- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
helló !
megjött a kártyacsak otthon tudom kipróbálni mert még melóba vagyok
de itt van ez a valami
mind 2 csatlakozót rá kell dugni a tápra ? -
kavicssli
addikt
Valami PAM PUB szerót tudtok ajánlani?
-
BandiHUN
veterán
bocsika,de az a szerver 20as tudtommal,nem azért lett buherálva(ami annyit takart,hogy visszakapta az eddigi 18+2 felállást,mert át volt állitva 12-re.elfelejtették,hogy azért lett cserélve a 2 szeró,mert a tied látszik az xfire-n.tehát nem volt kétségem,hogy igy a jó.),mert trükk,hanem mert úgy fizettünk érte.és légyszives hagyd abba ezt a hangvételt,a szerver használatához hozzátartozik a "buzera",akár csak a játékmódok beállitása és a pb is,aminek a jótékony hatását te is érezheted adott esetben.de az hótziher,hogy én hozzá nem nyúlok semmihez többet,csináljátok,ahogy akarjátok,ha csak ez jár érte,köszi nem,legyen más szidva érte.
-
kerlac
őstag
Ja, és következő doktorimat informatikából csinálom, az hótziher!
-
athomi
veterán
-
kerlac
őstag
Ja, közben bevittem a kártyát, szerencse kaptam addig köccsönbe vmi gatyit, de netezésre elég lesz. Kérdezték, hogy ha kaput akkor milyet kérek helyette. Mondom gtx260-at, de lehurrogtak, hogy az szar, mert az ATI4850 vagy 4870-es a tuti, mert az izmosabb. hát fene se tudja, nem volt még ATI kártyám. Szerintetek???
-
athomi
veterán
Eszembe jutott, hogy mióta ki szoktam fagyni, épp azóta van fent a gépemen a zonalarm (tűzfal). Most eltávolítottam, hát ha jó lesz.
-
-
athomi
veterán
Cod2-es wart akarok!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Ezavalami,baz***tok meg...
eloszor azthittem, valam dvd jatekos,vagy elektromos csellentyucskehez hasonlo kinai oldal,de a 92-es orszaghivo Pakisztani baratainkhoz tartozik! Te vennel itt valamit? -
Balinov
titán
nugyi Ovecs,en is igy kezdtem,nem tudtam mar,kinomba hova nezzek,milyen oldalt netezzek,aztan elkezdtek a kollegak megtalalni, hogy gyakorlaskent ittvan 10db rendeles,termekkonfiguratorral...masnap meg dolgozzal fel egy sokezer soros xls tablat...aztan meg tobbszor 30-40db kezi jovairast az oracleba...aztan,most hogy hetfo ota sajat teruletem van,sajat responsibilityvel a nap vegere jutok oda,hogy atolvassam a ph-s emailes hozzaszolasertesito topikokat...ma meg felharomkor reggeliztem..
-
ovecs
senior tag
Feljövök msn re vagy skypera és a srác egyből eltűnik
Felhívom, erre khm izé-izé.... khm izé-izé..... khm majd!!!
Bali: Egyenlőre napi 1-2 óra faszverés, 1 óra ebédszünet, minden órában 10 perc cigiszünet...
10re megyek 4 kor hazaküldenek....Sajnos holnap megjön a manager, úgyhogy végetér a szerencseszériám
Mondjuk engem 3-4 óra is kikészít a monitor előtt, elég unalmas, scannelt számlákat kell leregisztrálnom, majd jóváhagyás után lekönyvelni....
Mondjuk szerencsére még csak betanulok, így nem nagyon hajtanak -
Balinov
titán
Gyikurol jut az eszembe,remelem azert olvassa!
"Hófehérke és a gyászoló 6 törpe szeretné kérni a U2-tól a Vidor without you-t!"
-
kavicssli
addikt
gyikuval mi újság? rég járt erre!
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3545 üzenetére
Hát remélem jobban fog nekem menni mint tegnap
.Bár nem volt olyan rossz a tegnapi war sem csak azt a Crasht kellet volna kihagyni
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3543 üzenetére
Ja igen
a DC is .
-
booz
senior tag
akkor ha jolveszem ki a cod4 nem p2p alapon müködik igaz
-
kerlac
őstag
válasz
Sirandrish #3513 üzenetére
Ebben teljes mértékben egyetértek, én is így gondolom, ehhez is tartottam magam mindig, csakhogy: amikor a 8800GT megjelent, miatta vártam vagy 1-2 hónapot a gépvásárlással, uis az akkor elérhető, de GT-nél gyengébb kártyák nemhogy kicsit kevesebbe, hanem jóval többe kerültek. azaz a tavaly ősz-téleleje időszakban a 8800GTS 2 fajtája is drágább volt a GT-nél (ami ráadásul teljesítményben verte őket), ezért vettem meg inkább azt. Tudom, ha várok pár hónapot, akkor még olcsóbb lesz, de már kellett a gép (így is vártam rá eleget).
Most pedig azért merült fel a csere, mert ha hibás a kari (remélem így lesz) és be kell cseréljem, azt mondták GT-t már ne is reméljek.
Így magyaráz taki Árpi!
-
PyroS
senior tag
Általában ha valaki felmegy a 20-ra akkor utána már fellépnek többen is.A múltkor is egy páran elkezdtünk pubolni,utána nem sokkal majdnem tele lett a szeró. Tegnap is ha jól emlékszem voltak vagy nyolcan amikor át lett állítva Pamra.Bár szerintem is elég egy szeró nekünk.
Booz: nézd meg a szerződést,hogy abba mit írnak róla.
-
booz
senior tag
köszönöm a válaszokat felhivtam a vodafont de nemtudták megmondani hogy annak számit-e kész röhely
-
gyerpi
aktív tag
hát igen ezt át kéne gondolni mert mostanában a kutya sem jár a 20-ra igaz nyár van stb.
jelentem a 20-as 9.9.2008 -ig van kifizetve
a 12-es 1.9.2008 -ig van kifizetve
mivel a 12-es hamarább letelik az meg kéne szüntetni és ahogy már írtuk és ha akarunk 2 szervert akkor az Obinetnél kéne bérelni ahol tudunk cod2-őt is játszani vagy warozni cod2-ben
úgy tudom már utoljára mindenki fizetett a 12 slotosba is nem csak Booz vagy rosszul tudom
vagy mind2 megszüntetni és egy 20 slotosat bérelni az Obinet-től, de mint ha a cod fórumba Pitbullos írta hogy az Obinet elég xar
nem tudom én játszottam Obinetes szerón nem volt rosszabb pingem mint fgc szerón -
booz
senior tag
szerintetek ez hogy valaki felmegy valamelyik szerverre jáccani ez fájlcserélésnek számit vagy nem mert most vodafonos modemmel nyomom és igencsak kökemény pénzeket kérnek el érte ha fájlcserélésnek számit
-
PyroS
senior tag
-
booz
senior tag
ez fölleg annak szol aki jáccik a szlott szám emeléssel [I]A slotszámot ne változtassátok meg még rcon konzolban sem. Ha nagy
slotszámot szeretnétek, szóljatok, és megemeljük. De ez így amit
műveltetek lopás. Még egy ilyen és véglegesen leállítjuk a szervert.Üdv: Angel
[/I] ezentul ne csináljatok semmit a szlottszámmal mert megszüntetik a szervert
üdv:booz -
Balinov
titán
bazz,de komoly,kicsi a vilag,meg valahogy ereztem is,hogy figyelnek... Ferko baratomnak (mohaa.hu admin 1ebkent) megvan a MOHAA collectors,mondta,probaljam meg,dobjam fel notira,hogy fut.Hat eleg jol,igaz wide felbontast nem tamogat a jatek. Csak szar volt,mert kb gyufasskatulyanyi notiegerentyuvel tudtam csak jatszani,az se az enyem.
Nem Balinov nickkel mentem? hat,ez erdekes,mert tutira...varja.lefosta eloszor a bokajat,lehet restart utan nem irtam be a Nickemet,csak oldalt valasztottam. Te milyen nicken tolod a mohaa-t?
B.
-
-
yako
tag
válasz
Sirandrish #3512 üzenetére
Értem én!
Amúgy feltételeztem, hogy nem te kezeled, nem is neked írtam, viszont akkor is sovány vigasz, hogy "végül is vissz lett ralva".
Ez utólag senkit sem izgat... -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #3513 üzenetére
Ezért kell HD4850-et venni.
-
Sirandrish
legenda
nem hogy nem biztos hanem tuti nem éri meg..a 4870 és a GTX280 vagy mi még most jönnek belfele..a 8800GT már kifele megy...a 8800Gt is elbir akármylik mai gamel...ráadásul ha mopst vesz uj VGA-t azzal két honap mulva megint így fog járni..a tördékét foglya érni...szvsz nem éri meg megvenni egy karit megjelenéskor...esetleg utánna vagy 2 honappal..addigra esik ugyis szépen az ára..
Me még ha 6600GT-je lenne akkor megérteném..de azért egy 8800GT-vel nem marad le semmiről
-
kerlac
őstag
Beszéltem a bolttal, ma beviszem, sasolják meg rendesen, és ha rendben van, akkor próbálkozok tovább az állítgatásokkal... azt ígérték jövő hétre meglesz, hát addig nincs CODozás...
-
athomi
veterán
Ha lezárjátok a szervert war miatt, akkor Console-ból jelezzétek a szerveren tartózkodóknak. Én is utálom mikor vhonnan csak úgy szó nélkül kibasznak.
-
kerlac
őstag
Köszi Mindenkinek a segítséget!
Igazatok lehet a vga cserével kapcsolatban, elég gáz, hogy pár hónap alatt így visszaesett az értéke a karinak...
Elviszem ma szervízbe, teszteljék le, és ha nem találnak hibát tolok rá egy BIOS frissítést hátha az segít. Ha epdig az se, akkor ünnepélyesen woodoo tánc kíséretében totemhez kötöm és feláldozom!
-
yako
tag
Pyrka, Andris!
Nem az a gáz, hogy ki lettek dobálva az emberek, hanem, hogy senki nem szólt nekik róla, hogy ez lesz.
Az meg sovány vigasz, hogy mégsem ott volt a csata...Semmi vész, csak szerintem ilyenkor nem ártana beírni, hogy pl a kör vége után zárul a szerver.
-
gyerpi
aktív tag
sajna ma a kártya nem jött meg és mivel csak egyszer hordják naponta postát nálunk ma nem leszek
a táp már meg van -
gyerpi
aktív tag
hát sztem a vga hibás vagy nem tetszik neki a driver amit használsz
én helyedben nem vennék még most új vkártyát mert még túl drága és a mai játékokra a 8800 gt bőven elég sőt mostanában valamire való új játék nincs is és ami ki is jön karácsonyra vagy közvetlen előtte jelenik meg
esetleg egy BIOS frissítés a kártyán vagy az alaplapon mert az MSI híres arról, hogy kiad 1 alaplapot vagy vga-t és 1 hét múlva ad ki hozzá BIOS-t ami használható is az adott termékre -
PyroS
senior tag
Az jó eredmény.A biosban mennyi fesz van adva a memóriáknak.Esetleg töltsd már ki az adataidnál a konfig részt.A táp az tökéletes,esetleg a videokari hőfokát nem szoktad nézni?
Andrishnak amúgy igaza van.Nem biztos,hogy megéri lecserélni a 8800GT.Elég jól futnak rajta a mostani játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest