- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #8053 üzenetére
Nem vagyok 100% biztos benne, hogy a vinyó haldoklik, de a jelek erre utalnak. Ha ram lenne, akkor gondolom fagynék, de ilyen sosem volt. A lapot sem hiszem, hogy ilyen hibajelenséget okozna, a vga meg kizárt, szóval maradt a vinyó.
Ma veszek egy újat, aztán meglátjuk, a 250-est úgy is kinőttem már. Remélem addig még kibírja a régi, és le tudom gond nélkül menteni az adatokat. Ha megadja magát, akkor meg rohangálhatok hogy ki tudja előszedni róla a szarságokat (gondolom lehet ilyet).Nem is tudom ment e már számtech cuccom tönkre, sztem ez az első eset.
-
Undoroid
őstag
válasz
SipiBcs #7978 üzenetére
Szia!
Jót bizony!
Többet vártam Én is a javítástól!Jeleztem is a szakinak,hogy gáz van a vassal...szólt,hogy saját költségén kijavítja,ha visszaküldöm neki!Új kártyára most nincs pénzem és használtat nemigazán szeretnék!
Egy utolsó lehetőséget adok a javításnak -ha ez nem sikerül- a kártya megy a polc tetejére!Köszi a jókívánságot!
* * *
Adtunk az ellennek rendesen!Jönni fogok,ha tehetem!Jelenleg egy nVidia 6200TC van a gépemben,de azzal semmit nem lehet csinálni!A hűtésének a hangja sokkal erősebb,mint a 3D-s " teljesítménye "!Gondolkoztam már azon,hogy írok egy post-ot a 3D Mark 06 topikba!Enyém lenne a negatív rekord ezzel a konfiggal!Megdönthetetlen!
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7838 üzenetére
csináltam egy friss tesztet
1 mag teker, a többi áll -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7773 üzenetére
CoD miatt nem fejlesztek, most is megvan hozzá az fps-em. más játékokat meg inkább vga limites beállításokon játszok (1680x1050, max beállítások, 16xAF, 2-4xAA), így semmit nem ér a 4 mag, mint ahogy az E8200 upgrade sem sokat ért.
egyszerűen csak szeretnék kipróbálni egy 4 magost, q8200-ra nem kéne különösebben ráfizetni
ha más nem tömöríteni jó lesz vele -
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #7576 üzenetére
most olvasom, nem lesz lean-elés a játékban? a többiről nem is beszélek.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #7385 üzenetére
Na urak, rajottem, mi is a konkret baj, mi csorog,zorog, susog a Puntoban.
szombaton leverettem az ut porat gozberettaval, kinyitom a motorhazat, mondom befujok a venticsapagynak egy kis wd40-el..erre mit latok, a tengely ahogy a ventillatorhoz magahoz csatlakozik (egy darabba van ontve muanyagbol) szimplan ki van szakadva. Igy amikor a hofok eleri az x szintet, termosztat bekapcsol, de nyomorult csonk csak a torott muanyagon bir elporogni amugy PWM-esen..ezer van ilyen hangja. meg az a szerencse, hogy melobajaros tavon az itteni 15-17fokba nem kapcsol be, csak kb 20-25km utan, vagy dugoba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Drón topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest