Új hozzászólás Aktív témák
-
-
booz
senior tag
tudom hogy tiszteltek mint az állat fölleg te nyuszkó de a nevem booz és nem Booz oké
-
booz
senior tag
holvagytok nyugdijasok
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5278 üzenetére
Nem országos, csak sok helyen átveszik/átvesszük a műsorát. 6 órában kell helyi műsort produkálni. A B.csabai főnököm remek üzleti húzásnak gondolta, ha itt is lesz 1 frekvenciánk! Felépült a stúdió és most itt is kell rádiózni, no meg előbb utóbb betanítani 1-2 kollégát, hogy ne nekünk kelljen 450 Kilométert autózni hetente!
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Sajnos tegnap este kaptam üzemanyagot és ezért nem tudtam menni játszani
.Remélem ma már sikerül játszanom.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5274 üzenetére
Miota ujra orszagos sugarzasu a Juventus, Sipi?
Kapuvaron meg vigyazzal, irto parasztok arra a rendorok, meg a 85-os fouton, a volt Raba gyarral szemben (balrol a focipalya van, ha gyor felol jossz) szoktak merni is, lesbol. Tobbszor allitottak meg ott a 205-tel, de hiaba volt minden rendben a papirokkal, a parasztmarik mindig belem akartak volna kotni (nem tudtak). Csornan detto.
-
SipiBcs
őstag
Hjajjj urak!
Ezúttal már a "száműzetésből" írok. Péntekig nem leszek a gépem mellett. Melóilag Győr és Sopron közé félútra Kapuvárra költöztem! Most itt rongálom a közízlést a Juventus frekijén!
Leghamarabb péntek este hentelek, de addig bőszen keresem az aknákat a székek alatt, sarkok mögött!
Felderítő útra is indulok, bár az ellen helyett szerintem a helyi búfelejtőket látogatom esténként, meg áztatom a ..kömet a thermál vízben!
-
Balinov
titán
ja,de nem en voltam szulinapos...
egyebkent egy rettenetes dolog tortent a grillpartin. elfogyott a pia. Halistennek volt egy soforunk, aki nem ivott, igy el tudtunk ugrani a keconkba a setalo janosert. Mondjuk utana szerencsesen eltevedtunk, de meg is erdemeltuk, kulonosen a sofor,mert csak be kellett volna kapcsolnia azt a qrva Garmin Nuvi-t, ami az orra elott volt...
-
Balinov
titán
aaa,een?ugyanmar, veletlenul epp volt egy 30ik szulinapos, ugyhogy megittunk minden szeszt (1 absolutvodka, 1 jeger, meg nyakara hagtunk a littyos Green Labelnek is..)
Tegnap kicsit be is voltam lassulva, este hetkor jutottam el odaig, hogy lemenjek a boltba tejert a reggeli kvhoz..en nem tudom, oregszem biztos, regen se fajt a fejem, csak a szokasos le vagyok lassulva effekt, de ma (meg a juniusi hasonlo merteku fogyasztas utan is) a lassulason kivul a vallaim fajtak. -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
én is rá érek ma este úgy, hogy leszek
hétvégén nem is játszottam ja pénteken igen a Blizzard-osokkal nyomtam le egy wart este. de nagyon nem mentBooz: itt olvasgathatsz
-
Balinov
titán
Reggelt fiuk, tegnap sikresen kihevertem a szombati kertipartit!
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ma este már lesz végre időm játszani.Ki ér rá egy kis warozásra?
-
ovecs
senior tag
Megjöttünk Krakkóból, király volt a víkend
-
booz
senior tag
hello sziasztok mi a dörgés erre felé
remélem mindenki jolvan és vidám
Pyros ne álj meg 4.5ghz-ig -
PyroS
senior tag
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok !!!
ehhez a kártyához mit szóltok?
-
-
athomi
veterán
A powerplay tényleg nem úgy működik ahogy kellene, bár engem nem annyira érdekel az a kis +fogyasztás. A gyári hűtő meg nem ennyire rettenetes ahogy leírja, egyáltalán nem hangos terhelésnél sem, sztem ő inkább túl érzékeny a hangra. Sztem nem hangosabb, mint a te jelenlegi 9600GT-d.
Annyi hogy elég forrófejű.
Ja, és tudtommal a Gainward Golden Sample-val voltak gondok tömegesen, sajnos a gyártónak nulltapasztalata van az ATI-val és agyatlanul a referenciától eltérőt tervez. Én egy forinttal nem támogatnám őket. -
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #5239 üzenetére
he nyáron oda voltam kirándulni gépvásárlás helyett
most meg egekben az árak...tehát várok
-
Sirandrish
legenda
akkor jól hallottam..én pedig csak azt mondanám hogy akkor várj egy picit...hamar lejebb mennek az árak (max1honap) és akkor vegyél egy 4870et..addig a 96GT is jó..vagy amugy mi a problémád vele?
CoD4et viszi nem? más nemis kell
én azért ne idegesitem magam emiatt( kb gépvásárlás után jött ki a 48**szeria és az 50eset elég jó áron adták akkoris ami picit jobb az én karimnál) mert cod4-en kivül ami érdekel ahhoz bőven jó..de a lényeg ugyis a cod4...én a kövi VGA cseréig tuti várok még min 1-2 honapot hogy a 4870 is jó áron legyen...ráadásul már előre látom hogy 1-2honap mulva lesz Nv kari is ami ütősebb lesz és még talán az ára is kedvezőbb..Ebből azt akarom kihozni hogyha arra amire kell elég a 96GT akkor várj még..persze nekem tökmindegy de ha 2 hét mulva 15K-t esik pl a 4870 vagy akár csak a 4850ára akkor nagyon keserü szájized lesz...ezek még uj karik..most fog esni az áruk...de te tudod
a 3870viszont az ára miatt jó vétel lehet...a kategóriájában elég szépen teljesit és az ára is kedvező...és én személy szerint rosszat még nem hallottam róla..
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #5246 üzenetére
hát nekem is túl drága már a 4870 inkább akkor + egy jó hűtő a 4850-re nem
ezt a 4850-es topicban írták
úgy hogy már nem is tudom mi lenne jó egy 3870-es talán -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5246 üzenetére
mar mindent kineztem,a taptol kezdve lapig,ramig,vgaig,monitorig,mindent. Aztan jott, hogy asszony kapott szabit, utana en is ugyanarra es azert jo lenne mar jo lenne igy 6 honap utan hazamenni egy kicsit..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5244 üzenetére
en abba vagyok, csak lehet 1 honappal el fogom tolni a gepvasarlast, mert ugynezki jovo heten foglalom a jegyet hazafele november vegere.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5242 üzenetére
hat, en is pont ebbe spekulalok..
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
no szóval jó régen írtam ide egy pár sort
úgy dödtöttem, hogy eladom a gkártyámat mert csupa szar
és veszek egy ati 4850-eset
elejétől kezdve nem tetszett mondjuk ez is gainward lesz már ki is néztem ez lesz az -
BandiHUN
veterán
sorry,én dolgozok mint az állat,ráadásul reggel 7-kor indulunk Barbadosra
szállodánk viszont a sok meló folyománya,hogy holnap lesz 1 hete,hogy a Gigabyte 4850 ott porosodik a dobozban,mert egyszerűen nem jutott rá idő
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #5232 üzenetére
Ismerős a Dell 6400-ből a "paraszt" bios
.Az a "baj",hogy az Abitban egyszerűen csak adtál egy kis feszt mindennek és emelted az FSB-ét és kész.Itt a Gigában olyanok vannak amikről még nem is hallottam
.Úgy látszik megöregedtem,régebben jobban hajtottam a megahertzek kisajtolására.Most már ha lapot kell cserélnem rendesen tartok tőle
.
-
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tényleg nagyon kihalt a topik
.Sehol senki?Megjött az új alaplapom viszont csak pénteken vagy szombaton tudom berakni
.Addig nem nagyon tudok játszani,próbálom lementegetni a cuccokat a windows telepítés előtt.
-
athomi
veterán
Whooooo: [link]
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Szerintem Feka úgy gondolta,hogy hozzánk beugrónak jönne.Ez így sajnos nem megy,már vagyunk elegen a klánban.Most nincs tagfelvétel.A szerverünkön persze szívesen látunk ha PUB-olni van kedved.
-
feka007
veterán
Itt lehet úgy játszani, hogy nem klán szinten, csak napi 1-1 órába fellépek flashelni?
-
Balinov
titán
-
ovecs
senior tag
Hát ma igen szarul megy a munka.... Asszem nem pihentem ki magam eléggé....
Fél 5 kor le is lépek, mert a főnök elment vmi egy hetes tréningre, szóval lehet kicsit huligánkodnicsak nehogy jöjjenek a vasúti rendőrök
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5210 üzenetére
Tessék elkezdeni a szervezkedést!!!
-
Balinov
titán
-
Boci_83
őstag
Ó csesszétek meg! Én is szivesen menetem volna. Szeretem az ilyen összeröffenéseket!
-
Balinov
titán
ha valaki hasznal gmailes accountot, akkor tegye fel az osszes kepet mar egy privat galeriaba a Picasa-ra. Csak az tudja megnezni, aki meghivast kap a galeriahoz.
Faj a szivem, fiuk, hogy nem lehettem ott..Jo kis igazi sort de szivesen nyeltem volna veletek.
-
booz
senior tag
üdvözletem remek volt a buli jól éreztem magam
KÖSZÖNÜNK MINDENT GYERPI JA ÉS EGYETEK SOK KNÉDLIT (ASSZEM EZ VOLT A NEVE) -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5199 üzenetére
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
mi is hazaértünk szerencsésen majd rakok fel én is képeket
ja és nem hánytam már rendben vagyok
mondtam én házi pálinka + zlatý bažant (arany fácán) az is 12° ami 5,4 % alkohol tartalmú sör kész öngyilkosság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest