem.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Csapos: MSN: Igen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
A reptéri röntgenkészülékek valahogy más elven működnek, mint az orvosi készülékek, elvileg semmilyen problémát nem okozhat az elektronikai eszközökben. Sőt, még a videófilmeknek, fényképfilmeknek sem okoz kárt, ezt jelzik is az átvilágító tetején táblákkal. Mi már jó sokszor engedtünk át rajta videókamerát, digitális és analóg fényképezőt, analóg filmet, videófilmet, mindenféle extra csomagolás nélkül, és soha nem volt semmi baj belőle. Nem hiszem hogy a vga-nak bármit okozna. Max annyi, hogy a reptéri csomagkezelési módszerek miatt nem életbiztosítás egy törékeny cuccnak a gépbe való, és az abból kipakolás. Érdemes sok ruha közé beékelni, hogy ha a bőrönd oldala a többi 30-40 egyenként 20kilós bőröndhalom alá kerül, akkor se nyomódhasson be jobban mint kell, és nyomja meg a dobozát. A kézipoggyászt magadnál tarthatod, azt veled együtt vizsgálják, a bőrönd az általában nem a jelenlétedben vizsgálódik, de azok is ugyanolyan röntgenek, tehát nemigen okoznak bajt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezért kell Ivó napra tetetni az ember névnapját, aztán előtte dűl a családból a píz.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én épp ezért most lementem és vettem pár üveg seritalt, meg van itthon pár üveg pezsgő, aztán a whiskey-knek is nyakára hágok most picit. Ivó nap van. Igyunk!
Race: Akkor mivel érlelem majd meg a sajtot?
VladimirR: Tejesen elment az esze? A tej szomjút nem olt. A sör se, de az jó. És a tej az nem ital. Azt a csecsemők eszik. Meg: élet, erő, egészség. De hisz ezek már megvannak.
Nomilesz Haiszom..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hát nem szól senki?
IVÓ nap van!!!!
IGYUNK!!!! 
-
BlacKSouL
addikt
Aztaqrva, ezeket nagyon birom
: [link]
Mi is ennek a stílusnak a neve? Freestyle beatbox vagymi?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ragyogó napsütést látok az ablakon kinézve. Nagy meleg nincs, de kellemes tavaszi idő van.
Ablak-a-dabra -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
P|cs@ba hogy nem találom amit keresek pont mikor kellene

Az tuti hogy itt találtam: [link] Csak úgy rákkattogtam néhány linkre, és az egyikben ott volt pár készülék a különböző kategóriákból, 60ezertől 200ezerig. De itt olyan qva lassan tölt be egy oldal, hogy nem tudom két hívás közt átfutni melyik is lehetett.
Mármint a készülékek részletes leírása hogy össze lehessen őket hasonlítani, hogy az egyes kategóriák miben nyújtanak mást
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem faterom kérdezte hogy hogy is működnek ezek a gps-ek, megmutattam neki a wikipédiás cikket, kicsit beszéltünk róla, aztán ennyi. Ennyi közöm van kb a gps-ekhez. Vagyis bárhogy szerettem volna válaszolni, nem igazán tudtam volna értelmeset. Max annyit, hogy: ''..nagyon jó..'' vagy: ''..szerintem van jobb is..''

Amúgy van egy cikk amiben nagyjából belövik a kategóriákat: nem találom.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Annak aki még nem ismeri:
Adatátviteli rekord:
1. Az emberi test 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt. Igy a f.sz sávszélessége: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 =
(37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000
tehát: 1687,5 TeraByte/s
Ez több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec. -
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Aligha: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na de ha szemberepül, akkor nincs ráírva a neve

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fura módon van egy kis szünetünk a hívások között. És tudtam hogy lehet gyorsan megkeresni

PazsitZ: Nem ismered a Vladi féle júzerkeresőt?
Komoly hiba Hát milyen linkman vagy? 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
zsabadabadú, zsanó, zsasé
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igyekszem
Meg 4 kicsörgésnyi időm van még akkor is, ha bejön a hívás, ha 4-ig nem veszem fel, csak akkor megy tovább a sorban, úgyhogy általában elkezdek gyorsan írni, megvárom míg csörög, háromszor, a negyediknél felveszem, és akkor okézom a postot, mikor már az ügyfélnek beköszönök, és elkezdi a mondókáját
Hosszabb postokat azért több részletben írok meg.
Lassan el is kéne indulnom melóba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
11:10 és 19:55 között 20 perc ebédidővel. Átlagokat sajna nem mér a rendszerünk, én úgy tippelem, hogy 3,5 - 4 perc volt átlagban egy-egy beszélgetés hossza, de lehet hogy kevesebb. Van amit 1 perc alatt le lehet rendezni, van aki szeret beszélni és 3 perc kell, de akad 10-12 perces is. Azt tudom, hogy 20 másodpercnél hosszabb szünet már csak fél8 után volt két hívás közt, általában 5-10.
-
BlacKSouL
addikt
Hát hova lett mindenki? Nem dívik a zéccakázás?
Áh, punnyadt banda, elmegyek aludni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és ha azt hitem a tegnapi 86 hívás sok, volt, akkor a mai 101 az már kiskutya? -
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy már megint 90 körül járok hívásügyileg, pedig délután van?

Nem nyughatnak az emberek? Lehetne egy kellemes csendes langyos szellős délutánunk, erre itt kell berekedésig, este nyócig gübbednünk a nagy doboz előtt. Ráadásul valami kis hülygyerek kézbekapta az anyja mobilját, és állandóan hívogat minket... -
BlacKSouL
addikt
..Már csak 6 óra..

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Once, some time ago. De az se ott volt, bár, ott kezdődött.

)) Most csinálták a filmben azt hogy , '',..megb..zlak anyád hátán,, . merthogy nem biztos hogy az anyja volt, de a hátán volt .

IGYUNK!!!!