Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
Hm. tanulságos olvasmány (neked meg jó a memóriád
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.
Nos , hoyg miért is nem akar férfi gyereket, családot? ÉS hogy cserébe képes-e lemondani a nő is erről? Hát nehéz dolog. A fura, hogy a 2.nál párom nem ellenkezett volna, ha marad , de én korainak tartottam a dolgot, ezért... Na mindegy , páran ismeritek a történetet. Most már nem szeretne direkt, ha véletlen összejön akkor az van, de nem tervez... Ahogy feleségül sem akar venni.
Az iylen dolgokra -tekintettel rá -nem szeretnék ennél részletesebben kitérni, midnenesetre milliónyi oka lehet, hogy miért nem akarnak a férfiak gyereket, és ez valahol érthető is. Sajnos én is beleesek abba a hibába, hogy állandóan rágom a fülét (mert olyan jó mondogatni) , hogy vegyen engem feleségül stb, de lehet ezzel csak az ellenkezőjét érem el. Na mindegy. Megint többet beszéltem a kelleténél.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Pioneer-Panasonic-Sony
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.