Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
net84
őstag
Kellemes napot!
Talán pont egy 10-essel korában ''írogattam'' az off totyikba, oszt jött valami megmagyarázhatatlan, és hanyagolni kezdtem az egészet, csak a hardver piac-ra járogattam vissza néhanapján. Mostanában megint elég ''gyakorivá'' váltam. Ma viszont elszakadt bennem valami... Meleg van, délelött megjött az árú, úsztam a bevételezés áradatával...
Valahogy a chat-re már egy jó ideje nincs kedvem visszamenni (főleg a korhatár változások miatt). Sajnos mostanába itt is megjentek ilyen egyedek....
Elmagyarázná valaki, hogy mostanság mire is használjátok az off topicot? Kb mint eddig? Mennyire zárt körű?
Sorry, ha zavartam, ma már teljesen kész vagyok... éppen egy cd tálca nyitó tüskét rágcsálok..
nem találtam megfelelő smájlit, amivel jellemezhetném jelenlegi állapotom... talán van valakinek ilyesmilye: szeme fennakadt, nyelve kilóg és egy kicsit félre van dőlve...
Csak én bírom ilyen rosszol a meleget és a munkát mostanság???
Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest