Hirdetés
Aktív témák
-
net84
őstag
Kellemes napot!
Talán pont egy 10-essel korában ''írogattam'' az off totyikba, oszt jött valami megmagyarázhatatlan, és hanyagolni kezdtem az egészet, csak a hardver piac-ra járogattam vissza néhanapján. Mostanában megint elég ''gyakorivá'' váltam. Ma viszont elszakadt bennem valami... Meleg van, délelött megjött az árú, úsztam a bevételezés áradatával...
Valahogy a chat-re már egy jó ideje nincs kedvem visszamenni (főleg a korhatár változások miatt). Sajnos mostanába itt is megjentek ilyen egyedek....
Elmagyarázná valaki, hogy mostanság mire is használjátok az off topicot? Kb mint eddig? Mennyire zárt körű?
Sorry, ha zavartam, ma már teljesen kész vagyok... éppen egy cd tálca nyitó tüskét rágcsálok..
nem találtam megfelelő smájlit, amivel jellemezhetném jelenlegi állapotom... talán van valakinek ilyesmilye: szeme fennakadt, nyelve kilóg és egy kicsit félre van dőlve...
Csak én bírom ilyen rosszol a meleget és a munkát mostanság???
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest