Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még csak Salgótarján környéke kapja, de még mindig nem ért a városba, kb most jön át a határon
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.
Bazz, van huzatja, a riasztók elkezdtek beindulni a nagy széllökésektől
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3DMark (2013) eredmények
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De elég komoly. Bár abban nem vagyok biztos hogy Pestig elér vagy délebbre, alighanem itt a hegyek, meg legvégső esetben a Mátra-Cserhát vonal megfogja. Na, mire végigírtam már elkezdett csepegni, a város északi részéből már hozza az ázott betonszagot. Ilyenkor hatalmasat lehet aludni, bár bennem mindig olyan jóízű feszültséget szabadít fel az ilyen masszív vihar.