Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz kíváncsi #4319 üzenetére

    Hm. tanulságos olvasmány (neked meg jó a memóriád;)) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.
    Nos , hoyg miért is nem akar férfi gyereket, családot? ÉS hogy cserébe képes-e lemondani a nő is erről? Hát nehéz dolog. A fura, hogy a 2.nál párom nem ellenkezett volna, ha marad , de én korainak tartottam a dolgot, ezért... Na mindegy , páran ismeritek a történetet. Most már nem szeretne direkt, ha véletlen összejön akkor az van, de nem tervez... Ahogy feleségül sem akar venni.
    Az iylen dolgokra -tekintettel rá -nem szeretnék ennél részletesebben kitérni, midnenesetre milliónyi oka lehet, hogy miért nem akarnak a férfiak gyereket, és ez valahol érthető is. Sajnos én is beleesek abba a hibába, hogy állandóan rágom a fülét (mert olyan jó mondogatni) , hogy vegyen engem feleségül stb, de lehet ezzel csak az ellenkezőjét érem el. Na mindegy. Megint többet beszéltem a kelleténél.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák