- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
net84
őstag
Kellemes napot!
Talán pont egy 10-essel korában ''írogattam'' az off totyikba, oszt jött valami megmagyarázhatatlan, és hanyagolni kezdtem az egészet, csak a hardver piac-ra járogattam vissza néhanapján. Mostanában megint elég ''gyakorivá'' váltam. Ma viszont elszakadt bennem valami... Meleg van, délelött megjött az árú, úsztam a bevételezés áradatával...
Valahogy a chat-re már egy jó ideje nincs kedvem visszamenni (főleg a korhatár változások miatt). Sajnos mostanába itt is megjentek ilyen egyedek....
Elmagyarázná valaki, hogy mostanság mire is használjátok az off topicot? Kb mint eddig? Mennyire zárt körű?
Sorry, ha zavartam, ma már teljesen kész vagyok... éppen egy cd tálca nyitó tüskét rágcsálok..
nem találtam megfelelő smájlit, amivel jellemezhetném jelenlegi állapotom... talán van valakinek ilyesmilye: szeme fennakadt, nyelve kilóg és egy kicsit félre van dőlve...
Csak én bírom ilyen rosszol a meleget és a munkát mostanság???
Aktív témák
- Motoros topic
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövedelem
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest