- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Köszi a gyors választ!
Ha jól emlékszem 11xxx lett az eredmény, a másik két progit korábban (szintén a Ti ajánlásotokra) próbáltam, de nem jeleztek hibát (vagy nem értettem meg). Tápom 450-as Corsair. Korábban már kérdeztem ezt Tőletek és végül újraraktam az egész hóbelebancot, de most nyarlásból visszajövet próbáltam ki és hát uaz a probléma, játék közben befagy (ami 90%.ban COD4, de pl. Warhammer Mark of Chaosnál is befagy ugyanúgy, ami pedig régebbi startégiai játék ugye...), esetleg bepöttyöződik, kockásodik a kép, majd teljesen behal, van hogy csak az áramtalanítással tudom újraindítani....
Új kártyánál én is a GTX260-on gondolkozom, mert most még talán ér vmennyit a 8800GT, mert később már csak bagóért lehetni túladni rajta...
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nem emlékszel,hogy mennyi lett a összpontszám?A cpu tesztnél szokott leesni az fps mert akkor mindent a cpu számol a gpu helyett.Próbáld ki a Gpu_Caps Viewer nevű progit.Ha ebben hibázik akkor azt meglátod(furcsa csíkozódás vagy pötyözés formájában).Esetleg futass Prime95-öt a proci tesztelésére.Mikor és hogyan szokott kifagyni?Ja és milyen tápod van?
Szerintem 8800Gt-ről vagy ATI 4870-re vagy esetleg ha Nvidiás vagy akkor egy GTX260-ra érdemes váltani.
-
kerlac
őstag
Haliho!
tegnap futtattam egy 3DMark-ot és néha teljesen beszaggatott (1 fps-re lement), borzalmasan nézett ki, de végigment. ez rendben van? ha hibát észlel lefagy vagy hibaüzenetet küld? mert gariztatni akarom a vga-m (újraraktam az egész rendszert, de ugyanúgy fagy, MSI8800GT) és a boltban azt mondták, hogy ha a 3d végigfut nem érdemes bevinnem...
asszem veszek egy nagy kalapácsot....
Egyébként milyen VGA-t érdemes mostanság venni?
-
yako
tag
Szevasztok!
Azt szeretném megjegyezni, hogy mielőtt egy csata miatt kivágtok mindenkit a szerverről, legalább nézzen be valaki, és közölje az épp fenn lévőkkel, vagy írassátok ki, mert elég sz@rul jön ki, hogy épp viaskodsz, erre hirtelen kivágnak mindenkit.
Különösebben nem zavart - konkrétan engem -, mert sejtettem, hogy cstázni fogtok, de aki esetleg idetévedt, vagy szokott is járni, szerintem megérdemel annyit, hogy tudja mi van, biztos vagyok benne, hogy meg is érti, és nem rossz szájízzel gondol a NYEV szeróra! -
gyerpi
aktív tag
halott nem vót
cseh pisztolyokkal lövünk cz 75 de vannak glock-ok is és a jó öreg kalasnyikov kommandósok fingom sincs milyen fegyvereket használnak
3 fajta képen lövünk ( a távolság nem nagy max 10 méter, de inkább kevesebb )
1. célzott lövések 2 fél alakos ( fej törzs) célpontra ez valamikor tavasszal lőttünk 50 -et - lassan nyugodtan minél kisebb szórással és pontosabban
2. dupla lövések ezt nyár elején itt már minél gyorsabban és már volt túsz is fél alakos célpont de már félig eltakarva a tússzal amit persze nem szabad kilőni- 50 golyó
3. tegnap pedig már szimulált helységek kb. olyas valami ami a cod4 SP elején van csak nem voltak lépcsők és gránátok és csak pisztoly - 1 helység 2 célpont tússzal dupla lövések, 2 helység 10 cm kör célpont ami ha eltalálsz leesik ( biatlon)és innen nem mehetsz tovább míg le nem szeded ezeket , 3 helység 2x 15 cm kör + 2x 10 cm kör ugyan az a szitu mint a 2-ben, 3 helység 6 célpont 4 túszokkal 2 sima - ennyi
-
SipiBcs
őstag
Erről jut eszembe egy mondás, bár azthiszem nem szó szerint így van: Kiba nehéz játék az ÉLET, de a grafikája nagyon ott van!
11 évig sportlőttem pisztollyal, ill. kispuskákkal, nyílt ás zártirányzékkal, megyei szinten jónak mondható eredményekkel. A cod jobb, nem kell kondicionáló edzéseket tartani!
-
gyerpi
aktív tag
most jöttem a lőtérről éleslövészetről más mint a cod4-ben
-
gyerpi
aktív tag
no szóval !
a szlovák posta is úgy gondolja holnap jön a gkártya úgy hogy elvileg holnap már leszek -
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3478 üzenetére
Mióta átállítottam amiket mondtatok, a 125 fps fix lett. Majd ősszel azért veszek egy új videokarit, akkor még talán a msotani is ér vmit, hogy becseréljem..
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3475 üzenetére
Jobb is!
azért így utólag verem a fejem a falba tőle....
Fene se figyelt ilyesmikre. Korábban szinte egyáltalán nem multiztam, fps játékokat is csak 2. vh-okat toltam, főleg stratégiáztam, ahhoz meg édesmindegy nem? vagy számít az fps érték single-ben is?
Egyébként lehet/érdemes 125 fölé tornászni az fps-t? Ha cserélek videokarit (azaz későbbiekben a 8800GT-t becserélem komolyabbra) javul az fps érték is nem?
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3473 üzenetére
Hóhahó! Köszi az okosságokat Mindenkinek! (télleg felment az fps 125-re) Hogy itt mik vannak, pedig már fél éve tolom, de úgy fest csomó mindenről nem tudok....
-
kerlac
őstag
ÁÁÁÁÁ
Mindent átállítottam, amit írtatok: AA és Shadow OFF, még leszedtem pár dolgot, élsimítás melyik opció? azt nem biztos leszedtem. és a consolos parancsot is beírtam, de nem mutatta az fps-t....
Bénaevagyoke?
-
Balinov
titán
há'me' az jutott elobb az eszembe. Most Gyiku ex-mohas baratjanal lakunk atmenetileg (thx 2 Gyiku) mondta,ha gamelni akarok,nyugodtan hasznalhatom a desktop masinkat ( HD2600-as vga,p4 vagy Athlon X2,nem is tudom) Cod4 van rajta,majd valahogy be kell loni,mert azt mondja,nem tud tort szerora felmenni. Amugy 20mbit UPC mogott ul a mazlistaja. Hunor,te lehet ismered is,ha Mohaa-ztal regebben.
-
SipiBcs
őstag
Végre 1 nap kihagyás után én is lőporszag közelben leszek! Ha beindul a nagyüzem, pls x-fire-n jelezzetek nekem is, mert nagyon rajtam van a hentelhetnék!
Most még rongálom a közízlést, aztán kb 5től részemről folyhat a vér a WAR-okon
-
kerlac
őstag
Köszi az ötleteket! Este visszaszedem (vissza, mennyéééé, basssszkii!) a beállításokat és mérek egy fps-t (vagy kettőt
)
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3453 üzenetére
és a Cod4?
-
gyerpi
aktív tag
ha minden jó megy akkor a héten meg lesz egy GAINWARD BLISS NVIDIA GeForce 9600GT, 512MB DDR3 (1800MHz), PCIe x16, 256bit, DVI, HDM
+ új táp azt még nem tudom milyen mert ma megyek venni
Hunor: azt az árat amit tegnap írtam a 4850-re az ÁFA nélkül volt
ezt a haver elfelejtette mondani
mondjuk már az origi game-ra nem maradt pénzemúgy hogy leghamarabb nyár végén tudom beszerezni
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3444 üzenetére
szégyellem magamat veszettül
maxon van minden beállítás és most néztem meg először az fps értéket.... vegyem lejebb a beállításokat?
-
gyerpi
aktív tag
-
PyroS
senior tag
-
kerlac
őstag
Tegnap feltettem egy fraps nevű progit a gépre, hogy lássam az fps értéket COD4 közben. Namost ez 40-60 között himbilimbizett. Ez kevés, normális, sok vagy mifene? Mert itt olvastam olyanokat, hogy 333 fps meg 250 stb, akkor viszont a 60 nagyon kevésnek tűnik. (mindez 1600*1050-es felbontáson, max beállításokkal, 25-30-as pinggel).
-
kerlac
őstag
Szasztok Skacok!
Miújság Felétek, úgy látom a topic pörög mindig! Booznak üdvözletem, mielőbbi gyógyulást szemfronton!
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok!
GAINWARD BLISS NVIDIA GeForce 9600GT, 512MB DDR3 (1800MHz), PCIe x16, 256bit, DVI, HDM
ez megér 19 500 Ft-ot áprilisban volt véve 3 év garival van
és mennyivel lassabb mint a 3870-es -
ovecs
senior tag
[link]
lekvár -
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #3426 üzenetére
par eve vittem fel haveromat a Margitszigetbe a focus medicalba mind2 szemet mutottek. (szifon volt a beceneve,gondolhatjatok miert) A mutetet megelozte 3 hettel egy felmeres,a mutet maga egy-masfel oranal nem volt tobb,kapott ilyen kilyuggatott felbevagott tojashejhoz hasonlo vedot a szemere,masnap vittem kocsival a Norbit kontrollra,ugyanoda (20k-ert ott lehetett volna maradni ejjelre megfigyelesre) Sztem azert nem lesz Booz olyan sokaig,mert kell a szemet pihentetni utana,nem keveset. Es ezzel senki sem jatszik,megiscsak az ember latasarol van szo.
-
LightSide
tag
Hogy lehet Topicot nyitni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #3422 üzenetére
jaja,az nem volt rossz tegnap
milyen csapat is volt,high+?
-
-
-
BandiHUN
veterán
nem az a gond,hogy felbaszom magam,hanem az,hogy az égadta világon senkit nem érdekel,hogy nekem is van véleményem.miért nem lehet azt is mondani,hogy tényleg sok volt a rush?vagy akkor kérem kimondani,hogy SEMMIBEN nincs semmiféle igazam,és akkor nem is hozom fel többet,megyek én is ezerrel ölni,csendben,nem panaszkodva.Szenved a fene a planttal...vagy esetleg megpróbálhatnánk kitalálni is valamit az ominózus mapra.ha már olyan szépen meg tudjuk oldani a crossfire-n is,most már a vacanton is,a bog-on is.
-
BandiHUN
veterán
szerver javitva....sorry mindenki
-
ovecs
senior tag
Gyerekek túléltem az első napom az IBM nél, kis segítséggel, mert 3 kor már hazaküldötek(látta a főnök, hogy szétrohadt már az agyam a sok infótól, meg most már a könyvelést csinálják, azt meg kb szerdától fogom tanulni)
BOOZ nem lesz 1-2 vagy akár 3 hétig, ma befeküdt egy klinikára és a szemét fogják műteni.
Este jövök 1 ,óra lődözésre, de többre nem mert álmos vagyok, és a monitortól folyik a szemem.Lorenzo ezt a pesszimizmust meg vagy abbahagyod, vagy beindítom a szavazatszámlálást arról, hogy mész e vagy maradsz, de ahogy elnézem a közhangulatot én a helyedben nagyon igyekeznék megváltozni. Párszor felbasztam már magam miattad, többet nem szeretném, mert kikapcsolódni járok ide, idegeskedni ráérek a nap többi részében...
Nem kell mentegetőznöd, legalább 3-4* már eljátszottad ezt, ahogy mondani szokták ez az utolsó figyelmeztetésGyerpi a passzív gigabyte 96gt nagyon jó, hangtalan és még szoftveres vmodot is tud
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3416 üzenetére
sértődj meg
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3414 üzenetére
Igen törlöltem.
megj.: sehova nem írtam, hogy hülye vagy
-
PyroS
senior tag
Hát ez megint attól függ,hogy mennyit tudsz rá szánni.A legjobb ebben a kategóriában a Corsair Vx450-es de az kb 12eFt.
Annak ellenére amit Andrish írt ebből a választékből esetleg ezt javasolnám még: [link].A PH-án van teszt is róla PH-ás Saga Teszt. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3405 üzenetére
Melyik topicba?A táp gondodhoz visszatérve vegyél egy corsair Hx520-at akkor lesz elég csatid a 8800GT-hez.
Nekem a Hx620-as van,nagyon király
.
Gyerpi: viszont tápot szerintem mindenképp cserélned kell.Valami márkás 400w-450w elég lesz.
-
Sirandrish
legenda
elviszi..azzal nincs is gond..csak raknak rá kemény 4 tápcsatit amit ugye a 8800GT szépen be is nyakal...hívtalak ezügyben multkorában..emlékezhetnél..
Amugy meg nem is beszélek már a mocsniróll...Mondjuk mellékesen megjegyzem hogy..Leteszteltem és pixelhibamentes
Jah amugy reagálhatnál a másik topicba is
-
gyerpi
aktív tag
hát ja csak 2180 -as proci nem tudom kihajtaná-e
igaz 31215 Ft-ért megkapnám ez 4002 -, Sk ezt a gigát pl.
és csak cod4-et játszom no meg cod2-őt a lányom pedig semmit -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3402 üzenetére
Légyszives NE OFFold össze a topikot a monitoroddal
.
Pedig egy 400w FSP tápnak el kellene vinnie a konfigodat.
Gyepri: ha meghúzod 3Ghz-re akkor kihajtja.Ha jól számoltam a 3870-től 3-4 eFt lenne csak több a 4850-es.A Asus még olcsóbb volt ha jól láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest